Şimdi Ara

2si1 'Gönlü zengin' Teknoloji ve Oyun Programı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
1.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne çok bilmiş üye var burda töbe yarabbim. Yok sizde haber çalıyosunuz yok sizde ingilizce isim kullanıyosunuz. Ulan okurken benim bile zoruma gidiyor yazık lan adamlar bizlerden hiçbir ücret talep etmeden program yapıyolar size bukadar bilgi sunuyolar. Tamam bundan reklam vs. para kazandıkları için yapıyolar ancak hem kaliteli içerik sunuyolar hemde samimi bir şekilde çıkıp programlarında kendi düşüncelerinide aktarıyolar. Beğenmek yada beğenmemek senin elinde ama kalkıpta emeğe yazık etmeyin. Bana birçok pozitif katkı sağlayan bu siteye teşekkür ediyorum. Mesut Çevik ne kadar düzgün adam bunu göremiyorsanız saçma sapan açıklar arayıp adamı karalamak istiyorsanız siz önce kendi beyin seviyenize bakın. Eleştiriyi anlarım ama sırf açık arayıp saçmalamanın lüzumu yok. Biri yazmış adama senin nickin neden İngilizce. Ya bu adam şirket mi arkadaşlar töbe yarabbim adamın kişisel sanal ortamdaki takma ismi adı sanı belli sonuçta ancak firma bazında Türkçe olsa daha iyi olur diyoki bende katılıyorum bu düşünceye. Donanımhaber değilde Hardware bla bla bla bir site daha mı güzel olurdu. Sırf burdan açık yakaladığını sanan arkadaş kalkmış eleştiriyor. Tamam eleştirin ama az biraz mantıklı olun sırf ön plana çıkmaya çalışıp burda gerçekten teşekkürü hak eden insanlara haksızlık yapmayın. Yaptıkları programın daha iyi olabilmesi için pozitif eleştiriye varım ancak saçma sapan sırf söylemiş olmak için ayrıca hiçbirşey üretemeyip yapanlarıda kötülercesine eleştiri sanılan saçmalıklara karşıyım. Ben kendi adıma donanımhaber.com a ve Mesut Çevik Talha Aynacı ikilisine teşekkür ederim bu güzel programı bana izlettirdikleri için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starTrek01 -- 27 Şubat 2016; 16:07:05 >

• Speed-Step kullanıcısına yanıt
    tablet sürümden videoyu indiremiyorum yada herhangi bir şekilde göremiyorum. mp3 olarak indirmem gerekiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • video sürekli takılıyor.. Bir sorun var..

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackUnkown

Reyis şu videolar ne zaman yüklenecek YouTubeye ?

DH Youtube kanalını takip edin.

• Orijinalden alıntı: Lazeran

Dediklerinize katılıyorum. Anladığım kadarıyla iki editör de olayı araştırmamışlar. FBI terörist bunlar diyor ama ortada silahlı saldırı ve adam öldürme var. Olaya terör diyemeyeceğimiz bir durum da söz konusu. Adamlar cihaza özel bir firmware istiyor. Onu yükleyeleyim, cihaz şifresiz açılsın. Aynı yazılımı aynı model tüm cihazlarda kullanabilecekler sonrasında. Apple buna karşı çıkıyor. Ben de açıkçası takdir ettim. Bu arada apple aranıp rica edilmiyor, konu ile ilgili iki tane mahkeme kararı var ve apple mahkeme kararlerına uymuyor şu anda. Yaptıkları kesinlikle takdir edilesi bir şey.

• Bildirim için teşekkürler. Şimdilik mobil sürüme geçerek izleyebilirsiniz.

