Şimdi Ara

2K Ekran Karşılaştırması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.epey.com/monitor/karsilastir/132414-134170/viewsonic-vx3258-2kc-mhd_samsung-lc27jg50qqmxuf/

Yarın sipariş edeceğim. Biraz araştırdım. Sizin de düşüncenizi alayım dedim. Kullanıcıları varsa ilgilenirlerse memnun olurum.

• Samsung olanı kullanıyorum, Freesync/GSync desteği olmadığından Viewsonic'e göre pek rakip değil, ikisi de VA panel sadece 1ms tepki farkı var ama o da önemsenecek bir şey değil. Bu monitörün panel kalitesinden oldukça memnumun gündüz ışık alan bir odada kullanacaksanız parlaklık farkı da yararlı olabilir ama Viewsonic fiyat farkına değebilecek bir monitör 10bit renk skalası da önemli etken, zaten *Sync kullancaksanız ikisi arasında düşünmenize de gerek yok. Bütçenize göre seçim yapabilirsiniz, 27" ve üzeri, 2K, 144Hz monitörler orta üst seviye için ideal seçim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 16 Ekim 2019; 1:35:4 >
  • adilazimdegilx kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Samsung'a başka yerlerde de çok tepki verildiğini görmüştüm. Siz yazmadan önce Viewsonic'i sipariş ettim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.