Şimdi Ara

2si1 'Gönlü zengin' Teknoloji ve Oyun Programı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
1.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kickstarter projeleri içinde galiba en büyük proje Oculus Rift oldu. Çok firma sanal gerçeklik kaskı-gözlüğü çıkarttı.

Telefon konusunda Xperia X performans'ı begendim

• S7 Edge almayı düşünüyordum ama Mesut Çevik çok övünce kuşkulanmaya başladım :D
  • S7 ailesi gerçekten s6'ya göre daha da harika özellikle s7 edge toplam paket halinde piyasada açık ara en iyi paketi sunacak telefon gibi görünüyor.

G5, s7 ailesinin rakibi olduğunu düşünmüyorum onların çok ciddi sorunları var bana göre sırf batarya çıkarmak uğruna zaten iyi pil süreleri veremeyen bataryanı daha da düşürüyorsun ayrıca tasarımsal olarak ciddi sıkıntılı bir telefon en üst sekment telefonu kesinlikle değil premium his ve marka algısındam uzak.

İPhone 7 ile Apple Samsung'a cevap verir mi bence Apple kendi bildiğini okumaya devam edecek ama şu bir gerçek ne ekran, ne kamera , ne tasarım anlamında s7 Edge'in üstünde değiller. iPhone 7 ile bunu değiştirler mi zannetmiyorum dediğim gibi Apple deyim yerindeyse Samsung ikişer adım atarken yarım adımlarla ilerliyor. Bu geriden geliş bir gün başına dert olur ama şunuda biliyoruz ki istedikleri an iPhone 7 ile herşeyin en iyisini yapacak bir telefon yapma gücüne fazlasıyla sahipler. Bekleyip göreceğiz.

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ___Lawyer___ -- 27 Şubat 2016; 3:22:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• SDN'ye gönderme yapılmış :D

• video girişindeki reklamın sağır edici ses seviyesi niye değiştirilmiyor arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alialtin -- 27 Şubat 2016; 3:47:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackUnkown

Reyis şu videolar ne zaman yüklenecek YouTube'ye ?

Programı izlediysen nedenini öğrenmiş olman gerekirdi

• bu sayfa için adblock kaldırdım :D benim üzerimde baya etkili oldu bu konuşma

• Rekalm lara standart gelmesi gerek . bütün internette denetlenmesi lazım.

• Asla high end telefon takintim olmadi ama adam S7'yi öyle bi anlattiki canim cekti! Senden iyi Pazarlamaci olur Mesut Hoca!

• quote:

Orijinalden alıntı: erhanturan7

Donanimhabere girmeden **** u kapatıyorum sevdigim gerçekten emek harcandığını düşündüğüm bloglarda ve web sitelerinde girmeden **** u kapatıyorum önemli olan emek verilen içerikler

arkadaş düşündüğüm şeyi mi kapatıyormuş acaba ya? olm bari abdest alın burayı açmadan önce.

edit : ha reklam engelleyiciyi diyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hands0meJack -- 27 Şubat 2016; 19:39:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Real Slim Shady

Mesut bey samsung u fazla ve gereksiz övdü sanki. S7 ön inceleme videosunun 20dk olmasının ardından baya şüphelenmeye başladımUmarım uzun inceleme videoları firma dostu değil de kullanıcı dostu olur

Neden? S7 kullanıcı düşmanı bir telefon mu :)

• apple'ın teröristlerin bilgilerini koruması doğru mu? bu ne saçma bir soru yani cidden DH olayı bu şekilde mi anlamış. FBI apple'dan 10 kere şifre girdiğimizde kendini silmeyecek veya şifreniz ne olursa olsun bir tane masterkey'e sahip bir firmware istiyor. Apple'ın da reddetiyor sebep olarak mükemmel bir dünyada yaşamıyoruz bu yazdığımız yazılımlar kötü insanların eline geçerse kullanıcılarımızın telefonlarındaki telefon rehberleri notları kendilerinin ve çocuklarının lokasyon bilgileri resimleri kısacası her şeyi kötü insanların eline geçer. Yani böyle bir yazılımın getireceği faydadan çok zararı var diyorlar.

Ayrıca bu teröriste ait en son icloud backup'ını zaten FBI'a veriyorlar, ayrıca sahte access point tekniği ile telefonu alın tanıdık bir ağa götürün orada 1 gece beklesin tüm bilgileri icloud'a yükler biz de size veririz diyorlar ama FBI icloud şifresini sıfırladığı için bu yöntem kullanılamıyor.

