Şimdi Ara

2si1 'Ov Yeah dedirten' Teknoloji ve Oyun Programı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
0
Favori
3.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tesekkurler ilginiz icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2si1 i tekrar 3ü1 arada formatında görmek güzel olurdu (tabi o zamanki sunucularla)

• Napıyorsunuz arkada öyle Gökhan bey

Not:63.dakikaya bakabilirsiniz 😌

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut Koçak -- 21 Ağustos 2015; 23:45:59 >
  • bu stüdyoyu beğenmedim. Eski stüdyo daha güzeldi. Masa başı arkada manzara daha iyiydi.

• Nerde Taha,Erdi Abi Nerde Edwart.Kariyeri ne olursa olsun,gelen gideni aratırmış.

DErhal bu birliktelikten vazgeçilmeli.2 si 1 de bari olmasın.Gerçekten tarafsız dinlemeye çalışıyorum ama aksandan dolayı çok itici geliyo ve odaklanamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Orijinalden alıntı: sertacarslan
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sertacarslanArkadaşım, Türkiyeyi üçüncü dünya ülkesi olarak görüyorsan buyur, Amerika orada. Üslubuna dikkat et. Senin memleketnde kaza geliyorum mu diyor? Korsan yazılım kullanılmıyor mu, ki bunu dünyanin petrol korsanı söylüyor...Özetle; memleketimle dalga geçme, haddini bil. Hele ki sebebi seninkilerken...
    Merhaba, Başımıza ne geliyorsa şu kendimizi en iyi karşıdaki herkesi de düşman görmekten geliyor. Türkiyede korsan kullanım oranı ortada. Korsana hayır dediğimizde askeri ücret şu kadar burası Amerika değil tabi ki korsan kullanacağız diyenlere laf söyleyin bence. Eleştiri dozunuz biraz fazla olmuş ve bu haliyle çok kırıcı. Sinir halinde söylendiği belli ama hiç hoş durmuyor bilginiz olsun. Sevgiler, Mesut Çevik
    Sinir haliyle yazdığım ve biraz kırıcı olduğu konularında haklısınız.Lakin ben elbette kendimin iyi, başka herkesin düşman olduğunu falan düşünmüyorum. Kimin dost, kimin düşman olduğunu sizin ve diğer pek çoğumuzun bildiği kadar biliyorum, sizden farklı olarak bir kısmımız daha kuvvetli tepkiler veriyoruz. Bu konuda yada korsan kullanımları konusunda polemiğe girmeyeceğim. Tek söylemek istediğim, kardeşimi ben döverim, babama ben kızarım, ama eloğluna dövdürtmem, kızdırmam...Üslup konusunda arkadaşa daha dikkatli olmasını söylemelisiniz.İyi akşamlar.
    Adam Türk, Amerikada doğmuş ve kimlik sahibi olabilir ama gördüğün gibi burada. Almancı diyerek Almanyadaki Türkleri dışla, Amerikada doğan adamı vatandaşlıktan çıkar sonra ben kıralım de :) Kusura bakmayın da asıl dikkat etmesi gereken sizin gibi kontrolsüz kişiler zira bilgi sahibi olmadan kesin fikir sahibisiniz. Doğru, söyleyen kim olursa olsun doğrudur. Yanlış da yanlış. Adamına göre muamele eden ve yerine göre yanlışı savunan adam da dönek ve iki yüzlüdür başka bir şey değil.

Hocam orada dur!
    Bana ileri gittin diyorsun, sen bana alenen hakaret ediyorsun. Bana kontrolsüzsün diyorsun, kontrolsüzlükten eleştriyi hakarete vardıran sensin!
    ...
    Adam 96'da geldim diyor, o zamandan beri Türkiye'de falan takılıyorum diyor, Türkçe'ye adapte olamadım falan birşeyler diyor, sen adamı benden Türk yaptın! Kaldı ki ne Almancısı, ne vatandaşlığı, bu senin konuyu getirdiğin yer direk ırkçılık! Ben adama Türk olmadığı için kıl olmuş değilim ki! Beni en ufak bir miktar bile tanımadan hakkımda ne çok fikir sahibisin?!

Uzatmak istemiyorum... Senin bu kontrol kaybına ikinci kez maruz kalıyorum, karikatür heveslisi (karikatürist demiyorum dikkat edersen) arkadaşını eleştirdiğimizde de aynı tepkileri vermiştin... Şimdi ben "arkadaşıma laf söyleyene bodoslama dalarım" diyen, iki yüzlü dönekten başka bir şey midir desem ne dersin?

