Şimdi Ara

2k monitör önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar 10 15 k arası 2k ghosting az 1ms gtg özellikli monitör alacağım ama okadar çok seçenek okadar çok yorum varki monitörler hakkında kafam allak bullak oldu aklımda DELL g2724d ve msı g274qpf modeli var ama sizin öneriniz varsa yada kullanan bu monitörleri varsa yardımcı olabilirmisin çok kararsız kaldım değerli yorumlarınızı bekliyorum

• Dell düşünmeden al. Hatta stoklar bitmeden al :) eve gelince kurulumu yap sonra bana hayır dua et.

• 15k butceniz var gercek 2k 240hz bir monitor dusunebilirsiniz. 

ASUS Tuf Gaming VG27AQML1A 27 inç 260Hz 1Ms QHD Adaptive Fiyatı (hepsiburada.com)

• hocam ben dell 2724n aldım monştör güzekl ama eksiklikleri var, en büyük eksikliği saçma bir şekilde aux girişi olmaması, usb yok, ayrıca hdmı 2.0 var, 2.1 olması güncel anlamda güzel olurdu. ama tekrar söylüyorum aux olmaması bana ok sıkıtnı yarattı, mecburen ps5 ve pc için farklı ses kaynakları kullanam gerekiyor sırf bu yüzden

• Dell bence o fiyata alabileceğiniz en iyi marka

• akakce.com
    ViewSonic Elite XG270QG 27" 1ms QHD G-Sync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-viewsonic-elite-xg270qg-27-1ms-qhd-g-sync-ips-oyuncu-u-fiyati,560663175.html
  • 2K çözünürlükte 10bit panel ve 260Hz de VG27AQML1A modeline bakın derim.

• 2K çözünürlükte 10bit panel ve 260Hz de VG27AQML1A modeline bakın derim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.