Şimdi Ara

2K MMR ve Altı oynayacak Kişiler Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sana diyorum 2k mmr altı, şu an yazdıklarımı okuduğunu biliyorum, yaşamayın siz lan, kolsuz olsan,beyin gelişimini tamamlayamamış olsan 2k altı mmr'ın olamaz, kolay iş değil haaaa, ciddi söylüyorum, tek elimi bağlasalar gene 2klık hesap ile çılgınlar atarım, ömründe dust almamış insanlarsınız, birde abilerinizden görüp troll, sniper falan pickliyorsunuz ya, Allah belanızı versin... hele sniper pickleyenler, ulan 2k mmrli eziğin tekisin, senin neyine sniper gibi oyun mekaniklerini bilmeni gerektiren, kafayı kullanmanı gerektiren glass cannon hero... neyine haaa söyle...

Birde sizin smurf açan tipleriniz var, onlara söyleyecek hiçbirşey yok zaten, şanşa 3k civari açıp kendinizi adam zannedip feedlemekten başka bir cacığa yaradığınız yok. şu oyunda klavyenin tuşlarına basıp skill atmanız ziyan... Yol yakın, yaşınız 14-15 iken bırakın geçin LOL'e... anlıyorum aranızda konuşuyorsunuz "qnqa ben dota oynuyorum, lol ne, çocuk oyunu, ayıqqsss" falan diye, cidden defolun gidin lol oynayın... böyle şekil yapmak için dotada sürünmenizde hergün tokatlanmanıza gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Balbasur

eski bir söyleyiş vardır hani,

mmmr 5k çıktı da adam mı oldun lan

diye konuştu 2k'lık ezme...
  • Ne kadar mmrin olursa olsun su oyuna bu hirsla devam edersen gercek hayatinda da adam olamazsin. İnsanlari bu sekilde irkci sekilde itham etmemelisin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirCourage

Ne kadar mmrin olursa olsun su oyuna bu hirsla devam edersen gercek hayatinda da adam olamazsin. İnsanlari bu sekilde irkci sekilde itham etmemelisin.

ırkçı?

mesajımın herhangi bir bölümünde ruslara herhangi bir hakarette bulunmadım, hatta sapına kadar hak etmesine rağmen türklere bile bir genelleme yapmadım fakat 2k mmr altı demekde bir genelleme değil.
    Misal dota oynayan tüm ruslar noobdur, eziktir, kansızdır desem bu genelleme olur, dota oynayan 2k altı tüm ruslar noobdur, eziktir, kansızdır desem bu genelleme olmuyor, çünkü belirttiğim seviye zaten yeteneksizliğin çıtası olarak ele alabileceğimiz bir kıstas, genel olarak bir laf söylemekten ziyade geniş kitleler tarafından kabul görmüş bir düzeyin altındaki oyuncuların çöp olduğunu, gereksiz yere tuşlara basıp enerji sarfettiklerini belirtiyorum.

Ayrıca olay hırs olayı değil, smurf hesap açmış, hesap satın almış,4k+ arkadaşıyla duo girmiş 2k civari elemanların girdiğim oyunda 40-45 dakika mi çöp etmeleri... İşin garibi bu ezmelere yeteneksiz olduklarınıda anlatamıyorsun, bunlar gibi ezme arkadaşları ile duo giren 3850 mmrli arkadaşıma elemanlar bazen "maçı sattın, oynayamıyorsun, mmrim açılsa senden yüksek çıkabilir, bi 4k falan gelir." şeklinde laflar söylerler iken 1300-1800 aralığında açıldı 3ünün hesabıda... 1300 lan, 2000e bile şükürken 1300... ve 1300 mmri olan hard botlara ezilen bir tip kendinde üstte yazdıklarım gibi konuşma cesareti bulabiliyor. Şimdi düşündümde büyük ihtimalle 1300 mmr düzeyinde getirtmesi için akıl sağlığının yerinde olmaması lazım, eeee akıl sağlığı yerinde olmayan bir kişiden gayet beklenebilecek davranışlar...

• Bu neyin kafası? AHAHAHAHA çok elitist gördüm ama böylesini dotada göreceğimi düşünmezdim. İsteyen istediği classta oynar. İster oyuna yeni başlasın hi çbişey bilmesin isterse 10 yıldır oynasın 6k olsun. Bu kimseyi ilgilendirmez. Eğer birisiyle oynamak istemiyosan ya da onu yeteneksiz buluyosan konuştuklarından rahatsızlık duyuyosan onunla oynama bu kadar basit. Ayrıca 2klık adamlar 4klık hesap satın alıyosa. Karşı takıma gelme ihtimalleri senin takımına gelme ihtimalinden daha yüksek. Anlayacağın ağlamanın gereği yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: greencraft

