Şimdi Ara

2K MMR ve Altı oynayacak Kişiler Arıyorum (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BohemianRhapsody

Ee 2k mmrlik adam 2k mmrlik adamla eslesiyor bu niye sana battı ?

iki tane 2k mmr belki daha da altında olan elemanın yakarışları.... 2klarla eşleşmem için illa 2k olmam mı gerekiyor? düşük mmrli veya yeni başlayan kişilerle girildiğinde olabildiğince mmri olabildiğince aşağıya çekselerde 2kya kadar indirmeyi başaramadım, 0 olmaları falan lazım ancak öyle olur, ama klasik noob tribi olan ben bunları hak etmiyorum, ben 5klık adamım deyip 2k civari olup smurf ile 3k-4k aralığında pub maçlarına denk gelen sizin gibi tipler çok oluyor. kapiş?

@3yüz5yüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YouAreSoDumb -- 27 Nisan 2015; 20:02:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

@Balbasur
    Uyeler, konular veya mesajlar hakkindaki sorunlarini Sikayet Sistemi ile bildirirseniz bir mod mutlaka size yardimci olacaktir.

@SirCourage
    LOL, WOT, DotA ve HOTS bolumlerinde her turlu sikayet, oneri veya elestirilerinizi bana 7/24 bildirebilirsiniz. LOL haricinde diger bolumlerde bugunden itibaren yetkim oldugu icin hizlica mudahale edip sizleri cozume ulastirabilirim.

Zeus'uma şükürler olsun. Sonunda bir mod atandı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalniz bu tur isler modlardan cok uyelerin ozverisi ile yapilir. Tum konulari tek tek kontrol etmemiz mumkun olmadigi icin, olasi hakaret, asagilama, kural disi paylasim veya foruma yakismayan seylerde Sikayet Sistemi ile bildirim yaparsaniz hakeden kisilere gereken yaptirimlar uygulanacaktir.
    Acil veya kontrol edilmesi istenen/gereken durumlarda bana PM veya Mention ile de rahatlikla ulasabilirsiniz. Bolumle ilgili gelistirme veya duzenleme icin onerilerinize de herzaman acigim.
  • açıkçası aynı sistem devam etcekse ben youaresodumb gibi arkadaşları destekliyorum
    forumda kimleri dolaştırdılar, kimleri boş yere banladılar, istediğini yapsın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

açıkçası aynı sistem devam etcekse ben youaresodumb gibi arkadaşları destekliyorum
    forumda kimleri dolaştırdılar, kimleri boş yere banladılar, istediğini yapsın derim

Müdür lol bölümüne bir bak, wildcard muhabbetine göz atıyordum beşiktaşın maçları için ne tipler var...
    adam ölümüne troll ( troll değilse daha kötü ) tek bir yaptırım yok.
    arsızbeladinleyen2000li bile orada kendine bir yuva buldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: YouAreSoDumb

quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

açıkçası aynı sistem devam etcekse ben youaresodumb gibi arkadaşları destekliyorum

Müdür lol bölümüne bir bak, wildcard muhabbetine göz atıyordum beşiktaşın maçları için ne tipler var...
    adam ölümüne troll ( troll değilse daha kötü ) tek bir yaptırım yok.
    arsızbeladinleyen2000li bile orada kendine bir yuva buldu

Sen de gitsene oraya. Nintendo.'yu da al yanına. Tencere-kapak takılın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonal Sosyalist -- 28 Nisan 2015; 5:04:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçen gün yine ranked akıyorum , bir yandan 5k lar bir yandan 4k lar, çektim emaneti bi ona vuruyorum bir ona.

Öyle böyle değil.
  • ne yazsam bilemedim ama eğlendim mesajım bulunsun
  • Demek bir oyunda bilmem kaç k puanın var. Aferin. Maaşallah çocuğun gözlerinden hayat başarısı akıyo. Ailen de eminim gurur duyuyodur bu mmr'ınla. Ayrıca arkadaşlarının hepsi senin mmr'ına imreniyodur. Böyle devam et.

Yaa senin kafan mı iyi yaa. Oyun la bu. Neyin sidik yarışını yapıyosun. Şu an facebook'ta şu kadar arkadaşım var, twitter'da şu kadar takipçim var diye sağda solda övünüp bi halta yaramayan tiplerden hiç bir farkın yok.

• Ne yani smurf acmista ne olmuş. Adam 2k ise smurf actiginda yeni hesap yine 2k civari gelecek. Kendimden ornek vereyim. 4kmmr li bir oyuncuyum. Actigim 2.hesap da 4k geldi. Ha ama soyle bisey var. 4k mmrda da 2k gibi oynayan herifler var. Bunun sebebi ise mmr boosting ve parayla hesap satin almak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neyse nobişler konuşmayı kesin, bıdı bıdı yapmayın...
    sizin seviyenizdeki ( seviye derken bile gülmek geliyor, öyle düşük seviyedesiniz nooblar ) bir hesaba klasynky boost yapıyor, oturun inceleyin biraz...

http://www.dotabuff.com/players/117604848/matches 42 Win streak...
    omo bon oyo oyoncoyom tokomdokolor yozondon 2kyom diyen elemanlara ne kadar aptal olduklarını tescilletiyor şuanda :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.