Bence daha profesyonel davranmalısın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sertacarslan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sertacarslanArkadaşım, Türkiyeyi üçüncü dünya ülkesi olarak görüyorsan buyur, Amerika orada. Üslubuna dikkat et. Senin memleketnde kaza geliyorum mu diyor? Korsan yazılım kullanılmıyor mu, ki bunu dünyanin petrol korsanı söylüyor...Özetle; memleketimle dalga geçme, haddini bil. Hele ki sebebi seninkilerken...
    Merhaba, Başımıza ne geliyorsa şu kendimizi en iyi karşıdaki herkesi de düşman görmekten geliyor. Türkiyede korsan kullanım oranı ortada. Korsana hayır dediğimizde askeri ücret şu kadar burası Amerika değil tabi ki korsan kullanacağız diyenlere laf söyleyin bence. Eleştiri dozunuz biraz fazla olmuş ve bu haliyle çok kırıcı. Sinir halinde söylendiği belli ama hiç hoş durmuyor bilginiz olsun. Sevgiler, Mesut Çevik

Sinir haliyle yazdığım ve biraz kırıcı olduğu konularında haklısınız.
    Lakin ben elbette kendimin iyi, başka herkesin düşman olduğunu falan düşünmüyorum. Kimin dost, kimin düşman olduğunu sizin ve diğer pek çoğumuzun bildiği kadar "biliyorum", sizden farklı olarak bir kısmımız daha kuvvetli tepkiler veriyoruz. Bu konuda yada korsan kullanımları konusunda polemiğe girmeyeceğim. Tek söylemek istediğim, kardeşimi ben döverim, babama ben kızarım, ama eloğluna dövdürtmem, kızdırmam...
    Üslup konusunda arkadaşa daha dikkatli olmasını söylemelisiniz.
    İyi akşamlar.

Adam Türk, Amerika'da doğmuş ve kimlik sahibi olabilir ama gördüğün gibi burada. Almancı diyerek Almanya'daki Türk'leri dışla, Amerika'da doğan adamı vatandaşlıktan çıkar sonra ben kıralım de :)

Kusura bakmayın da asıl dikkat etmesi gereken sizin gibi kontrolsüz kişiler zira bilgi sahibi olmadan kesin fikir sahibisiniz.

Doğru, söyleyen kim olursa olsun doğrudur. Yanlış da yanlış. Adamına göre muamele eden ve yerine göre yanlışı savunan adam da dönek ve iki yüzlüdür başka bir şey değil.

Ülke insanlarımızın milli geleneğidir, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olup konuşmak...

• Programda Talha ya da Alkan olsa daha iyiydi.

• Herkesin düşündüğünün aksine Edward 2si1 'e çok yakışmış Talha abi de gelse ara sıra bu kadroyu görmek güzel olabilir bence. Başarılar :D

• 95 liler askerden döndü sen ülkeye alışamamışın daha neyse:)

• Yapmayın be bütün keyfi kaçmış programın daha yeni girdi zaten ne bu acele bence talha olmalıydı en azından alkan olmalıydı.

• quote:

Orjinalden alıntı: sertacarslan

Hocam orada dur!
    Bana ileri gittin diyorsun, sen bana alenen hakaret ediyorsun. Bana kontrolsüzsün diyorsun, kontrolsüzlükten eleştriyi hakarete vardıran sensin!
    ...
    Adam 96'da geldim diyor, o zamandan beri Türkiye'de falan takılıyorum diyor, Türkçe'ye adapte olamadım falan birşeyler diyor, sen adamı benden Türk yaptın! Kaldı ki ne Almancısı, ne vatandaşlığı, bu senin konuyu getirdiğin yer direk ırkçılık! Ben adama Türk olmadığı için kıl olmuş değilim ki! Beni en ufak bir miktar bile tanımadan hakkımda ne çok fikir sahibisin?!

Uzatmak istemiyorum... Senin bu kontrol kaybına ikinci kez maruz kalıyorum, karikatür heveslisi (karikatürist demiyorum dikkat edersen) arkadaşını eleştirdiğimizde de aynı tepkileri vermiştin... Şimdi ben "arkadaşıma laf söyleyene bodoslama dalarım" diyen, iki yüzlü dönekten başka bir şey midir desem ne dersin?

Bence daha profesyonel davranmalısın.

Anladığım kadarıyla Almancı vs. muhabbetinin dönmesinin nedeni kendi kardeşimi kendim döverim eloğuna laf ettirmem dediğin için. Olayın kısmi olarak ırkçılığa gelmesinin nedeni bu. Bunun dışında yayın sırasında yapılan geyiklerden kaynaklı(özellikle yayının başında) olarak böyle bir şey döndü. Olması tabi ki de hoş değil. Ama dediğim gibi espri yüzünden böyle oldu işte. O yüzden tepki göstermek doğru ama sizinki çok sert olmuş.

• Talhasız olmaz bu iş.

• ben 120 dk olmalı 2si bir ve haftada 2 gün olmalı sabah saatlerinde yayınlanmalı çünkü akşamın şerrinden sabahın hayrı iyidir
    ve edward kral adam ya çok kanım ısındı tunahanda öyleydi

• Konu başlığını görünce direkt Yello grubu geldi.

• Bsc ekibinden ayrılanlar ile yeterince kan kaybetti zaten bi 2si1 miz vardı o da gitmesin mesut abi bu hafta senin hatrona izledik ama en kısa zamanda yanına gökhan yada ersin şart.

Bu arada 1 sa 4.dk da arkada gökhan güzel trolllemiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel konu teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen aynen :)

• Donanimhaberin her yaptığını eleştiriyorum ancak Deniz beyin eleştirilecek tarafı yok. İlk programı zaten zamanla kendisini daha da gelistirecektir potansiyeli yüksek donanımlı bir amerikalı abimiz.

Koltukları 90derece değil de 60derece falan yapsanız kamera karşısındaki konumlarını, laptopun markası gözükmüyor bir daha ürün göndermezler böyle giderse. :)

• av-test akar. Kaspersky 1 yılı aşkın süredir Bitdefender ile kafa kafaya yarışıyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.