Şimdi Ara

2si1 'Sohbeti güzel SS'li' Teknoloji ve Oyun Programı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
1.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tablet alınması yerine, paranın üniversitelere alınan bir hizmet karşılığında verilmesi fikrine tamamiyle katılıyorum. tabletler biz öğretmenlere zimmetli şekilde verilirken aynı işlemi öğrencilerde uygulamadılar. geri alma diye bir şey söz konusu olmadığından paraya sıkışan ya da parayı farklı şekilde kullanmayı amaçlayan öğrenciler sattılar aldıkları tabletleri. inşallah milletimizin parasını akıllıca kullanmayı düşünen birileri getirilir şu kurumların başlarına...

• Mesutun , talhayi niye istemedigini simdi daha iyi anliyorum, arkadas bir insan bu kadar bos konusuyormu yaaa alin sunu surdan

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • iyi bir söylesi olmus

• trden çıkalım da nereye gidersek razıyım, yiyecek içicek birde internet versinler, isterlerse galaksinin öbür ucuna giderim.

• Mars'a gitmem ben tek yönlü olarak. şu anki koşullar için yani.

• Mesut Çevik çok takıntılı biri her 2si1 de bir şeye kafayı takıyor şimdi de BTTF ye kafayı takmış enteresan.

• ne olmuş yani 720p hd ready de ps4 le oyun oynuyosak. biz hayallerimizle onu full hd ye tamamlıyoruz.
    2si1 'Sohbeti güzel SS'li' Teknoloji ve Oyun Programı

• Çok Eğlenceli ve bilgilendirici bir programdı teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: huso44

ne olmuş yani 720p hd ready de ps4 le oyun oynuyosak. biz hayallerimizle onu full hd ye tamamlıyoruz.

o dantellerden birini ps4 ün üzerine koy

• hayaller teknolojiyi yaratırlar. Bu yüzden Back to the future gibi bir filmlerin "abartılması" önemlidir.

• Bölümsonucanavarının eski genel yayın yönetmeni erdinç abi ile mesut abi yapıyordu bu proğramı. O zaman da güzeldi şimdide güzel Aynı hazzı gene alabiliyoruz talha abi ile mesut abi böyle devam.

• Ya yazmıyayım diyorum ama Mesut Çevik, microsoft'a alenen haksızlık yapıyorsun, biz yanlış yaptığını yazınca bizi fanboylukla suçlayıp bir de korsan windows ve android telefon kullandığımızı iddia ediyorsun. neyin fanboyluğunu yapıyor insanlar? son bir aydır microsoft ürünleri teknoloji gündemini meşgul ederken doğru dürüst haber yapmadınız. telefon satışları düştü deniyor. evet düşer çünkü adamlar telefon çıkarmadılar. mobiliteyi sunan sen bunu bilmiyormuş gibi gelmiş "ben tutmaz demiştim" diye ahkam kesiyor bir de izleyicilerinle dalga geçiyorsun.

yeter sataşma artık. gündemin değişir diye bu siteyi takif etmeye devam ediyorum ama sabır bir yere kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: simbolmina

Ya yazmıyayım diyorum ama Mesut Çevik, microsofta alenen haksızlık yapıyorsun, biz yanlış yaptığını yazınca bizi fanboylukla suçlayıp bir de korsan windows ve android telefon kullandığımızı iddia ediyorsun. neyin fanboyluğunu yapıyor insanlar? son bir aydır microsoft ürünleri teknoloji gündemini meşgul ederken doğru dürüst haber yapmadınız. telefon satışları düştü deniyor. evet düşer çünkü adamlar telefon çıkarmadılar. mobiliteyi sunan sen bunu bilmiyormuş gibi gelmiş ben tutmaz demiştim diye ahkam kesiyor bir de izleyicilerinle dalga geçiyorsun. yeter sataşma artık. gündemin değişir diye bu siteyi takif etmeye devam ediyorum ama sabır bir yere kadar.

hem katılıyorum sözünüze hemde bir konuda haklı buluyorum mesut beyi , katıldığım şey Microsoft konusunda takip sistemlerinin işleyişinin yetersiz kaldığı ki bu sadece bu tarafta değil telefon tarafında da halen Note 5 incelemesi gelmedi (mesela) . sözünüze katılmadığım nokta mesut beyin kimseye sataşmadığı konusunda gayet normal dışavurumlar sergiliyor ve samimi buluyorum , seminerlerini de izlemiş biri olarak.

