Bildirim
2si1 'Gönlü zengin' Teknoloji ve Oyun Programı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Ben de bunu bekliyordum. :)
-
evet hemen izleyelim bakalım neler varmış
-
1 saat 13 dakika. Uzun zamandır bu kadar uzun olmamıştı. Çok iyi oldu :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 26 Şubat 2016; 21:17:32 >
-
S6 edge karizma bir akıllı telefon olmuştu. Eksikleri vardı. Pil, elde tuttuğunuz zaman arka tarafın sert kenarlarının, cihazı rahat kullanımına engel oluşu, edge ekranının pasif kalması gibi.. Bu defa samsung gerçekten eksikliklerini gidermiş. Bu telefon olmuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
önceden cuma gelsin tatil yapalım derdim artık alıştım cuma akşam olsun 2si 1 izleyeyim diyorum :)
-
Yerlerimizi alalım
tablet sürümmde videoyu indiremiyorum mesaj boş görünüyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar Merhaba,
Anket eklendi cevapları esirgemeyin :D
Sevgiler,
Mesut Çevik -
HP Elite x3'ü de ekleyeydiniz iyiydi
quote:
Orijinalden alıntı: Basteryus
HP Elite x3'ü de ekleyeydiniz iyiydi
Ekli zaten bknz: Diğer -
ankette mi5 yok, tam da sizden beklediğimiz hareketler bunlar.
-
Sitedeki reklamlari gordukce, tek zengin gonlunuzun olmadigini anlayabiliyoruz
-
Hakkı'ya laf mı çarpıtılmış ne :D
-
hemen bi donanımhaber bilekliği yapın da alıp destek olalım
#dhtekbilektekyürek -
quote:
Orijinalden alıntı: ghn
Hakkıya laf mı çarpıtılmış ne :D
Hakkı yine iyi. Siz webtekno'yu görün. Dökülüyor. Editörlerden midir, nedir, her hafta bir cinsel içerikli haber yapılıyor.
Hadi her şeyi geçtim teknolojiden anlayan biri gibi değil de, sokakta ki mehmet amca gibi anlatıyorlar. Bizi Erdi Özüağ veya Mesut çevik gibi editörler gerek.
Artık doğru düzgün yapılmış haberleri bile zor bulur olduk. Hepsi direk çeviri haberleri. Onu çevirmene versen o da yapar.
Editör veya yazar olmak için teknolojiyi enaz 5-6 sene takip etmiş, bir firmanın, bir cihazın veya bir teknolojin öncesini bilmek, bununla birlikte haberi de yorumlamak gerekli. Yoksa o yapılan 100-150 kelimelik haberlerin benim açından hiçbir mahiyeti yok.
-
Video ipad den izlenmiyor şu videoları youtube a koysanız rahat edicez.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Donanimhabere girmeden **** u kapatıyorum sevdigim gerçekten emek harcandığını düşündüğüm bloglarda ve web sitelerinde girmeden **** u kapatıyorum önemli olan emek verilen içerikler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanturan7 -- 26 Şubat 2016; 22:51:40 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Celeste
Video ipad den izlenmiyor şu videoları youtube a koysanız rahat edicez.
Uc browser yükle birde öyle dene bakalim
Mesut reyiz bence gayet dinç ve enerjik görünüyorsun hiç yorgunum deme inanmam :P =) Bize her cuma bu güzel programı sunduğunuz içinde Talha'ya ve Sana teşekkürler abi :)
Benzer içerikler
- ea play pro fiyat
- whatsapp sohbet aktarma
- whatsapp silinen mesajları geri getirme
- instagram arka plan beyaz yapma
- font bulma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X