16gb 3g 3.0 kullanıyorum ilginç bir şekilde lockscreen de cevapsız çağrıları göstermiyor, tuş kilidini açınca telefon simgesi üzerinde cevapsız çağrı olduğunu görüyorum.. 3.0 la gelen yeni bir özellikmidir acaba kurcalarken ayarlamış olabilirim, yoksa bir sorunmudur?
Bence kurcalarken ayarlamışsınız.
2G 3.0 kullanıyorum. Biraz önce Garanti'nin çağrısını cevaplamadım ve ekranda gösterdi
quote:
Orijinalden alıntı: Ormanci
Bence kurcalarken ayarlamışsınız.
2G 3.0 kullanıyorum. Biraz önce Garanti'nin çağrısını cevaplamadım ve ekranda gösterdi
Butun Ayarlari kontrol ettim. Herhangi bir degisiklik yok.
quote:
Orijinalden alıntı: mylmaz
Butun Ayarlari kontrol ettim. Herhangi bir degisiklik yok.
Alıntıları Göster
arkadaşlar kimsenin bu konuda bir fikri yokmu?
quote:
arkadaşlar kimsenin bu konuda bir fikri yokmu?
Alıntıları Göster
konu kapanabilir sorun çözüldü.
quote:
konu kapanabilir sorun çözüldü.
Alıntıları Göster
eeee nasil cozdun?
quote:
Orijinalden alıntı: madxyloid
eeee nasil cozdun?
Alıntıları Göster
evet çözümü paylaşırsanız aynı sorunu yaşayanlara da yardımcı olmuş olursunuz...
quote:
Orijinalden alıntı: kego
evet çözümü paylaşırsanız aynı sorunu yaşayanlara da yardımcı olmuş olursunuz...
Alıntıları Göster
Aynı sorunu bende yaşıyorum.Nasıl çözdüğünü anlatırsan bende düzeltmek istiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: mrcn[KAL]
Aynı sorunu bende yaşıyorum.Nasıl çözdüğünü anlatırsan bende düzeltmek istiyorum.
Alıntıları Göster
Çözen arkadaştan ses yok, anlaşılan kendine saklayacak çözümü :)
Bilen başka arkadaş var mı?
quote:
Çözen arkadaştan ses yok, anlaşılan kendine saklayacak çözümü :)
Bilen başka arkadaş var mı?
Alıntıları Göster
Kendi kendine çözmüş ama devlet sırrı mübarek.
quote:
Kendi kendine çözmüş ama devlet sırrı mübarek.
Alıntıları Göster
bende yok ole bı sorun ama olur belkı nasıl cozdun anlt bılelım..
quote:
Orijinalden alıntı: yan___
bende yok ole bı sorun ama olur belkı nasıl cozdun anlt bılelım..
Alıntıları Göster
allahım ya adam piyasada yok aynı sorunu bende yaşıyorum bended gözükmüyor.allooo nerdesin ya.....bi dön bak arkana
quote:
Orijinalden alıntı: Enıac
allahım ya adam piyasada yok aynı sorunu bende yaşıyorum bended gözükmüyor.allooo nerdesin ya.....bi dön bak arkana
Alıntıları Göster
Adamın mesaj sayısı sadece işi düştüğünde buralara uğradığının bir kanıtı:)
quote:
Adamın mesaj sayısı sadece işi düştüğünde buralara uğradığının bir kanıtı:)
Alıntıları Göster
soruyu sorduğumda kaç kişi bana cevap yazmış ve yardımcı olabilmiş görebilirsiniz.
sorun iblacklist uygulamasını kaldırınca çözüldü.
mrcn[KAL] senin mesaj sayını nasıl yaptığında belli oluyor. gereksiz konuşmalar.
quote:
soruyu sorduğumda kaç kişi bana cevap yazmış ve yardımcı olabilmiş görebilirsiniz.
sorun iblacklist uygulamasını kaldırınca çözüldü.
mrcn[KAL] senin mesaj sayını nasıl yaptığında belli oluyor. gereksiz konuşmalar.
Alıntıları Göster
Bir incele mesajlarımı ne kadar gereksiz konuştuğumu görürsün.Sorununun da iblacklist ile alakalı olmadığını düşünüyorum çünkü ben öyle bir uygulama kullanmıyorum fakat yine de cevapsız çağrılarım gözükmüyor.
quote:
Bir incele mesajlarımı ne kadar gereksiz konuştuğumu görürsün.Sorununun da iblacklist ile alakalı olmadığını düşünüyorum çünkü ben öyle bir uygulama kullanmıyorum fakat yine de cevapsız çağrılarım gözükmüyor.
Alıntıları Göster
evet iblacklist ile alakasi yok. bende yok ama cvpsız çağrılar belli olmuyor
quote:
evet iblacklist ile alakasi yok. bende yok ama cvpsız çağrılar belli olmuyor
Alıntıları Göster
Merhaba arkadaşlar. Bende de iPhone 4 var ve cevapsız çağrıları göstermiyor, tlf yanımda olmadığı zaman çağrı gelip gelmediğini anlayamıyorum. Bu konuda bilgisi olanlar yazarsa çok sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: x_sus_x
Merhaba arkadaşlar. Bende de iPhone 4 var ve cevapsız çağrıları göstermiyor, tlf yanımda olmadığı zaman çağrı gelip gelmediğini anlayamıyorum. Bu konuda bilgisi olanlar yazarsa çok sevinirim.
Alıntıları Göster
Yok mu yardım edecek kimse?
Yine küfür çıkacak şimdi ağzımdan
quote:
Orijinalden alıntı: x_sus_x
Yine küfür çıkacak şimdi ağzımdan
ölüyü diriltmişsin.burdaki adamlar iPhone 3G 3.00 Sürümünden Bahsediyor Sen iPhone 4 5.0 Sürümünden.Çanakkale Boğazı Hikayesi Gibi