Şimdi Ara

2GB'ı gece olmak üzere 4GB 500DK 1000SMS TÜRKCELL (25TL KISA BİR SÜRE)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
3
Favori
6.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar az önce başlıkta yazan kadar duyabildiğim bir reklamı dinledim ama tam izleyemedim bilgisi olan var mı ? Sitesinide kontrol ettim benzer birşey bulamadım.

• Böyle birşey varsa bende geçerim iyi fırsat olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Richard Feynman kullanıcısına yanıt
    Reklamları takip etmek lazım
  • Ben de gecerim
    Acil kaynak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 ayrı kampanya birleşimi
    500 dk 1000 SMS 2 gb net 25 TL zaten.
    Bir de gece 2gb bedava net kampanyası var

• Achina A kullanıcısına yanıt
    Mevcut avea kullanıyorum numaramın orijinali türkcell. Bu 25 tl lik tarifeye taşıma sonrası geçebiliyomuyum adı nedir?
  • Zaten olan kampanyaya, gece 2gb hediye eklemişler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Achina

2 ayrı kampanya birleşimi
    500 dk 1000 SMS 2 gb net 25 TL zaten.
    Bir de gece 2gb bedava net kampanyası var

hocam 500 dk 1000 SMS 2 gb kampanyasını göremedim, nereden bulabilirim?
  • once yildiz 500 yaz 2222 ye gonder 19 lira kesicek 500 dakika vericek,sonrasin da yildiz ek genc yaz 2222 ye gonder 1000 sms 2 gb net vericek tek paket halinde degil bu kampanya.

Yıldız paket 19 TL
    https://m.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/yildiz-500-paketi

Yıldız ek paket 6 TL
    https://m.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/yildiz-ek-genc-paketi

gnçtrkcll Gece İnternet Kampanyası
    https://m.turkcell.com.tr/kampanyalar/cepten-internet/gnctrkcll-gece-internet-kampanyasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Achina -- 11 Ekim 2015; 0:02:59 >

• 30 gun boyunca yurt icinde gecerli her gece 00:00 - 06:00 saatleri arasinda kullanabilecegin 2 GB hediyen hattina tanimlandi!

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur06

30 gun boyunca yurt icinde gecerli her gece 00:00 - 06:00 saatleri arasinda kullanabilecegin 2 GB hediyen hattina tanimlandi!

Teşekkürler

Yaramaz abi ya, sirf 2 gb yi kullanmak icin uykumuzdanda mi olalim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine turkcell, yine tırt kampanya. Akşam 9 sabah 9 arası olsa bir işe yarardı.
    Hem sitede belirtildiği gibi ücretsiz de değil, yükleme koşulu var.

Gece millet uyurken rüyasında internete girme rüyası görsün diye kampanya yapmış herhalde.
  • 30 gun boyunca yurt icinde gecerli her gece 00:00 - 06:00 saatleri arasinda kullanabilecegin 2 GB hediyen hattina tanimlandi!

Haber veren arkadaşa teşekkürler
  • Bende reklamlarda gördüm kendi sitesinde bulamadım ve buraya baktım hemen ,meğersem 2 gb geceymiş,zaten nerde böyle saçma salak işler var hepside turkcell den çıkıyor,yapıyorsan adam gibi yap !

• 10 senedir turkcell deydim 500dk 1000sms 2gb 25tl ye kullanıyordum turkcelin malesef 4gb olan paketleri çok pahalı bende bugün avea ya geçtim 1000dk her yöne 1000sms 4gb net 35tl faturasız en iyi bu paketi bulabildim sizce iyi değilmi (faturalı hat şimdiye kadar kullanmadım. Kullanmamda)

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇevreMühendisi

quote:

Orijinalden alıntı: ozgur06

30 gun boyunca yurt icinde gecerli her gece 00:00 - 06:00 saatleri arasinda kullanabilecegin 2 GB hediyen hattina tanimlandi!

Teşekkürler

Yaramaz abi ya, sirf 2 gb yi kullanmak icin uykumuzdanda mi olalim

1 gece de bitiririz bizde hocam.

• Yaş şartı var mı bu kampanyada?
  • Deneyen oldu mu gece 12 den sonra hediye 2 gb den mi gidiyor yoksa paket kapsamındaki internetten mi gidiyor. Önce paketten gidiyorsa kötü

• Arkadaşlar bu gece verilen 2 gb her ay mı veriliyor yoksa tek bir sefere mi mahsus

• Gece 2 gb dan gitmesi için gece 00:00 da mobil verinizi açıp kapatın 2 gb gece paketinden gitmeye başlar bağlantıyı kesip açmanız gerekiyor yani.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.