Bu neyin kafası? AHAHAHAHA çok elitist gördüm ama böylesini dotada göreceğimi düşünmezdim. İsteyen istediği classta oynar. İster oyuna yeni başlasın hi çbişey bilmesin isterse 10 yıldır oynasın 6k olsun. Bu kimseyi ilgilendirmez. Eğer birisiyle oynamak istemiyosan ya da onu yeteneksiz buluyosan konuştuklarından rahatsızlık duyuyosan onunla oynama bu kadar basit. Ayrıca 2klık adamlar 4klık hesap satın alıyosa. Karşı takıma gelme ihtimalleri senin takımına gelme ihtimalinden daha yüksek. Anlayacağın ağlamanın gereği yok.

diye konuştu başka bir 2k

• ciddiye alıp cevap vermeyin :) sen 2k altı degılsen kendı sevıyende boyle oyuncularla oynaman imkansız niye aglıyorsun onu anlamadım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 7k lık adam da senin söylediklerinin tam olarak aynısını sana söylüyodur
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlfaRomeo147

7k lık adam da senin söylediklerinin tam olarak aynısını sana söylüyodur

Hakkı var, söyleyebilir, karşıma gelse tokatlar geçer. Aradaki fark ben kabul ediyorum 7klık birisinin iyi olduğunu ama 2klık bir ezme böyle şeylerden anlamaz. doğan görünümlü şahin gibiyim, orada 2k yazıyor, aslen 4k+ yim diye geziyor bebeler...
  • Hard botlara yeniliyorum la arada sırada çok pis deathball yapıyolar. (Evet 2.2kyım.)
  • umarim minimum 5k'sindir. 4k olup da bunlari soyluyorsan yuh artik. inanilmaz kepaze oyunlar donuyor 4k'da kendi oyunlarimdan biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaReZ -- 19 Nisan 2015; 21:01:05 >
  • Bu adam blackvnm değilse ben de bir şey bilmiyorum aga :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirCourage

Bu foruma mod alınması konusunda defalarca gerekli yerler ile görüştüm ancak bu bölümün herhangi bir yetkilisi yok. Bu sebep ile bir sürü yakın arkadaşım bu forumu bıraktı gitti sırf modsuzluğundan başı boşluğundan..

Forumda düzgün işleyen bir bölüm var mı ki buraya gelen mod çözüm olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: XT9

Bu adam blackvnm değilse ben de bir şey bilmiyorum aga :D

2k mmr altı isen zaten birşey bildiğini zannetmiyorum
    baktım forumdan ban yemiş bir tane blackvnm var, bahsettiğin kişi bu mu :http://steamcommunity.com/id/blackvnm
    buysa ekleyeceğim,belki beni anlayan birisi çıkar...burada ban yediğine göre büyük birşeyler yapmış olmalı...

• quote:

Orijinalden alıntı: YouAreSoDumb

quote:

Orijinalden alıntı: XT9

Bu adam blackvnm değilse ben de bir şey bilmiyorum aga :D

2k mmr altı isen zaten birşey bildiğini zannetmiyorum
    baktım forumdan ban yemiş bir tane blackvnm var, bahsettiğin kişi bu mu :http://steamcommunity.com/id/blackvnm
    buysa ekleyeceğim,belki beni anlayan birisi çıkar...burada ban yediğine göre büyük birşeyler yapmış olmalı...

he gali kardeş he bilmiyormuş gibi yapıp,bir de kendini övüyon burda biz anlamadık sanki

• @Balbasur
    Uyeler, konular veya mesajlar hakkindaki sorunlarini Sikayet Sistemi ile bildirirseniz bir mod mutlaka size yardimci olacaktir.

@SirCourage
    LOL, WOT, DotA ve HOTS bolumlerinde her turlu sikayet, oneri veya elestirilerinizi bana 7/24 bildirebilirsiniz. LOL haricinde diger bolumlerde bugunden itibaren yetkim oldugu icin hizlica mudahale edip sizleri cozume ulastirabilirim.
  • 3k mmr'ım var çok da umrumdaydı pub giriyorum eğleniyorum geçiyorum
  • Ee 2k mmrlik adam 2k mmrlik adamla eslesiyor bu niye sana battı ?

• dostum sen zaten 2k değilisen 2klarla eşleşmezsin nedir bu tavırlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

@Balbasur
    Uyeler, konular veya mesajlar hakkindaki sorunlarini Sikayet Sistemi ile bildirirseniz bir mod mutlaka size yardimci olacaktir.

@SirCourage
    LOL, WOT, DotA ve HOTS bolumlerinde her turlu sikayet, oneri veya elestirilerinizi bana 7/24 bildirebilirsiniz. LOL haricinde diger bolumlerde bugunden itibaren yetkim oldugu icin hizlica mudahale edip sizleri cozume ulastirabilirim.

açıkçası sizin bu bölüme atanmanız güzel oldu...
    her türlü trollük, alttan alttan hakaret, aşağılama serbest

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.