Veya ana sayfaya geçerek veya ana sayfanın mobil sürümüne geçerek. 5 sürüm var toplam izleyebileceğiniz mini ve tablet sıkıntılı. Pazartesi en geç düzelir.
    HTTPS site içersinde http iframe gömdüğümüz için oluyor sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu anlatımdan sonra benim bile canım s7 edge istedi
  • ayda telefon pc dahil toplam 3 gb internetim olduğundan mecbur a d b l o c k kullanıyorum. forumda mobil yerine mini sürüm kullanıyorum, steamde bir oyuna güncelleme gelirse zaten 1 ay boyunca o oyunu oynamıyorum. bu videoyu da sınırsız wifi sunan bir mekandan izledim.
    bence fakirlere özel bir sürüm olmalı, interneti olmayanlara özel. gülücüklerin olmadığı resimlerin linklerin görünmediği mini sürümden daha az kota yiyen bir sürüm
    bu da benden size sınırsız beleş internetin hediyesi olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukk44 -- 27 Şubat 2016; 19:39:58 >

• Siz böyle eğlenceli, kaliteli ne konuşursanız konuşun izlerken sıkılmadığımız programlar yapmanız için reklamlara tıklamaya razıyız. Teknolojik haberleri öğrenmemi sağlarken eğlenmemi de sağlayan tek site. Sizlere teşekkür ediyorum iyi ki varsınız.

• A d blocku devre dışı bıraktımBöyle kaliteli içerik için yüzlerce reklam göremeye razıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enoiciyiz -- 27 Şubat 2016; 21:58:43 >
  • Sondaki videoyu alırken yayımcısından izin aldınız mı acaba? Eğer almadıysanız kendinizle baya bir çelişmiş olacaksınız da.

• Samsung'un her şeyi iyi güzel de telefonları çok ucuz duruyor. Hepsinın görünüşü aynı. Bilemiyorum sadece bana mı öyle geliyor. Ki ben samsung e5 kullanıyorum.

Apple kullanıcı bilgilerinin ilerde de tekrar istenebileceğini bildiğini için istemiyor. Çünkü tek seferlik verin ilerde istemiyeceğiz çok komik bir olay. Bir kere yapılırsa her zaman yapılır bunu hepiniz biliyoruz :D

Düzenleme: Bizde para ile kaliteli yayın alma diye bir şey söz konusu olmaz. Bizde populer kalitesizlik ucuzsa hep ilgi görür. Wallstreet, the economist makale başına para alıyor veya aylık ücret talep ediyor ama kaliteli içerikleri var, onların eğitimli kitlesi onları ayakta tutuyor ama bizde kimsenin umrunda olmaz. Düzgün gazete kalmadı, internet sitesinden bahsetmek abes kaçar :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turker03 -- 27 Şubat 2016; 23:21:20 >
  • Güzel ve neşeli bir program olmuş. Talha Aynacı kazağı nerden almış çok merak ettim. Pm den bildirirse sevinirim. Kazak süper
  • Victorinox'u bilmemeniz garibime gitti.
    Dünya'ca meşhur isviçre çakılarını üreten firma. (Kuruluş 1884) Ayrıca saat de üretiyorlar.

Bir resim koyayım da hafızanız canlansın. :)

2si1 'Gönlü zengin' Teknoloji ve Oyun Programı
  • Tüm platformlarda bilgilerin ilgili devlet kurumuna verildiğine inanıyorum. Apple vermiyor ama formalite. Bill gates i açık sözlü konuştuğu için tebrik ediyorum. Demek mi Windows u kullanırken yalnız değilimişiz. En azından ben yalnız değilim. :)

• Amerikadan htc viar isteyen olursa burdan yada YouTube kanalimdan bana ulaşabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: mfurkan0

S7 Edge almayı düşünüyordum ama Mesut Çevik çok övünce kuşkulanmaya başladım :D

Şüphelenmeye gerek yok S7 Edge çok satacak.

• sırf 2 si 1 çıksında eleştirim diyen adamlar var , her videonun altında aynı yorum , programdan cımbız ile çekiyorsunuz lafları vay şöyle vay böyle
  • S7'yi amma abarttınız. Para mı veriyorlar anlamıyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.