Şimdi Ara

2GB USB Bellek acilmiyor, formatlanmiyor, disk yerlestirin diyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
12.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar forumda baya dolastim ama bulamadim, eger cozumu mevcutsa kusura bakmayin.
    Bir arkadasimin 2gb lik usb bellegi vardi sanirim guvenli kaldir demeden cekmis. simdi herhangi bir bilgisayara takinca usb yi yukluyor ama bilgisayarimdan cift tiklayinca diski yerlestirin diyor. kapasite olarak 0 gosteriyor. ayrica bicimlendirme de yapmiyor cok bilgisayarda denedik olmuyor.
    format deneyince unable to ... disk drive information tarzi birsey yaziyor.
    internette baya aradim cozum bulabilen yok. hp nin format usb diye bir programi var onu denedim o da insert disk diyor ayni sekilde yardimci olabilecek biri varsa cok sevinirim.

• güvenli kaldırı kullanmadıysa muhtemelen yanmıştır garantisi warsa servise gönderin
  • quote:

Orjinalden alıntı: rambursman

güvenli kaldırı kullanmadıysa muhtemelen yanmıştır garantisi warsa servise gönderin

aynen öyle

bendeki kingstonda böyle gitti
  • hadi ya :( kotu oldu ugrasmak gerekecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: dreamonair

Arkadaslar forumda baya dolastim ama bulamadim, eger cozumu mevcutsa kusura bakmayin.
    Bir arkadasimin 2gb lik usb bellegi vardi sanirim guvenli kaldir demeden cekmis. simdi herhangi bir bilgisayara takinca usb yi yukluyor ama bilgisayarimdan cift tiklayinca diski yerlestirin diyor. kapasite olarak 0 gosteriyor. ayrica bicimlendirme de yapmiyor cok bilgisayarda denedik olmuyor.
    format deneyince unable to ... disk drive information tarzi birsey yaziyor.
    internette baya aradim cozum bulabilen yok. hp nin format usb diye bir programi var onu denedim o da insert disk diyor ayni sekilde yardimci olabilecek biri varsa cok sevinirim.

Önce alttaki linkte anlatıldığı gibi, usb belleğin windows da harddisk gibi görünmesini sağlayın. Sonra partition magic gibi bir programla format atmaya çalışıın. İşe yaramazsa servislik olmuştur.

http://www.lancelhoff.com/2008/06/19/make-windows-see-any-usb-flash-drive-as-local-disk/

• dostum aynı sorun bende de vardı 8gb sony flashda ama şükür ki hallettim sorunu buradan anlatıyım inşallah sende halledersin.

Bilgisayarıma sağ tıklayıp aygıt yöneticisini açtım oradan disk yöneticisine geçtim eğer flash orda gözüküyorsa sağ tıklayıp sürücü harfini değiştir eğer gözükmüyorsa flashı çıkarıp tak sonra da disk yöneticisi ekranına tıklayıp F5 yap böyle yaparak flashı orada gösterdiğin zaman sürücüsünü değiştirdikten sonra biçimle ve kullanıma hazırdır. İnşallah yaparsın hayırlı günler..
  • dreamonair D kullanıcısına yanıt
    aynı sorun az önce bana oldu disk yönetiminden usb gözüküyordu fakat bilgisayarımdan girmiyordu çözümü ;
    disk yönetimine gir o usbyi bul sağ tıkla yeni birim de ve olustur benimki su anda calısıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    64 gb usb bellek biçimlendirme
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GobekliTurk

aynı sorun az önce bana oldu disk yönetiminden usb gözüküyordu fakat bilgisayarımdan girmiyordu çözümü ;
    disk yönetimine gir o usbyi bul sağ tıkla yeni birim de ve olustur benimki su anda calısıyor

Sağ tıklıyorum fakat yeni birim seçeneği soluk ne yapmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GobekliTurk

6 senede bir çözüm bulmuştur bence konuyu açan arkadaşya da bulmasa bile takoz olarak kullanıyordur artık onukonuyu feci hortlaşmışsın bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doubledalak -- 2 Haziran 2014; 1:09:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.