Bildirim
3-4 gündür açık olan bilgisayar
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hic kullanmasanda ileride bir takım sorunlara yol açacak o yüzden eskiyene kadar tadını çıkar )) pc ler artık 6 ay dedimi eskiyor hemen yeni işlemciler yeni ekran kartları yeni teknolojiler :D -
cok ısınırsa pronlem yaratabilir ekran kartının macunları filan ama daha 3 4 gunden bisey olmaz ben 3 yıldır kullanıyorum arada boyle hic kapatmadan kullandım hala saglam -
Vallaha çok sağ olun :) İçimi rahatlattınız. -
Eğer sıcaklıklar normal olarak seyrediyorsa bir problem olmaz -
zaten anormal ısındığı zaman fan yetmediği veya tozlandığı zaman işlemci korumaya geçer pc yi kapatır ordan anlarsınız soğutma problemi oldugunu -
Peki hocam devamlı gün içinde 6-7 kere birer saat arayla açmak zarar verirmi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
niye versin kardeşim ya kullanın korkmayın )) sansta olacak arkadaşlar bu islerde -
valla şöyle diyim bende bizamanlar assasins creed 3 crysis 3 gta 4 ve far cry 3 ü aynı anda indirdim şuan ekran kartı felç oldu attım :D -
sıcaklıklar normalse sorun yok .Bilgisayarların görevi budur. -
güzel kardeşim artık verem ettiniz :D lütfen biraz daha detaylı bilgi verin dur ben istiim senden;
sadece indirme mi yapıon?
fazla bi soruda yokmuş bla bla bla -
quote:
Orijinalden alıntı: fm3541
güzel kardeşim artık verem ettiniz :D lütfen biraz daha detaylı bilgi verin dur ben istiim senden;
sadece indirme mi yapıon?
fazla bi soruda yokmuş bla bla bla
Dostum verem olmana gerek yok Verilen bilgiyi yeteri miktarda alanlar, cevaplarını verdiler. Haliyle 7/24 bilgisayar başında pinekleyecek değilim, uyumaya da zaman ayırmak gerekiyor. Bu zaman aralığında da, boş durmasın, çalışsın diye indirmeler yapılıyor. ( sadece indirmeler.)
-
ozaman sıkıntı yok sadece indirme sürecine geçtiinde bilgisayar rahat düzeye inio ve sıkıntı olmaz -
Sadece harddiskin ömrü kısalabilir ;) 2 Senede bir harddisk değiştiriyorum 3.harddisk oldu bu şuan ama bilgisayarı hiç kapatmam sadece yeniden başlatmak için ve iç temizliğini yapmak için kapatırım bide bağzen elektrikler gidiyor o zaman kapanır :) -
Tüm arkadaşlara ilgilerinden dolayı teşekkür ederim, kafamda olan soru işaretleri kalktı. -
Isınma sorunu yoksa problemde yok demektir elektrik parası dışında.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ev telefonundan numara engelleme
- bios pili biterse ne olur
- machine check exception
- klavye i harfi yazmıyor
- windows tarafından bulunamıyor.ismi doğru yazdığınızdan emin olup yeniden dene hatası
- silinen dosyaları geri getirme
- ekran kartı resetleme
- 0xc00007b hatası
- telefon şarj olmuyor
- root nasıl kaldırılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X