• nereye başvuruyoruz mars için.

• yorum yazanların ben dahil alayı işsiz. eğer bazı şeylerin eleştirilmesini felan katlanamıyorsanız. lütfen izlemeyin daha. Sizin için de bsc içinde en hayırlısı odur.

yanlış olan birşey olsa bile siz söylemeyin bırakın reytingleri düşünce kendileri sorar araştırırlar. sorulmadan her şeye muhalefet oluyoruz..

• Adamlar her konudan konuşuyorlar. Daha nedir yani? Atı bulmuşsunuz astarı altından olsun istiyorsunuz. Adamlar işte her konuya giriyor. Mizah anlayışı, hayal gücü falan iyice öldü. Ben haber bülteni yada açık oturum gibi izliyorum. Zevk alıyorum. Zaten amaçta bu... Tüm bu teknolojik yeniliklerin Türkiye'den çıkmasını istiyorsanız, ilk önce Türkiye'nin bazı şeyleri aşması gerekiyor. Amerika gibi özgür bir ülke olduğumuz zaman bizde güçleneceğiz ve teknolojide gelişeceğiz. Ama tek sorun hala özgürlük ile ilgili sorunlar yaşıyoruz, Teknoloji olarak nasıl ilerleyelim? Tubitak bile bir nobellik projeyi değerlendiremiyor. Avrupa kadına ödül veriyor. Türkiye gereksiz diyor. Talha hafif mulalif konuştu mu, herkes nefret konuşmaları yapıyor. Şu rekabeti, nefreti, kavgayı ve çekişmeyi bırakıp, özgür ve barış dolu bir ülke olsak ne güzel olacak. Bak, o zaman Assassin Creed gibi oyunları bizde yaparız. Gelişir ve büyürüz ama ilk önce kavgayı bırakıp, barış içinde yaşayacaz. Sonra özgür düşünen bir toplum olacaz, sonrada gelişmiş oyunlar ve teknolojiler üretecez. Bu kadar basit!

• Mesut bey tüm videolarınızı takip ediyorum gerçekten kaliteli işler yapıyorsunuz ama WP hakkında aynı görüşü paylaşmıyorum sizinle daha önce de bununla ilgili birkaç öneride bulunmuştum (1-2 tıkla bulabilirsiniz sanırım.) Beni asıl şaşırtan buna bu kadar büyük tepki vermeniz... o ne yaa nerdeyse microsoft çalışanı ilan edilecez :) herkes istediğini kullansın ben sadece WP nin yeterince tanınmadığından ucuz akıllı telefonlar arasında en iyi f/p ürünü olduğundan bahsettim :) ben devlet memuruyum işim olmaz bi daha da. [Şimdi farkettim baya üstüme alınmışım :)]

Karşıt görüş olduğunuz herkesi yerden yere vurmanıza gerek yok... Biraz frenleyin bence bu kadar yıl beğenilmek sizi biraz şımartmış anlaşılan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: huso44

ne olmuş yani 720p hd ready de ps4 le oyun oynuyosak. biz hayallerimizle onu full hd ye tamamlıyoruz.

Önemli olan zevk hocam , zevk alıyorsan 720p 540p bunlar faso fiso Bunu bulamayanlarda var .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 25 Ekim 2015; 0:36:10 >

• Mesut abi ps4 konsol ücreti ucuz ama psn de bile oyunlar normalin hemen hemen iki katı yer yer 3 katı adam zaten makinaya yaptığı indirimi oyundan misliyle çıkarıyor. Bence iyi niyet değil bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBB76B0A9 -- 25 Ekim 2015; 1:23:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marsta yaşam olduğu ve dünya teknolojinden yaklaşık 1.000 yıl ilerde olduğu düşünülmektedir. Ancak dünya ile iletişim kurmalarının ciddi yaptırımlarla yasak olduğu bu yasağın ise biz onları keşfettiğimizde kaldırılacağı söylenmektedir.

Eğer böyle ise teknloji 1k ilerde ise ben giderim baba..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.