Iphone 2g 3.1.3 jailbrake telefondan bir türlü EDGE ile nete giremiyorum. Sorun trcell hattımda olabilir diye avea ile de denedim olmuyor. Ayrıca trcell hattımı nokia telefon ile denediğimde anında EDGE ile internete girebildim.
Ayar problemi deseniz avea ve trcell için " APN: internet " olunca zaten hallolmuş oluyor.
Özellikle yollarda iken haritaları kullanabilmek için çok lazım oluyor..
bu arada " E " işareti sürekli olması gereken yerde, onda sorun yok.. bossprefs falan işe yaramadı..
sbsettings ile de data IP'sini görebiliyorum.. facebook, trcell online işlem gibi uygulamalara da (sorunun safariden olabileceğini düşündüğümden dolayı denedim) E işareti olmasına & IP gözükmesine rağmen giremiyorum..
arkadaşımın 2g telefonunda da deniyorum EDGE ile nete girmeyi, orada da olmuyor, Allah aşkına biri söylesin 2g ile EDGE üzerinden internete girebilen var mı hiç?
Bu konuda acil yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, kafayı taktım çünkü...
hemen hemen her gün kullanırım sorunsuz. sizin için bir reçete yazayım: Settings . General . reset . reset network settings
Cellular data'da APN internet olucak "Turkcell"
hocam vallahi şaka gibisin ya, Allah senden razı olsun :)) çözümü komplike bir şeyde ararken bu kadar basit olması, hele günlerdir kafayı yemem....
hala inanamıyorum çalıştığına, valla yapmadığım şey kalmamıştı bir tek söylediğin şeyi yapmamıştım daha önce....
hay sen çok yaşa
Allah sendende razı olsun arkadaşım, senin sayende sevap işledik:)) ne mutlu bana.
quote:
Orijinalden alıntı: esquire
hocam vallahi şaka gibisin ya, Allah senden razı olsun :)) çözümü komplike bir şeyde ararken bu kadar basit olması, hele günlerdir kafayı yemem....
hala inanamıyorum çalıştığına, valla yapmadığım şey kalmamıştı bir tek söylediğin şeyi yapmamıştım daha önce....
hay sen çok yaşa
Restore yapmadıysanız yapabilirsiniz.Eğer restore da da düzelmezse hat kaynaklı bir problem olduğunu düşünüyorum
Cihazı dfu mode a alıp.
Hocam sağolasın, dediklerinin hepsini yapmıştım, ama bir türlü çözülmemişti..
ta ki arkadaşın tavsiyesine kadar... çok sağolasın gene de..