Şimdi Ara

2K IPS / TN Monitör Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Monitörü imzamdaki sistem için kullanacağım. IPS veya TN olmasına henüz karar vermedim. IPS monitörler için renk doygunluğu çok yüksek ancak input lag da yüksek, TNler için tam tersi bir durum söz konusu gibi bir çok yazı okudum.

Uluslararası FPS turnuvalarına katılmıyorum ancak oyun oynarken de monitör sebebiyle ezilmek istemiyorum (eğer böyle birşey IPS tercihi sonucu olabiliyorsa) Cahilliğimi mazur görün.

Mönitör büyüklüğü 27' tercihim. Fiyat tavanım 2 bin TL. Güzel önerilerinizi bekliyorum

• Selamlar,

Ustalar yine yönlendirir diyorum, çok uzman olduğum konular değil ancak 2 bin tl de az bir bedel değil, bu nedenle ben 4ms yeterli der 2k 144 hz ancak g-sync li olmayan bir ips panel e gitmeyi önerirdim, tabi böyle bir panel var ise :)
  • KG K kullanıcısına yanıt
    G-sync işin içine girdimi fiyat 3 e yaklaşıyor zaten. TN panelde 2k da 2 bandının altında opsiyon var mı zaten bilemedim Teşekkür ederim yorumun için
  • KG K kullanıcısına yanıt
    Oyun kullanımında IPS panel için biraz daha beklemek gerektiğini düşünüyorum, şuan için 4 ms tepki ve düşük input lag'lı monitorler olsa da pahalılar.
  • Teşekkür ederim. Aldığım yorumlar genelinde zaten TN panele kaymak zorundayım anladığım kadarıyla. Ona yönelik araştırmalar yapacagım. Asus MG modeline baktım güzel ancak yine de 2 bandını geçiyor
  • belverus kullanıcısına yanıt
    Amd freeync 2k 144hertz 1ms oyuncu monitör incelemem umarim yardimci olur altta.

http://forum.donanimhaber.com/m_116142109//tm.htm#116142109
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4K OLED Monitör tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    http://www.amazon.com/Acer-Predator-XB271HU-27-inch-Widescreen/dp/B0173PEX20

Acer Predator XB271HU bmiprz
    27-inch
    WQHD (2560 x 1440)
    NVIDIA G-Sync
    144Hz (OverClocking to 165Hz)
    4ms
    IPS Panel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 17 Nisan 2016; 17:07:40 >
  • 2.000₺ para verip TN panel kullanmayın. Şu 1ms dalgasına çöp panelleri millete kakalıyorlar. O paraya sRGB %100 verebilen IPS bir panel alda gözün renk görsün.
  • Oyuncu monitörü konusunda BenQ bence tek tercih olmalı hem düşük tepkime süresi hemde renk canlılıığı konusunda Dünya çapında en iyi prformansa sahip. Ben CS:Go oynutyourm ve IPS panel oyun için iyi bir tercih değil bunun yanı sıra biraz da tercih meselesi
  • http://www.vatanbilgisayar.com/philips-25-258b6qjeb00-led-dvihdmihmldpspk-monitor.html#genel-bakis

birkaç gün önce aldım hocam gerçekten çok güzel bir monitör.
  • MG278Q şahane bir monitör input lagı şuan piyasada en düşük olan monitör diyebilirim.ips leri çok abartiyorlar bununlada gayet güzel film izleniyor ve oyun daha zevkli çünkü inputlag daha düşük hem nvidia süper hızlı oyunlar akıcı 0 takılma yağ gibi oyun oynamak istiyorsan kaçırmadan alın derim ben tasviyemde bu.
  • Dell S2716DG bu monitörü biraz araştır.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Türkiye'ye gönderilmeyen ürün önermişsin adama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dualcoreyhy

Türkiye'ye gönderilmeyen ürün önermişsin adama.

Şuan öyle, sürekli takip lazım Amazon'a stok gelince gönderim de açılır.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Mühendismurat kardeşim öncelikle forumdaki monitör konularına katkın çok büyük, teşekkür etmeyi borç bilirim

İmzamdaki bütün sistemi amazondan topladım (anakart, işlemci ve kasa hariç) ve sorunsuz çalışıyor (kırk bin kere maşallah). Monitörü oradan almak biraz riskli geliyor niyeyse. Hem kargo süreci hemde ölü pixel veya çeşitli sorunlar olduğunda aidesi / değişimi (tekrar gümrük ödemesi) beni biraz korkutuyor. Amazondan monitör aldıysan tecrübeni benimle paylaşabilir misin ?

Teşekkür ederim.
    Cuma günü paylaşırım :) ama Amazon konusuna gir istersen orada alanlar var 2.mesaja yazdım isimlerini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

http://www.amazon.com/Acer-Predator-XB271HU-27-inch-Widescreen/dp/B0173PEX20

Acer Predator XB271HU bmiprz
    27-inch
    WQHD (2560 x 1440)
    NVIDIA G-Sync
    144Hz (OverClocking to 165Hz)
    4ms
    IPS Panel

Tasarım olarak harika bir monitöre benziyor. Tabi kutuyu açıp gözle malzeme kalitesini de görmeden de bir şey söyleyemeyiz. IPS Panel olması sevindirici. Türkiye' de var mı bu monitörü satan Murat Bey.

• Pegasustoni kullanıcısına yanıt
    Ben göremedim kardeşim.
  • http://www.hepsiburada.com/asus-rog-pg279q-27-4ms-hdmi-display-qhd-ips-oyuncu-monitor-p-BD804462

bu monitöre ne diyorsunuz arkadaşlar. Fiyat biraz sıkıntı ama :/
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.