Şimdi Ara

2x1 şeklinde toplam 3gb ram var fakat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu 1 i cıkarıp yerine en fazla ne kadar takabılırz

• anakartının marka modelini tam yazarsan söyleriz
  • Ana kartın a göre degişir, bilgisayarın modelini yazarsan yardımcı olmaya çalışırım.
  • acer aspire 5739g-663g32mn intel core 2 duo processor
  • Max 4 Gb olur toplamda
    1 çıkarıp 2 takabilirsin
  • yani laptopu 6 gb yapmak istesek olmaz mı
  • Olmaz arkadaşım netten baktım bu model en fazla 4 gb destekliyor zaten işletim sistemin 32 bit ise 8 gb yapsanda 3.25 gb dan sonrasını görmez ,
    en fazla 4 gb yaparsın onuda 64 bit işletim sisteminde olur. ^32 bit işletim sistemin varsa hiç para harcama 3gb da kalsın derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anladım usta yardımın için saol düşüncem ben :)
  • Rica ederim.
  • 4 GB oluyor maksimum ki fazla fark yapmaz aynı bilgisayarın 4GB versiyonunu kullanıyorum 3GB versiyonu ile fark yoktan biraz daha fazla.
  • Ufakta olsa fark ediyormu 4gb olması
  • Bence performans olarak fark edilecek kadar degil. 64 bitte birazcık olur + işlemcinde önemli rolü var performansta.
  • işlemci değişimi olurmu laptop larda ?
  • Olmaz .. Bildigim kadarıyla İşlemci ,Ekran kartı gibi donanımlar laptoplarada değişmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borcuhan77 -- 22 Şubat 2013; 23:19:45 >
  • en iyisi gidip bir bilgisayarcı ıle konusmak olur bize en iyi o yardımcı olur
  • Bilgisayarla ne için kullanıyorsun ?
    Egerki nette sörf film müzik içinse elindeki yeter şayet grafik programları autocad,fotoshop yada oyun içinse güçlü bir laptop olabilir.
    Bilgisayarcıyla konuşurken dikkat et seni ihtiyacın olmayan bişeye ikna etmesin
  • Oyun için genellikle :D
  • Arkadaşım oyun içinse laptop yerine kasa toplamanı tavsiye ederim , hem ilerde donanımı yükseltebilirsin ve performans olarak daha verimli olur
    zira laptoplarda var oyun için fakat kasalara oranla daha pahalı ve ilerde oyunları tam performanslı oynaman zor olur.
    Tabi hepsi bütçe ile alakalı .
    Bu durumda benim tavsiyem elektronik marketlerin indirimlerini takipetcen bazen acayip indirimli oluyo.
  • Kasa toplamayı düşündüm ama şuan telefon ihtiyacım var ve ayrıca öğrenci oldugum için yazın 600tl ye aylık calısıyorum bu durumda kasa toplamam 2 seneyi felan bulur sımdıkı bılgısayarımın benı ıdare edemıcenı dusunerekten ram ekletmek ıstedım bilgisayarcı sınıf arkadaşım var bilgisayar dukkanları var onunla konustum farkını gorursun ram takınca dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batarya Records

Kasa toplamayı düşündüm ama şuan telefon ihtiyacım var ve ayrıca öğrenci oldugum için yazın 600tl ye aylık calısıyorum bu durumda kasa toplamam 2 seneyi felan bulur sımdıkı bılgısayarımın benı ıdare edemıcenı dusunerekten ram ekletmek ıstedım bilgisayarcı sınıf arkadaşım var bilgisayar dukkanları var onunla konustum farkını gorursun ram takınca dedi.

Tabi sen bilirsin ama bence farkı anlaman zor, eger oyun içinse ramden daha çok ekran kartını yükselt derim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.