Şimdi Ara

..:: 2oo7 Civic Modifiye ::..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Aracımın Resmi Aşağıdadır... Aracım 2oo7 Model Civic 1.6 Dream Modeldir...
    Modifiye Konusunda Acemi Olsamda Ufak Tefek Şeyler Yaptım Kendimce...

Yapılan Modifiye İşlemleri

-- Ön Sis Farları

-- Arka Stopların Çiftlenmesi

-- Krom Kaplama

-- Plakalık İptali

-- 16'' Jant ve Hız Lastiği Takılması

-- Park Sensörü Takılması ...

Aracım Hakkında Görüş Ve Önerilerinizi ßekliyorum Arkadaşlar... Artıları Eksileri Vs...

Son Olarak Aracıma Cam Filmi, Xenon Far Takımı ( Sisler Dahil ) , Ön Panjur İptali , Kırmızı Honda Logosu , Spoiler ve Komple Body Kit Taktırmak İstiyorum Hayırlısıyla... Bu Saydığım İşlemleri Nasıl Yaparız ?? Yani En Uygun Fiyatlı Kaliteli Ve Araca Yakışan Parçaları Nerden Temin Edebilirim Üstadlar..?

Şimdiden Yorum Yazan Arkadaşlara Çok Tşk Ederim....
    Saygılar...

• Yorumlarınızı Bekliyorum Üstadlar....
  • Bence ilk iş olarak cam filmi yapmalısın, aracın görünümünü gerçekten çok değiştiriyor ve yazın aracın içi daha az ısınıyor. Mercekli angel eye takmadan bence xenon olayına girme bence, arka stopları (geri vites lambasının olduğu bölümü) cam filmi ile içten karartabilirsin. Komple bodykit düşünebilirsin ancak muhakkak plastik olanı taktır, araç zaten alçak ve kit takınca dahada alçalıcak, buda muhtemel sürtme ve çarpmalarda kırılma anlamına gelir, plastik kitler fiberlere göre daha dayanıklıdır. Şimdilik benden bu kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanerm

söz verdiğim potenza adrenalin ve cam rüzgarlıklarının fotoları:

• jantlar uymamış bence kötü olmuş...

ayrıca üstteki resimde verilen cam rüzgarlıkları tam amele işi(kendi fikrim), doğan şahin yapıyo anlıyorumda civic'te anlamsız bence.

civic'e yapılacak en sade ve güzel gösteren modifiye angel eye far + orjinal ışıklı spoiler + cam filmi. Başka da birşeye gerek yok... belki bir de 17" jant (şekli şemali düzgün olan)

@tanerm;

potenza lastiklerden memnun musun? adrenalin ne ola ki? potenzanın ayrı bir varyasyonu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiesTorN -- 7 Kasım 2010; 15:44:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiesTorN

jantlar uymamış bence kötü olmuş...

ayrıca üstteki resimde verilen cam rüzgarlıkları tam amele işi(kendi fikrim), doğan şahin yapıyo anlıyorumda civic'te anlamsız bence.

civic'e yapılacak en sade ve güzel gösteren modifiye angel eye far + orjinal ışıklı spoiler + cam filmi. Başka da birşeye gerek yok... belki bir de 17" jant (şekli şemali düzgün olan)

@tanerm;

potenza lastiklerden memnun musun? adrenalin ne ola ki? potenzanın ayrı bir varyasyonu mu?

Sence mugen cam vizörü amele işi yani
    Orjinal ışıklı spoilere katılıyorum, mugen spoiler harbiden biraz amele kaçıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çekomastik -- 7 Kasım 2010; 20:23:39 >

• daha çok işi var arabanın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AXAPTA -- 8 Kasım 2010; 12:44:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AXAPTA

daha çok işi var arabanın..

Biliyorum Çok işi oldugunu da Üstad Nerden ßaşlasam nasıl yapsam diye kara kara düşünüyorum ya
  • Bence çok düşünme, benim gibi 2 sene kullanıp araçtan soğursan yaptığın masraflar badem olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çekomastik

Bence çok düşünme, benim gibi 2 sene kullanıp araçtan soğursan yaptığın masraflar badem olur.

Yok Rahat ol kardeşim 3 senedir bende araba 4.seneye qirecek neredeyse soqumadım soqumam.. Çünkü soqunacak bir araba deqil... Özellikle Görüntüsüyle Tüm ßakışlar Üzerinde O Kadar Karizma

• Jantlar kötü.
    Farlara sislere xenon, parklara led.
    Paçalıkları iptal et.
  • Farlara xenon takmayın. makyajsız civic lerde xenon a uygun yapıda değiller, karşıdan gelenlerin gözünü alıyor. Ben şahsen küfrediyorum baya akraba oluyorum tüm ailesi ve sülalesi ile.

illaki xenon takacaksanız mercekli farlardan alın, ya da orj fara mercek taktırın
  • altına yazmasaydın sadece jantların değiştiğini anlayacaktım açıkçası. ilk iş olarak cam filmi ve spoiler diyorum ben. ama klasik kanat tipi olan dan da olsa fren lambası taşıyanlardan taktırmazdım ben ki ben de maddi durumumun düzelmesini bekliyorum taktırmak için. ben de de 2011 elegance beyaz melek var bir tane . şimdilik cam filmi çektirdim. arabanın havası baştan değişiyo.

bu arada elimde eski arabamda kullanmış olduğum amfim ile jbl woofer var bunları bu arabaya adana da nerede taktırabilirim. yada bunlara amfi taktırılabilirmi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.