Şimdi Ara

2x1 şeklinde toplam 3gb ram var fakat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu 1 i cıkarıp yerine en fazla ne kadar takabılırz

• anakartının marka modelini tam yazarsan söyleriz
  • Ana kartın a göre degişir, bilgisayarın modelini yazarsan yardımcı olmaya çalışırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: borcuhan77

Ana kartın a göre degişir, bilgisayarın modelini yazarsan yardımcı olmaya çalışırım.
    acer aspire 5739g-663g32mn intel core 2 duo processor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batarya Records

acer aspire 5739g-663g32mn intel core 2 duo processor

Alıntıları Göster
    Max 4 Gb olur toplamda
    1 çıkarıp 2 takabilirsin
  • quote:

Max 4 Gb olur toplamda
    1 çıkarıp 2 takabilirsin

Alıntıları Göster
    yani laptopu 6 gb yapmak istesek olmaz mı
  • quote:

yani laptopu 6 gb yapmak istesek olmaz mı

Alıntıları Göster
    Olmaz arkadaşım netten baktım bu model en fazla 4 gb destekliyor zaten işletim sistemin 32 bit ise 8 gb yapsanda 3.25 gb dan sonrasını görmez ,
    en fazla 4 gb yaparsın onuda 64 bit işletim sisteminde olur. ^32 bit işletim sistemin varsa hiç para harcama 3gb da kalsın derim.
  • quote:

Olmaz arkadaşım netten baktım bu model en fazla 4 gb destekliyor zaten işletim sistemin 32 bit ise 8 gb yapsanda 3.25 gb dan sonrasını görmez ,
    en fazla 4 gb yaparsın onuda 64 bit işletim sisteminde olur. ^32 bit işletim sistemin varsa hiç para harcama 3gb da kalsın derim.

Alıntıları Göster
    anladım usta yardımın için saol düşüncem ben :)
  • quote:

anladım usta yardımın için saol düşüncem ben :)

Alıntıları Göster
    Rica ederim.
  • quote:

Rica ederim.

Alıntıları Göster
    4 GB oluyor maksimum ki fazla fark yapmaz aynı bilgisayarın 4GB versiyonunu kullanıyorum 3GB versiyonu ile fark yoktan biraz daha fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oozgur16

4 GB oluyor maksimum ki fazla fark yapmaz aynı bilgisayarın 4GB versiyonunu kullanıyorum 3GB versiyonu ile fark yoktan biraz daha fazla.

Alıntıları Göster
    Ufakta olsa fark ediyormu 4gb olması
  • quote:

Ufakta olsa fark ediyormu 4gb olması

Alıntıları Göster
    Bence performans olarak fark edilecek kadar degil. 64 bitte birazcık olur + işlemcinde önemli rolü var performansta.
  • quote:

Bence performans olarak fark edilecek kadar degil. 64 bitte birazcık olur + işlemcinde önemli rolü var performansta.

Alıntıları Göster
    işlemci değişimi olurmu laptop larda ?
  • quote:

işlemci değişimi olurmu laptop larda ?

Alıntıları Göster
    Olmaz .. Bildigim kadarıyla İşlemci ,Ekran kartı gibi donanımlar laptoplarada değişmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borcuhan77 -- 22 Şubat 2013; 23:19:45 >
  • quote:

Olmaz .. Bildigim kadarıyla İşlemci ,Ekran kartı gibi donanımlar laptoplarada değişmiyor.

Alıntıları Göster
    en iyisi gidip bir bilgisayarcı ıle konusmak olur bize en iyi o yardımcı olur

• quote:

en iyisi gidip bir bilgisayarcı ıle konusmak olur bize en iyi o yardımcı olur

Alıntıları Göster
    Bilgisayarla ne için kullanıyorsun ?
    Egerki nette sörf film müzik içinse elindeki yeter şayet grafik programları autocad,fotoshop yada oyun içinse güçlü bir laptop olabilir.
    Bilgisayarcıyla konuşurken dikkat et seni ihtiyacın olmayan bişeye ikna etmesin

• quote:

Bilgisayarla ne için kullanıyorsun ?
    Egerki nette sörf film müzik içinse elindeki yeter şayet grafik programları autocad,fotoshop yada oyun içinse güçlü bir laptop olabilir.
    Bilgisayarcıyla konuşurken dikkat et seni ihtiyacın olmayan bişeye ikna etmesin

Alıntıları Göster
    Oyun için genellikle :D
  • quote:

Oyun için genellikle :D

Alıntıları Göster
    Arkadaşım oyun içinse laptop yerine kasa toplamanı tavsiye ederim , hem ilerde donanımı yükseltebilirsin ve performans olarak daha verimli olur
    zira laptoplarda var oyun için fakat kasalara oranla daha pahalı ve ilerde oyunları tam performanslı oynaman zor olur.
    Tabi hepsi bütçe ile alakalı .
    Bu durumda benim tavsiyem elektronik marketlerin indirimlerini takipetcen bazen acayip indirimli oluyo.

• quote:

Arkadaşım oyun içinse laptop yerine kasa toplamanı tavsiye ederim , hem ilerde donanımı yükseltebilirsin ve performans olarak daha verimli olur
    zira laptoplarda var oyun için fakat kasalara oranla daha pahalı ve ilerde oyunları tam performanslı oynaman zor olur.
    Tabi hepsi bütçe ile alakalı .
    Bu durumda benim tavsiyem elektronik marketlerin indirimlerini takipetcen bazen acayip indirimli oluyo.

Alıntıları Göster
    Kasa toplamayı düşündüm ama şuan telefon ihtiyacım var ve ayrıca öğrenci oldugum için yazın 600tl ye aylık calısıyorum bu durumda kasa toplamam 2 seneyi felan bulur sımdıkı bılgısayarımın benı ıdare edemıcenı dusunerekten ram ekletmek ıstedım bilgisayarcı sınıf arkadaşım var bilgisayar dukkanları var onunla konustum farkını gorursun ram takınca dedi.

• quote:

Kasa toplamayı düşündüm ama şuan telefon ihtiyacım var ve ayrıca öğrenci oldugum için yazın 600tl ye aylık calısıyorum bu durumda kasa toplamam 2 seneyi felan bulur sımdıkı bılgısayarımın benı ıdare edemıcenı dusunerekten ram ekletmek ıstedım bilgisayarcı sınıf arkadaşım var bilgisayar dukkanları var onunla konustum farkını gorursun ram takınca dedi.

Tabi sen bilirsin ama bence farkı anlaman zor, eger oyun içinse ramden daha çok ekran kartını yükselt derim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.