Bildirim
2si1 'Facebook'a ne oldu?' Teknoloji ve Oyun Programı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Çaresiz kurnazlık psikolojisi. Facebook veya google veya instagram fark etmez. Aslında kullandığımız bilgisayarların işletim sistemlerinin bile devletlerin kontrolünde bilgilerimizi yedeklendiğini hepimiz biliyoruz. Ne kadar ucuza ve bedava kullanıyor isek o kadar da az hesap sorma şansımız olduğundan "ya kapanırsa ya kapatırlarsa ne yaparız" diye diye sessiz sedasız boyun eğiyoruz. Facebook'a kullanım için para veriyor olsaydık şu an mahkemenin yolunu tutuyor olurduk. Bedava ise susup oturmak işimize geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 12 Nisan 2021; 22:25:46 >
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yada hiç kullanmayacaksınız
-
Mesut dh verileri nekadar güvende?
-
Bu digital saçmalıklar toplumun yeni kumarı
-
Yine mi Can Sungur
-
quote:
Orijinalden alıntı: nierYine mi Can Sungur
Can Sungur gayet kültürlü ve anlatımı akıcı biri. Dikkat ediyorum hem enis kirazoğlundan hemde mesut çevik'ten en az 2 gömlek üstün biri. Yaptığı yorumlar, bakış açısı gerçekten baya iyi. Fanboyu filan değilim tamamen kişisel görüşüm.
-
Enis Kirazoğlundan ? Neyse iyi geceler hocam.
-
Helal gençler
-
hep unutuyorum bu programı izlemeyi :D
Mesut dh verileri nekadar güvende?
|
Yine mi Can Sungur |
nier demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
Can Sungur gayet kültürlü ve anlatımı akıcı biri. Dikkat ediyorum hem enis kirazoğlundan hemde mesut çevik'ten en az 2 gömlek üstün biri. Yaptığı yorumlar, bakış açısı gerçekten baya iyi. Fanboyu filan değilim tamamen kişisel görüşüm. |
Enis Kirazoğlundan ? Neyse iyi geceler hocam. |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X