|
Bildirim
Eskiden youtube ye de video çıkartın dediğimizde dinlememişlerdi. Sonra ne oldu baktı olmuyor ve geç kaldık diyerek söylendiler. Sonrasında yüksek abone sayısı olanları eleştirerek hak etmiyor diyorlar sahte bot aboneleri var diye konuşurken şimdi yükesek abonelere yanaşıp belki oradan bize gelipte abone sayımız artar mantığı hakim. Benim hissettiğim bu yönde.
|
Şu YouTube'a geç çıkarma işine ne zaman son vereceksiniz? Size ne isteyen burada, isteyen youtube'da izlesin.
|
Can sungur enis kirazoğlu'ndan daha bilgili ve daha mantıklı konuşuyor ayrıca daha kültürlü. enis çok yüzeysel yorumlar yapıyordu böyle daha iyi olmuş |
|
|
|
Turknet fiber İstanbul avcılar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ses1 -- 13 Şubat 2021; 20:2:33 > |
. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jedi39 -- 1 Mart 2021; 1:19:30 > |
|
Can sungur enis kirazoğlu'ndan daha bilgili ve daha mantıklı konuşuyor ayrıca daha kültürlü. enis çok yüzeysel yorumlar yapıyordu böyle daha iyi olmuş |
|
|
|
Bence dalga geçmesinde sıkıntı yok her kişinin kendi karakteri var olduğundan daha farklı biri gibi davranmaya çalışırsa o zaman çok eğreti durur ben zaten dinlemeyi sevmediğim kişileri hiç dinlemiyorum. kimseyi de %100 sevemezsin. bir kişinin fanboyu olmayı da saçma buluyorum acınası geliyor o yüzden kafanın uyduğu kişileri dinlemek en keyiflisi. sen dalga geçiyor demişsin onu sevende vardır ben pek dikkat etmedim onlara genelde iş yaparken arkaplanda dinliyorum o yüzden rahatsız etmedi beni şu güne kadar. 2si1 dışında gündemi kendi kanalında yaptığı bi program var belki bilirsin onda da senin dedigin gibi bazen dalga geçmeyi başka bi boyuta taşıyorlar sürekli başka konu koşurken tekrar dönüp ona da gömme arayışında oluyorlar senin bahsettigin gibi benide sıkmıştı o zaman dedikleri kısmen katılıyorum o yüzden |
Canım ben de "Sungur artık kalan hayatında kimseyle dalga geçmemeli!" demiyorum zaten :D Sungur internette birileri izlesin diye yayınlar yapıyor, videolar yüklüyor ve ben de o yayınları, videoları izleyen biri olarak izlediğim şeyi yorumluyorum sadece. Ne Sungur'un ne Mesut Çevik'in ne de internetteki başka birinin internette günlük hayatlarındaki gibi davrandıklarını zannetmiyorum. İnternete bir şeyler üreten herkes gibi Sungur'un da bir internet personası vardır, benim yorumlarım o persona için, belki dikkat alır diye. Yoksa "Karakterini değiştirsin!" gibi bir talebim asla yok :D |
Anladım hocam |
85 lira |
|
|
|
|
|