Şimdi Ara

2G-3G arasında geçiş yapan widget var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
4
Favori
6.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim tavsiyem hersey icin widget kullanmayin cok kolay bir sey zatengecis yapmak ama eidget koydugunuz zaman telefonun genel performansini etkiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PwaGG

Benim tavsiyem hersey icin widget kullanmayin cok kolay bir sey zatengecis yapmak ama eidget koydugunuz zaman telefonun genel performansini etkiliyor

kolay değil hocam ya. ayarları aç, ordan bağlantı kısmını bul, tekrar ayarlara tıkla, şebeke moduna tıkla, istediğini seç, sonra uyarı gelecek bide uyarıda evet e tıkla. ölme eşeğim ölme.

tek tuş ile yapılsa harika olur ama ben de bulamamıştım bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

quote:

Orijinalden alıntı: PwaGG

Benim tavsiyem hersey icin widget kullanmayin cok kolay bir sey zatengecis yapmak ama eidget koydugunuz zaman telefonun genel performansini etkiliyor

kolay değil hocam ya. ayarları aç, ordan bağlantı kısmını bul, tekrar ayarlara tıkla, şebeke moduna tıkla, istediğini seç, sonra uyarı gelecek bide uyarıda evet e tıkla. ölme eşeğim ölme.

tek tuş ile yapılsa harika olur ama ben de bulamamıştım bunu

Rom at hocam onlarda bildirim cubugu ozellestirilebilir oluyor oraya eklersin

• zeking kullanıcısına yanıt
    Merhaba kardesim dedigin ve senin tam istedigin isi yapacak bir yontem var ben kullaniyorum. Adi xposed framework ve gravity box. Tek tusla bir suru is yapabiliyorsun. Xda yi takip ediyorsan xposed framework die arat kurulum falan hepsi anlatilmis.

• vodafone 945'imde cyanogenmod vardı, 2g/3g arası değişimde dahil yapamadığı şey yoktu. şimdi rootlu çin s3 üm var ama buna monte edemedim.o yüzden 2g/3g değişim yerine kısayolu olan bi programcık var onu kullanıyorum bende. "Switch network type"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tulgacan -- 28 Aralık 2013; 22:59:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeking

Bulduğum widget lerin hepsi beni ayarlar sayfasına yönlendiriyor. Ama ben tek tıkla 2G ve 3G arasında geçiş yapmak istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü? Cihazım Sony Live with Walkman. Android 4.0 yüklü ve rootlu.

cyanogenmod romlarında var bu. tek tıkla 2g-3g geçişi. Sanırım 4.4 ile gelen bir özellik bu.
  • Arkadaşlar göründüğü kadarı ile bu yazılımsal bir olay. Cyanefenmod yüklü okan romlu telefonlarda bunu yapmak çok basitti, ama görüyoruzki root bile olsa boş root lu tellerde bu haliyle tek tıkla geçiş görünmüyor. Cyanegenmod olan tellerde üstteki barlara ekle çıkar yapılıyordu ve onların için 2g-3g değişimide ekleniyordu ve tıklayınca hop değişiyordu şebeke modu. Bu değişimi yapmak içinse üst barı aşağıya kaydırıp ilgili butona tıklamak yetiyordu. Yani 2 işlem yapıyorduk
    1) Üst barı aşağıya kaydır
    2) Butona bas

Şimdi bunun gibisi yok ama en yakını nedir derseniz onu söyleyeyim.

"Switchpro widget"

Bu widgeti yüklediğinizde de 2 tıklama yani işlem ile şebeke modunu değiştirmek mümkün.

1) Ana ekrana ekleyebildiğiniz ve içeriğini değiştirme imkanı sunan widgette eklediğiniz 2g-3g butonuna tıklayın

2) Açılan şebeke ayarlarındaki "yalnızdak 2g modunu kullan" seçeneğine basın ve şebeke değişsin.

Sadece ekstra 1-2 saniye uzun sürer bu işlem hepsi bu.

Kolay gelsin..

Bu arada switchpro widget blackmarth app de ücretsiz.

• Arkadaşlar 2 tık ile şebeke değişimi işlemini "Switch Network Type" programını masaüstüne atarak yapmanızda mümkün. Benim switchpro widgeti önermemin nedeni, bir araçlar topluluğu oluşturmasıydı. Örneğin çalışan programlarıda tek tıkla görme yada tek tıkla data aç kapa bluetoot wifi ve hotspot gibi özellikleri ekleyip çıkarabilmenizdendi. İsteyen kardeşim istediğini kullanabilir .....

• buyrun istediğinizi tam karşılayacak bir widget.

Google playde
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydinrahmi

buyrun istediğinizi tam karşılayacak bir widget.

Google playde

İsteği nerede tam karşılıyor? Yine şebeke değiştirme menüsünü açıyor. Tek tıkla 2g-3g değişimi yapmıyor.
  • Arkadaşlar varmı güncel program çıkan çıkacak olan ,bu aralar şebeke probleminden dolayı çok ihtiyaç duyuyorum..
  • Ekran kapanınca 4G/3G den 2G ye otomatik geçen program şart. Ben henüz bulamadım.

• cagdascac C kullanıcısına yanıt
    Ekran kapanınca yapan var deniyor. Root isteyebilir.

Root varsa intelli3g xposed modulu

• yıl oldu 2017 hâla şöyle bir widget yok.
    yazıklar olsun androide.
  • Yok mu yahu bir widget

• aRiSe* kullanıcısına yanıt
    Root varsa şunu deneyebilirsiniz:

https://forum.xda-developers.com/android/apps-games/widget-toggle-network-type-5-0-xda-t2945406/amp/

• quote:

Orijinalden alıntı: Exfat

Root varsa şunu deneyebilirsiniz:

https://forum.xda-developers.com/android/apps-games/widget-toggle-network-type-5-0-xda-t2945406/amp/

Yok maalesef

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.