Şimdi Ara

2k,12k'lık yere yerleşme konusunda sıkıntı yaşar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bunda şüpheye düşülmeli mi, olmama gibi bir durum yüzde kaçtır mesela?

• %0.0001
  • cancanlakop kullanıcısına yanıt
    Terbiyesizliğin lüzumu yok, insan gibi soru sordum, insan gibi cevap vermen yeterliydi.
  • Türkiye 1. Cisi olman Lazım maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah hocam, tek tercih ihtimaline yönelik olarak böyle bir soru sordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blnmz

Terbiyesizliğin lüzumu yok, insan gibi soru sordum, insan gibi cevap vermen yeterliydi.

sen insan gibi sorsan da sorduğun soru pek insancıl değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Söyleyecek sözü olmayanlar küfreder.Ben böyle cevabı alacak bir hareket sergilediğimi sanmıyorum.Tek tercih yaparsam açıkta kalıp kalmama ihtimalimi de düşünmek zorunda olduğumu düşünüyorum. Bu benim özgür iradem.Böyle bir küfre maruz kalmak da ne demek?
  • ??
  • quote:

Söyleyecek sözü olmayanlar küfreder.Ben böyle cevabı alacak bir hareket sergilediğimi sanmıyorum.Tek tercih yaparsam açıkta kalıp kalmama ihtimalimi de düşünmek zorunda olduğumu düşünüyorum. Bu benim özgür iradem.Böyle bir küfre maruz kalmak da ne demek?

ilk cümlende belirttiğin gibi olmuş. çünkü buna söyleyecek söz yok. daha doğrusu var ama söylemeye değmez. yaptığın şey bu kadar saçma bir soru sorup insanları sinirlendirmek, çünkü daha ziyade hava atmışsın gibi duruyor. bu arada ıspartalı falansın herhalde ailenin yanında tıp yazacaksın, tamam ilk tercihini yap gerisini kafana göre doldur sanki bunun bir riski var da gelmiş burada düşünmek zorundayım diyorsun.

• Tamam kardeşim haklısın, münakaşaya girmek istemiyorum.Hava atma gibi bir amacım da yok.Bu sene mezundum ve istediğim alanda 10k geriledim, hava atacak bir durumum yok, istediğim bölüm olmayacak sözelden tercih yapmak zorundayım ve sadece bir soru sordum, bunu neden bu kadar kötü düşünüyorsunuz, Allah herkese istediğini versin ne diyeyim?
  • Ve forum ne durumda görüyoruz, adam geçmiş ağıza alınmayacak bir küfür etmiş, 10 kişi de çıkmış bunu beğenmiş.Ne diyeyim?
  • quote:

Tamam kardeşim haklısın, münakaşaya girmek istemiyorum.Hava atma gibi bir amacım da yok.Bu sene mezundum ve istediğim alanda 10k geriledim, hava atacak bir durumum yok, istediğim bölüm olmayacak sözelden tercih yapmak zorundayım ve sadece bir soru sordum, bunu neden bu kadar kötü düşünüyorsunuz, Allah herkese istediğini versin ne diyeyim?

çünkü 2k yaptım 12k dan alan yere girememe ihtimalim var mı diye soruyorsun. neyse başa dönmeyelim

• Kardeşim varsa var yoksa yoktur, bunu söylemek o kadar da zor değil, tecrübesizim ki sormuşum, madem cevap vermeyeceksin o zaman zararın bari dokunmasın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.