Sharp 903, genişletilebilir hafızası olan, 3.2 mp kameralı, 3D stereo sound, FM radyosu olan, 3G telefonu ve şu anda avrupada vodafone tarafından satılıyor, anlaşmasız olarak 700 euro civarında. Peki Türkiye'de Sharp telefonları nerede bulmak mümkün?
Sharp 903, genişletilebilir hafızası olan, 3.2 mp kameralı, 3D stereo sound, FM radyosu olan, 3G telefonu ve şu anda avrupada vodafone tarafından satılıyor, anlaşmasız olarak 700 euro civarında. Peki Türkiye'de Sharp telefonları nerede bulmak mümkün?
sence onun TÜRKİYE'YE gelmesi mümkünmü. Bence onu kafandan çıkart orda 700 eursa burda 1000 eur olur. onun yerine 7 mp bir digital fotoğraf makinesi, kalan 400 euroyada kral bir telefon alırsın.( tabi okadar seni çeken veya para eden altın kaplama falan bişey varsa telefonda bilemem.)
ben kadıköyde spot bi tane sharp gördüydüm 200milyon dediydi adam fiyatına. sürgülü kapaklı, gayet şık bi aletti ama hayatım boyunca elime alıp gördügüm sharp telefon sırf odur bi dahada olmaz heralde
Bence de çok pahalı fiyatı.Telefon ve Fotoğraf makinasını ayrı ayrı almak daha mantıklı. (Hem biri kaybolur veya çalınırsa,öbürü elinizde kalmış olur...)
telefonu bulamadığımızda çaldırıp buluyoz da foto makinesinde neyi çaldıracaz...
motorola e1120 3 mp kamera,çüft stereo hoparlör onu nincele istrersen o gelir belki
quote:
Orijinalinden alıntı: tinea
yalnız dikkat ettim de bu telefonda 2x optik zoom varmış!!!
bence telefon hiç güzel değil arkadaşlar. Tasarım dizayn hep boş. Çok sade bi görüntü yapmış ama türkiyede tutmaz. Çünkü türk insanı göstermeyi sever. Bu yüzden nokia bu işte başarılı.
quote:
Orijinalinden alıntı: tgezer2
telefonu bulamadığımızda çaldırıp buluyoz da foto makinesinde neyi çaldıracaz...
Sharp'ın Türkiye'de varlığı yok, zaten telefon Vodafone için üretilmiş, yani Türkiye'ye Vadofone gelmediği sürece bu telefonda olamayacak. Ancak yurtdışında -mesela Almanya'da- yaşayanlar için, hele anlaşmalı olarak alınırsa güzel olabilir. Bunun yanında teknolojik gelişimin göstergesi olarak iyi bir örnek.
Türkiyede sharp diye bir telefona rastlamak mümkün değil ççünkü gelmiyor tr ye sharp geçen gün sharp 902 incelemiştim yani bunun küçük kardeşi sanırım 1.3 mp olması lazım ya da 2.0 mp gayet kaliteli fotoğraflar çekiyor 6260 gibi kafası dönüyor hoş bimakine ama ben beğenmemiştim ne diyim
902
903
görüntüleri pek farklı değil sadece kamera farkı var sanırsam
quote:
Orijinalinden alıntı: mussa
yalnız dikkat ettim de bu telefonda 2x optik zoom varmış!!!
hakkaten yaw ama ben bu aletin kamerasını göremedim, yane optik zoom için belirli bir hacimden fedakarlık gerekiyo, bu alette gayetten ince falan.
çok fazla kırmızıymış bu yaw! bizi bozar!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme