Şimdi Ara

3.2GTS Vectra C Hk. Düşünceleriniz !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir eve taşındım ve şans eseri balkonun kenarına koyduğum minik halı (ne deniyorsa bunlara bilmiyorum 2 metreye 1 metre hafif bişey) yere düştü arka tarafa indim almak için baktım 3.2GTS bi vectra C duruyor maşallah dedim bi sağına soluna bakayım ki önünde satılık yazısını gördüm. Aradım komşu diye bir giriş yapıp daire numarasını alıp yanına çıktım. Kapıda ayak üstü konuştuk, araç buz mavisi renginde değişensiz boyasız manuel vites 257bin kilometrede ilk sahibiymiş zevklede biniyormuş ama para ihtiyacından satıyormuş 3 aydır herkes 3.2 yi duyunca gidiyor diyo bende kaç istiyosun dedim 25e vereyim al git dedi bende bi düşüneyim dedim. Arkadaşlar pazarlıkla max 22-23e almayı düşünüyorum. Sizce kârlı bir iş olmuş olur mu ? İçi deri spor koltuk sunroof felan full her tuş dolu boş yer yok hatta ve hatta dahili telefon bile var. Hoşgeldin hediyesi olarak meguiarstan detaylı kuaför yaptırıp teslim ederim dedi birde

Şuanki aracım 1.6 T4 volvo v40 cross country yakıt olarak pek etkilemez beni ki zaten garajda yatacak binmeyeceğim ona. Adam illallah ettiğinden ucuz satıyor bende alıp uzun vadede yaz gelincede 27-28e satarım diye düşünüyorum sizin görüşleriniz ne ?

Vergi olarak kasko değeri felan mevzusundan bi altada iner yaştan dolayıda 12-15e giriyor..

• ölü yatırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volvoyu ararsınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kami Kaze

Volvoyu ararsınız
    22 23 e verecekse eğer siz almazsanız ben alırım sizede 500 lira komisyon yazarım
  • volvonun haricinde borçla alacağım vectrayo (iş yeri vasıtasıyla 100bine kadar nakit sağlayabiliyorum 2-3 ay kadar süre için)
  • SMTRSLN kullanıcısına yanıt
    bakayım inmezse o fiyatlara almam size söylerim komisyonda gerekmez hatta üstüne bi meguiars kuaför hediyem olsun sonucta uzun bi süre misafiriniz olacak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bestfwddrifter06

bakayım inmezse o fiyatlara almam size söylerim komisyonda gerekmez hatta üstüne bi meguiars kuaför hediyem olsun sonucta uzun bi süre misafiriniz olacak :)
    2. araç olur kapalı garajda haftasonu gazlamak niyetiyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SMTRSLN kullanıcısına yanıt
    yanlız cidden eğlenceli bişeye benziyor bi tur attık o sürüyordu gerçekten benim 1.6 180bg v40 hantal geldi ondan sonra turbolu torklu olsada :)
  • quote:

yanlız cidden eğlenceli bişeye benziyor bi tur attık o sürüyordu gerçekten benim 1.6 180bg v40 hantal geldi ondan sonra turbolu torklu olsada :)
    Çok bakımlı ise olabilir ama bakımsız ise uzak durmak gerekir bunu da bilmek için servis kayıtları gerekir yoksa bakımlı bakımsız konusu gayya kuyusuna döner..Ayrıca tutulan bir araç olmadığı için 28'e satmak kolay olmaz diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: extrem_015

Çok bakımlı ise olabilir ama bakımsız ise uzak durmak gerekir bunu da bilmek için servis kayıtları gerekir yoksa bakımlı bakımsız konusu gayya kuyusuna döner..Ayrıca tutulan bir araç olmadığı için 28'e satmak kolay olmaz diye düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    211 tane beygiri var o makinenin, sesi yeter Bir de fotoğraf ile süslerseniz ne güzel olur

• createemir kullanıcısına yanıt
    yarın çekeyimde :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SMTRSLN

22 23 e verecekse eğer siz almazsanız ben alırım sizede 500 lira komisyon yazarım

Ben 1000 komisyon veriyorum.
  • goodorevil kullanıcısına yanıt
    ciddi ?
  • quote:

ciddi ?

Esasında böyle bir araç için niyetim var. Daha çok Volvo'nun T5 Sw modelleri aklımda ama 211 beygirlik atmosferik bir araç da olabilir. Sadece biraz erken. Tek istediğim böyle bir teklifin 1 sene sonra karşıma çıkmış olmasıydı.
    volvo olacaksa t5lerden önermem olmuşken 3.0t6lardan olsun keyif sür.
  • quote:

V70'lerin 3.0T6 ları var mıydı ki? Sadece eski kasa S80'lerde 2.8 T6 var diye biliyorum.
  • quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-ozbaydan-2001-volvo-v70-xc-198%2C000km-gorulmeye-deger-210513777/detay 250bg
    Benim söylediğimden farkı yok. 2.3 T5 bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

quote:

V70'lerin 3.0T6 ları var mıydı ki? Sadece eski kasa S80'lerde 2.8 T6 var diye biliyorum.

Alıntıları Göster
    O fiyatlara başka ne alacaksın ki? Bu aracın 10 lt civarı sıkışık olmayan trafikte tüketimi var,uzun yol daha düşük, LPG ile uyumlu alır kullanırsın. Bakımlı olduktan sonra motor en son endişeleneceğin nokta bu tür yüksek hacim atmosferik benzinlilerde, o fiyata alınır. Opelin, ne usta ne de parça sorunu vardır.

genelde 2.0 varda o yüzden
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.