Şimdi Ara

2si1 'Gönlü zengin' Teknoloji ve Oyun Programı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
1.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adblock korkulacak bir unsur değil, özellikle akıllı telefonların trafikte paydası arttıkça dahada düşecek. Adblock kullanan kişiler teknoloji ile haşır neşir olan "enthusiasts" diye adlandırılan kitle ve bu taraf her sektörde azınlığı oluşturuyor.

• Mesut bey samsung u fazla ve gereksiz övdü sanki. S7 ön inceleme videosunun 20dk olmasının ardından baya şüphelenmeye başladım

Umarım uzun inceleme videoları firma dostu değil de kullanıcı dostu olur

• Mobil video da sanırım sorun var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erhanturan7 E kullanıcısına yanıt
    Hocam sürekli kapa aç yapmanıza gerek yok ."Bu alan adındaki sayfalarda çalışma" ayarını kullanabilirsiniz.
  • g5,s7 ye göre daha yenilikçi bir telefon

ayrıca 820 deki enerji tasarrufu yönetimi exynostan daha iyi bu yüzden 2800 yapmışlar.Fiyat olarak g5 hepsini tokatlayacaktır keza 3 ay sonra 1600 den bulmak mümkün olacak daha önceki g serilerinde olduğu gibi.İki adet arka kamerasıda cabası.Samsung ise en güçlüsünü yapmış herşeyin en iysini koymuş.Farklı bir deneyim için g5 en iyisi için s7 alın derim

• Bu alan adındaki sayfalarda çalışma seçeneği aktif

• mesut abi ben senle gonusmuyom abi küsüm
  • Elin apple firması milletin bilgilerini korumak için fbı ile kapışırken,bizimkilerin bilgilerimizi satması kısmında güldüm ağlanacak halimize,anlatımımıda hoş olunca güldürdü.

Bu arada başta japonlar,ismini beğenmediğin grup,konsolcular vs ne kadar olumsuz eleştirdiğin kişi varsa hepsi bundan sonra ad..lock kullanıcakmış Mesut'a inat

Eskiden cdoyun vardı level ile kapışan tek dergiydi,sonradan onlarda yenik düştüler malesef,halbuki göktuğ yüksel'in yazılarını okumak,ilerdeki hayalleri vs güzeldi,başka yerlerde bulamayacağımız şeylerdi,tıpkı şu an DonanımHaber ve çalışanlarının bize sunduklerı gibi,umarım bu sitede hoş bir anı olarak kalmaz diğerleri gibi,keza böyle değerler kolay bulunmuyor Dünyanın hiçbiryerinde yerleri kolay dolmuyor.

• Destek olmak için -Adbılôk- seçeneklerinden site engelini kaldırabilirsiniz tarzı bi uyarı dilenmek falan değil bence aksine bu sayede sevdiğim 3 sitenin engelini kaldırdım. Özellikle üstteki küçük reklamın arkaplanına hoş bir hatırlatma yapılabilir. Program her zamanki gibi eğlenceli ve güzel . Samsung ve htc vr'dan gelen parayla "ucuz" bir saat alırsınız artık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |Eren| -- 26 Şubat 2016; 23:42:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanturan7

Donanimhabere girmeden **** u kapatıyorum sevdigim gerçekten emek harcandığını düşündüğüm bloglarda ve web sitelerinde girmeden **** u kapatıyorum önemli olan emek verilen içerikler

Sevdiğin siteleri kırmızı ele sağ tıklayarak seçeneklerden engellemesini kaldırabilirsin

• Şimdi Apple sözde terörist saldırılarda bulunanları koruyor imajı saçma.Şöyle açıklamak gerekirse neden benim bilgimi amerika ile paylaşıyorsun.Fbi benim parmak izimi ön kamaredan fotografımı adımı soy adımı ve bütün aktivitemi neden istiyor.Yakında kan testi şeker testi çıkartıcaklar.Sizde şöyle diyeceksiniz.Abi adamlar yapmış şeker hastalarına mucize bişey.Abi adamlar herşeyinizi biliyor artık parmak izi fotograf kimlik kredi kartın karın çocugun konumun herşeyin bir dna eksik yakında dna nızıda satarız sonra dna ya göre özel hastalık geliştirip amerika bize sunar..SOnra sen dökersin sen erirsin sen patlıcan gibi şişersin ve bu ilaçlarda amerikadan gelir.
    Terörist adamları bahane ederek bizimde bilgilerimize sahip oluyorlar.AMerikan malı almayın...
    Ama terör saldırısı varsa sadece o cihazın açılması normaldir.Şirket bütün bilgileri degil sadece o telefonun kilidini devlete verecek.Bütün telefonların degil.Sonuç olarak amerika diyince aklıma tüm dünyayı dinleyen casus bir ülke geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DETROID -- 26 Şubat 2016; 23:53:35 >

• Mesut Çevik'in S7 için söylediklerinden sonra bende baya merak etmeye başladım.
  • Reyis şu videolar ne zaman yüklenecek YouTube'ye ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Add block u elbette kullanıyorum lakin bu sitede deaktif ayarladım.

• Uzun program olmuş, çok da iyi olmuş. Hiç sıkılmadan eğlenerek izledim.

Artık DH Premium gelmeli. Aylık 10 lira olursa ben alırım. Tabi reklamsız gezinti dışında başka ayrıcalıklar da sağlamanız lazım. Mesela mesaj süre sınırı kalkar, şikayetlere öncelik sağlanır vs. Daha çok şey yapılır aslında. Bence iş yapar premium üyelik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _magnetar_ -- 27 Şubat 2016; 0:25:35 >
  • Saat muhabbeti süper ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneycaney

g5,s7 ye göre daha yenilikçi bir telefonayrıca 820 deki enerji tasarrufu yönetimi exynostan daha iyi bu yüzden 2800 yapmışlar.Fiyat olarak g5 hepsini tokatlayacaktır keza 3 ay sonra 1600 den bulmak mümkün olacak daha önceki g serilerinde olduğu gibi.İki adet arka kamerasıda cabası.Samsung ise en güçlüsünü yapmış herşeyin en iysini koymuş.Farklı bir deneyim için g5 en iyisi için s7 alın derim

S820deki güç tüketimi exynostan daha iyi bu yüzden 2800 yapmışlar bence yanlış bir yorum. 2800 sığdırabilmişler desek daha doğru olur. Exynos istediği kadar verimsiz bir işlemci olsun G5in batarya ömrü S7 ile kafa kafaya olur. S7 edge ise fark atar.

• diğer demek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

Uzun program olmuş, çok da iyi olmuş. Hiç sıkılmadan eğlenerek izledim.

Artık DH Premium gelmeli. Aylık 10 lira olursa ben alırım. Tabi reklamsız gezinti dışında başka ayrıcalıklar da sağlamanız lazım. Mesela mesaj süre sınırı kalkar, şikayetlere öncelik sağlanır vs. Daha çok şey yapılır aslında. Bence iş yapar premium üyelik.

Linkteki arkadaşlan iletişime geçmeniz yeterli hocam, yardımcı olacaktır

http://forum.donanimhaber.com/m_112877877/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: stophart

quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

Uzun program olmuş, çok da iyi olmuş. Hiç sıkılmadan eğlenerek izledim.

Linkteki arkadaşlan iletişime geçmeniz yeterli hocam, yardımcı olacaktır

http://forum.donanimhaber.com/m_112877877/tm.htm

Titanyum üyelik baya ilgi çekici ve sadece tek seferlik ödemeymiş

<Bu mesaj DH Premium kullanarak gönderildi>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _magnetar_ -- 27 Şubat 2016; 2:04:46 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.