geçen hafta MSI G274QPF E2 bu monitörü belirgin ışık sızması nedeniyle iade etmek zorunda kaldım. takip listemdeki modeller 2- MSI G274QPX ve son olarak Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF şu anda Benq XL2411P (TN) kullanıyorum gönlümden geçen 32 inç oled ama fiyatları nedeniyle almam mümkün değil. IPS 2k monitöre geçmeyi istiyorum. pc yi genellikle youtube, web ve oyun ağırlıklı kullanıyorum. oyunlarda yarış, FPS ve hikayeli oyun da tercih ediyorum bu nedenle gecikme süreleri önemli. youtube içerik hazırlama ticari-kişisel vb., çizim, photoshop vs işlerim yok olsada elimdeki monitör yeterli olacaktır benim için. ışık sızması konusunda hassasım. uzun yıllar TN kullandım artık canlı renklere geçmek istiyorum. listedeki tek VA panel G65 i beğendim ancak tereddütlerim var aslında buradan edindiğim bilgiler ile biraz incelemelere baktım siyah renk performansı harika ve ışık sızması konusunda başarılı. ancak VA panelin oyun performansı konusunda kafam karışık. desteğinizi bekliyorum. bütçe 8-12K arası. fazla çıkmak istemiyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat5555 -- 18 Şubat 2025; 1:27:55 > |
Bildirim