Şimdi Ara

2K 27' Monitör tavsiyesi, hangi IPS ya da IPS mi VA mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
76
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen hafta MSI G274QPF E2 bu monitörü belirgin ışık sızması nedeniyle iade etmek zorunda kaldım.

takip listemdeki modeller

1- LG UltraGear 27GR83Q-B

2- MSI G274QPX

3- Asus ROG Strix XG27ACS

4- Dell Alienware AW2724DM

5- Philips Evnia 27M2N5500

6- MSI MAG 274QRF QD E2

7- MSI G274QPF E2

ve son olarak Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF

şu anda Benq XL2411P (TN) kullanıyorum gönlümden geçen 32 inç oled ama fiyatları nedeniyle almam mümkün değil. IPS 2k monitöre geçmeyi istiyorum. pc yi genellikle youtube, web ve oyun ağırlıklı kullanıyorum. oyunlarda yarış, FPS ve hikayeli oyun da tercih ediyorum bu nedenle gecikme süreleri önemli. youtube içerik hazırlama ticari-kişisel vb., çizim, photoshop vs işlerim yok olsada elimdeki monitör yeterli olacaktır benim için. ışık sızması konusunda hassasım. uzun yıllar TN kullandım artık canlı renklere geçmek istiyorum. listedeki tek VA panel G65 i beğendim ancak tereddütlerim var aslında buradan edindiğim bilgiler ile biraz incelemelere baktım siyah renk performansı harika ve ışık sızması konusunda başarılı. ancak VA panelin oyun performansı konusunda kafam karışık. desteğinizi bekliyorum. bütçe 8-12K arası. fazla çıkmak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat5555 -- 18 Şubat 2025; 1:27:55 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.