Şimdi Ara

2si1 'GeForce Now Türkiye'de' | Gözleri açan Teknoloji ve Oyun Programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Sevgili Enis Kirazoğlu ile uzun süredir sunduğumuz 2si1'i Enis'in çalışma programı ile uygun zamana denk getiremediğimiz için bir süredir ekranlarınıza getiremiyorduk.

Oyun dünyasının tanınan ismi Can Sungur, sağ olsun soruna el attı ve 2si1'in oyun kısmını devraldı.

2si1 Yine, yeniden, yenilenerek karşınızda. Oyun dünyasının tanınan ismi Can Sungur ve Teknoloji tarafında Mesut Çevik'in sunumuyla, haftanın öne çıkan Teknoloji ve Oyun haberleri sizlerle.

Can Sungur'un Youtube Kanalı: https://www.youtube.com/channel/UC6q0eGHt5euC8aYLDjhaHpA

00:00 Giriş

00:08 Hava kirliliği kör ediyor

03:12 GeForce Now Türkiye'de

08:45 Xbox GamePass abone sayısı 18 Miyonu aştı

11:50 Geçen yıl internet kullanıcı sayısı artışı rekor kırdı

15:22 Wonder Woman 1984, HBO Max abone sayısını bir anda ikiye katlandı

20:04 GameStop olayı arkasında ne var?

• 2'si 1 için en uygun kişi Enis bence. Aranızda bir uyum da yakalıyorsunuz. Program bir şekilde istenirse halledilirdi. Enis bir sürü küçük kanallara zaman ayırabiliyorsa buna da bir şekilde ayırırdı heralde. Bence sorun başka yerde. Koskoca haftada 1 saatlik zaman ayıramayacak kadar yoğun olan bir insan daha görmedim.

Sungur iyi tercih fakat benim bu programdan asıl soğuma sebebim ülkede ki sorunların büyük çoğunun kaynağının hükümet olduğunu bile bile mesutun hükümeti eleştirmemek için attığı taklalardı şimdi kendi kanalında daha cesaretli fakat enis ile yapığı 2si1'lerde ki bu tutumu çok beni çok soğutmuştu.

• 2'si 1 için en uygun kişi Enis bence. Aranızda bir uyum da yakalıyorsunuz. Program bir şekilde istenirse halledilirdi. Enis bir sürü küçük kanallara zaman ayırabiliyorsa buna da bir şekilde ayırırdı heralde. Bence sorun başka yerde. Koskoca haftada 1 saatlik zaman ayıramayacak kadar yoğun olan bir insan daha görmedim.

• cemoktem C kullanıcısına yanıt
    $$$$$$$$$$$$
  • Erdinç, Ersin, Talha ve en sonunda Enis. Yok aga bu saatten sonra tutmaz bu program benden söylemesi.

• Donanım Haber hesabımı açmama sebep olan bu serinin devam ettirilmesine sevindim ancak Enis beyle olan sinerjinizi ne yazık ki Can beyden alamadım belki Can Sungur'un yorumlarını ve kendisini izlemeyi çok sevmememden kaynaklanıyor olabilir umarım ilerleyen programlarda sinerjiniz artar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VS18 -- 30 Ocak 2021; 19:30:16 >
  • whuuuut?! abi ben sizi ayrı ayrı izlemeyi seviyorum ya.. enisle olsun ya da olmasın artık.. cs de içine sinmedikten sonra salacaktır bence.

• cemoktem C kullanıcısına yanıt
    Aga herkes youtuber olma derdinde. 1 saat buraya ayıracağına kişisel hesabından yayınlasa daha mantıklı kendi açısından. Herkes haklı yani:) ama yinede 2’si 1’i öyle yada böyle görmek güzel. Sokağa çıkamadığımız bugünlerde eş dost görmüş gibi oluyoruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sungur da kaliteli bir adamdır.
    Başarılar diliyorum.

• Donanımhaber'de Erdi Özüağ gibi bir isim varken 2si1 çekmek için illaki dışarıdan birilerinin getirilmeye çalışılmasını anlayamıyorum. Oyun ve teknoloji birleşimi için yapılıyor tamam ama aylarca çekmeyeceğine Erdi bey ile teknoloji programı yapın bari.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bildirim aboneliği başlığın altındaki çana tıklayarak kaldırılıyormuş. :)

• Can Sungur'u severiz. Hayırlı olsun. 1 senedir bu program yoktu. Keşke böyle uzun bir ara olmasaydı :/

• İlk defa izlemeye katlanamayacağım bir partner. Geçmiş olsun diyelim 2si1e.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Csyi severim de enis ile goygoy güzel oluyordu
  • Oturup hükümete ağlarsanız muhalifler tarafından izlenirsiniz, birbinizi tatmin edersiniz, izlenme kasmanın en kolay yolu.

• Niklaus1864 kullanıcısına yanıt
    2si1 kara delik gibi kim gelirse yok oluyo dönemiyo bidaha :D
    bu programa talha gibi enis gibi mesutu frenlicek adam lazım can ilk program diye çok onayladı ama bazı yerlerde karşı gelmeliydi çünkü mesut kaptırdımı gider ona çok konuşcak karşı gelcek adam lazım :)

• Enise ne oldu dhye adam dayanmıyor

• Can Sungur mu?  

• Arkadaşlar ne çok ağladınız. Artık program böyle devam edecek, beğenmiyorsanız izlemezsiniz. Hayır yani Mesut Çevik'e ayıp ediyorsunuz başka bir şey değil. Can Sungur da gayet güzel yorumluyor. Başarılarının devamını diliyorum.

• Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    katılıyorum,bilmedği konular hakkında çok emin konuşuyor.kitlesinden bir kaç insanla tartışmıştım onlarda aynı şekilde araştırmadan yayıncının dedikleriyle konuşuyorlar.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.