Şimdi Ara

2si1 'Ov Yeah dedirten' Teknoloji ve Oyun Programı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
0
Favori
3.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

edit: 63:50 den sonra arka taraf karışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master_Evil -- 21 Ağustos 2015; 23:15:02 >
  • bu player lar gittikçe kötüye gidiyo abi nasıl işdir bu ya. ileri alınmıyor altdaki bar sabit takılı kalıyor eskiler daha iidi nerden buluyorsunuz bu kadar kötü playerları gerçekten ilginç

• Abi naptınız ya, bu edward denen arkadaş çok karışık hızlı konuşuyor. canlı yayınları oyun incelemeleri bile zor izliyorduk türkçe de takılıyor biraz, gökhan gelse olmaz mıydı?
  • Ya şu mesut abinin söylediği filmin bi linkini atarmısınız çok merak ettim inan ki, link yoksa tam ismini alabilirmiyim?

• Ya şu mesut abinin söylediği filmin bi linkini atarmısınız çok merak ettim inan ki, link yoksa tam ismini alabilirmiyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: theleoncancan

Ya şu mesut abinin söylediği filmin bi linkini atarmısınız çok merak ettim inan ki, link yoksa tam ismini alabilirmiyim?

Ghost in Shellhttps://tr.m.wikipedia.org/wiki/Ghost_in_the_Shell

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: luganoguz

2si1 benim için bitmiştir BSC'de en gıcık olduğum kişiyi getirmişsiniz tebrik ederim.
    Gökhan yada Ersin niye gelmiyor ilk 2si1de Ersin vardı zaten akşam akşam sinirim bozuldu yeminle.

Herkesi aynı anda memnun etmek zor. Aslında çok iyi biri tanısan seversin eminim

• Ya o sohbet, o şakayla karışık lafla dalaşmalar, o samimiyet. Süper olmuş böyle !

• Amerikalının yanında hepimiz cahil kaldık.. Dağılabiliriz
  • 2dk zor dayandım arkadaş tam bir ukala bu programında içine ettiniz teşekkürler DH.

2si1 "Final" Teknoloji ve Oyun Programı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnRateD -- 21 Ağustos 2015; 23:04:55 >
  • düşük mavi ışık olayı için "f.lux" aldı bir program var. denemenizi tavsiye ederim

63.57 Gökhan Yılmaz Troll detected

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WiiSmash -- 21 Ağustos 2015; 23:04:12 >
  • Speed-Step kullanıcısına yanıt
    dalga geçilecek birşey göremedim mesut hocam, Alkan dan hiç hoşlanmadığım için sanırım onun yerine kim gelse benim için fark etmiyor heralde bu yüzden iyi olmuş dedim sanırım.
  • Arkadaşım, Türkiye'yi üçüncü dünya ülkesi olarak görüyorsan buyur, Amerika orada. Üslubuna dikkat et. Senin memleketnde kaza geliyorum mu diyor? Korsan yazılım kullanılmıyor mu, ki bunu dünyanin petrol korsanı söylüyor...
    Özetle; memleketimle dalga geçme, haddini bil. Hele ki sebebi seninkilerken...

• Aynen, @#€&% zor dayandım on dakika... Sen kimsin memleketim hakkında atıp tutuyorsun?! Çek git memleketine arkadaş o zaman...

• quote:

Orijinalden alıntı: sertacarslan

Arkadaşım, Türkiye'yi üçüncü dünya ülkesi olarak görüyorsan buyur, Amerika orada. Üslubuna dikkat et. Senin memleketnde kaza geliyorum mu diyor? Korsan yazılım kullanılmıyor mu, ki bunu dünyanin petrol korsanı söylüyor...
    Özetle; memleketimle dalga geçme, haddini bil. Hele ki sebebi seninkilerken...

Merhaba,

Başımıza ne geliyorsa şu kendimizi en iyi karşıdaki herkesi de düşman görmekten geliyor.

Türkiye'de korsan kullanım oranı ortada. Korsana hayır dediğimizde askeri ücret şu kadar burası Amerika değil tabi ki korsan kullanacağız diyenlere laf söyleyin bence.