Apple da bizim düşüncemiz bu; bu davayı en üst yargı mercine kadar taşırız verilen karara zaten uymak zorundayız diyor.

Ayrıca bu olay tamamen amerikanın manyaklığından başka bir şey değil. Teröristlerin kullandığı silahların tamamı legal silah dükkanlarından alınma silahlar. Marketten gidip silah alabileceğiniz bir ülke düşünün. Senede terörden 300 kişi ölüyor Amerikada ama legal satılan silahlardan 300.000. Bir tane manyak silah alıp okul basıp sınıf arkadaşlarını öldürebiliyor.

Son olarak telefon şifreli olsa bile bu adamların tüm telefon konuşmaları mesajlaşmaları konumları operatörler aracılığıyla NSA tarafından takip ediliyor.

Yani bu telefonları kıracak firmware ortaya çıktığı zaman teröristlerin yapacağı tek şey iphone kullanmamak olacak ama bir tane şerefsizin benim telefonumu çalıp tüm kredi kartı banka bilgilerime çocuklarımın benim lokasyon bilgilerime mesajlarıma girdiğim sitelere 300den fazla internet hesabımın şifresine vs. ulaşmasını kim engelleyecek.

Ankete katılanların %66'sı doğru değil demiş. Öyle sorarsanız tabi derler. İşte medya böyle bir şey. Ben sonuna kadar katılmıyorum. Dünyada teröristten çok iyi insan var teröristle savaşmanın yolu masumların özel hayatını kötü insanlara sunmak değildir. Sene de 600milyar dolar savunma bütçesi olan bir ülkenin bir iphone'un kırılmasına muhtaç olması sadece gülünç.

• Apple çok güvenli sen de gelsene yapıyorlar yemeyin bunları, 2000 yıllık iyi polis kötü polis piyesi
  • ya bu turk telekomun reklamini yapanlar uzaydan mi geldi ne ,bu ne bicim reklam hangimiz havaya zipliyor hopluyor vb yani bu kadar sacma bir reklam anlayisi olmaz ,reklam dedigin sade ciddi güven vermeli bunlarin yaptigi soytarilik, palyacoluk yuhhhhhhhhhhh diyorummmm

• Operatörlerin hedefi bu hizmetten ekstra para kazanmak. Bunun dışında, reklamdan tiksinmemizin nedeni aşırıya kaçırılması ve suistimal edilmesidir.

• Haber içerikleri Hakkındaki yorumlar biraz ilginçti. Macrumors'u olduğu gibi metnine kadar çeviri yapıp içeriği sahiplenmek ve ardından "haberleriniz çalınıyor" denmesi çok ilginç bir ironi adayı..

Not: video içeriklerinden değil, ana sayfa haberlerinden bahsediyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: MinPayne

Haber içerikleri Hakkındaki yorumlar biraz ilginçti. Macrumors'u olduğu gibi metnine kadar çeviri yapıp içeriği sahiplenmek ve ardından "haberleriniz çalınıyor" denmesi çok ilginç bir ironi adayı..

Not: video içeriklerinden değil, ana sayfa haberlerinden bahsediyordum.

Merhaba,

İngilizce kopyala yapıştır yapsak ayrı ama çeviri de sonuç olarak emek gerektiriyor.

Eğer haber tek kaynaktan çıkıyorsa çeviri tek seçenek. Eğer editör altına kaynak yazmıyorsa bu emeğe saygısızlık olur ama çalmak olmaz.

Çakmak çeviri bile yapacak İngilizcesi olmayan kişilerin bizim çevirimizi noktasına kadar alıp koymaktır.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

• quote:

Orijinalden alıntı: teknobah

Türkçe isim istiyoz gardaş ne öyle ehoaziz falan diyen kardeş sipiid sitiip ne Türkçesi? :D

Merhaba,

Speed-step, İntel'in ilk olarak Centrino platformu ile kullanıma sunduğu bir güç tüketimi dengeleme teknolojisidir.

Çıktığı dönem için devrimseldir, özel isim olduğu için de Türkçesi yoktur :)

Bilmemeniz normal de google varken 2dk ayırıp araştırmadan bu tip bir mesaj yazmak bana normal gelmiyor.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

• Speed-Step kullanıcısına yanıt
    Hızlı Adım

• adblocku kardırdım ne kadar dayanırım bilinmez,
    Mesut Çevik'in barcelonadan yeni arka plan videosuyla döneceğini umduydum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.