Eleştiri dozunuz biraz fazla olmuş ve bu haliyle çok kırıcı. Sinir halinde söylendiği belli ama hiç hoş durmuyor bilginiz olsun.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

• Speed-Step kullanıcısına yanıt
    arkadasin.cok severek oynadigim dedigi dovus oyunu neydi

• quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Orijinalden alıntı: sertacarslanArkadaşım, Türkiyeyi üçüncü dünya ülkesi olarak görüyorsan buyur, Amerika orada. Üslubuna dikkat et. Senin memleketnde kaza geliyorum mu diyor? Korsan yazılım kullanılmıyor mu, ki bunu dünyanin petrol korsanı söylüyor...Özetle; memleketimle dalga geçme, haddini bil. Hele ki sebebi seninkilerken...
    Merhaba, Başımıza ne geliyorsa şu kendimizi en iyi karşıdaki herkesi de düşman görmekten geliyor. Türkiyede korsan kullanım oranı ortada. Korsana hayır dediğimizde askeri ücret şu kadar burası Amerika değil tabi ki korsan kullanacağız diyenlere laf söyleyin bence. Eleştiri dozunuz biraz fazla olmuş ve bu haliyle çok kırıcı. Sinir halinde söylendiği belli ama hiç hoş durmuyor bilginiz olsun. Sevgiler, Mesut Çevik

Sinir haliyle yazdığım ve biraz kırıcı olduğu konularında haklısınız.
    Lakin ben elbette kendimin iyi, başka herkesin düşman olduğunu falan düşünmüyorum. Kimin dost, kimin düşman olduğunu sizin ve diğer pek çoğumuzun bildiği kadar "biliyorum", sizden farklı olarak bir kısmımız daha kuvvetli tepkiler veriyoruz. Bu konuda yada korsan kullanımları konusunda polemiğe girmeyeceğim. Tek söylemek istediğim, kardeşimi ben döverim, babama ben kızarım, ama eloğluna dövdürtmem, kızdırmam...
    Üslup konusunda arkadaşa daha dikkatli olmasını söylemelisiniz.
    İyi akşamlar.

• Deniz Edward HOOPER Hoş geldin.Renk kattın bence güzel bir program olmuş.Tebrikler...

• quote:

Orijinalden alıntı: sertacarslan

quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Orijinalden alıntı: sertacarslanArkadaşım, Türkiyeyi üçüncü dünya ülkesi olarak görüyorsan buyur, Amerika orada. Üslubuna dikkat et. Senin memleketnde kaza geliyorum mu diyor? Korsan yazılım kullanılmıyor mu, ki bunu dünyanin petrol korsanı söylüyor...Özetle; memleketimle dalga geçme, haddini bil. Hele ki sebebi seninkilerken...
    Merhaba, Başımıza ne geliyorsa şu kendimizi en iyi karşıdaki herkesi de düşman görmekten geliyor. Türkiyede korsan kullanım oranı ortada. Korsana hayır dediğimizde askeri ücret şu kadar burası Amerika değil tabi ki korsan kullanacağız diyenlere laf söyleyin bence. Eleştiri dozunuz biraz fazla olmuş ve bu haliyle çok kırıcı. Sinir halinde söylendiği belli ama hiç hoş durmuyor bilginiz olsun. Sevgiler, Mesut Çevik

Sinir haliyle yazdığım ve biraz kırıcı olduğu konularında haklısınız.
    Lakin ben elbette kendimin iyi, başka herkesin düşman olduğunu falan düşünmüyorum. Kimin dost, kimin düşman olduğunu sizin ve diğer pek çoğumuzun bildiği kadar "biliyorum", sizden farklı olarak bir kısmımız daha kuvvetli tepkiler veriyoruz. Bu konuda yada korsan kullanımları konusunda polemiğe girmeyeceğim. Tek söylemek istediğim, kardeşimi ben döverim, babama ben kızarım, ama eloğluna dövdürtmem, kızdırmam...
    Üslup konusunda arkadaşa daha dikkatli olmasını söylemelisiniz.
    İyi akşamlar.

Adam Türk, Amerika'da doğmuş ve kimlik sahibi olabilir ama gördüğün gibi burada. Almancı diyerek Almanya'daki Türk'leri dışla, Amerika'da doğan adamı vatandaşlıktan çıkar sonra ben kıralım de :)

Kusura bakmayın da asıl dikkat etmesi gereken sizin gibi kontrolsüz kişiler zira bilgi sahibi olmadan kesin fikir sahibisiniz.

Doğru, söyleyen kim olursa olsun doğrudur. Yanlış da yanlış. Adamına göre muamele eden ve yerine göre yanlışı savunan adam da dönek ve iki yüzlüdür başka bir şey değil.

• baytar Talha aynacı 2si de yoksa 2si1 the end

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.