Bildirim
3-4 gündür açık olan bilgisayar
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
hic kullanmasanda ileride bir takım sorunlara yol açacak o yüzden eskiyene kadar tadını çıkar )) pc ler artık 6 ay dedimi eskiyor hemen yeni işlemciler yeni ekran kartları yeni teknolojiler :D -
cok ısınırsa pronlem yaratabilir ekran kartının macunları filan ama daha 3 4 gunden bisey olmaz ben 3 yıldır kullanıyorum arada boyle hic kapatmadan kullandım hala saglam -
Vallaha çok sağ olun :) İçimi rahatlattınız. -
Eğer sıcaklıklar normal olarak seyrediyorsa bir problem olmaz -
zaten anormal ısındığı zaman fan yetmediği veya tozlandığı zaman işlemci korumaya geçer pc yi kapatır ordan anlarsınız soğutma problemi oldugunu -
Peki hocam devamlı gün içinde 6-7 kere birer saat arayla açmak zarar verirmi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
niye versin kardeşim ya kullanın korkmayın )) sansta olacak arkadaşlar bu islerde -
valla şöyle diyim bende bizamanlar assasins creed 3 crysis 3 gta 4 ve far cry 3 ü aynı anda indirdim şuan ekran kartı felç oldu attım :D -
sıcaklıklar normalse sorun yok .Bilgisayarların görevi budur. -
güzel kardeşim artık verem ettiniz :D lütfen biraz daha detaylı bilgi verin dur ben istiim senden;
sadece indirme mi yapıon?
fazla bi soruda yokmuş bla bla bla -
quote:
Orijinalden alıntı: fm3541
güzel kardeşim artık verem ettiniz :D lütfen biraz daha detaylı bilgi verin dur ben istiim senden;
sadece indirme mi yapıon?
fazla bi soruda yokmuş bla bla bla
Dostum verem olmana gerek yokVerilen bilgiyi yeteri miktarda alanlar, cevaplarını verdiler.
Haliyle 7/24 bilgisayar başında pinekleyecek değilim, uyumaya da zaman ayırmak gerekiyor. Bu zaman aralığında da, boş durmasın, çalışsın diye indirmeler yapılıyor. ( sadece indirmeler.)
-
ozaman sıkıntı yok sadece indirme sürecine geçtiinde bilgisayar rahat düzeye inio ve sıkıntı olmaz -
Sadece harddiskin ömrü kısalabilir ;) 2 Senede bir harddisk değiştiriyorum 3.harddisk oldu bu şuan ama bilgisayarı hiç kapatmam sadece yeniden başlatmak için ve iç temizliğini yapmak için kapatırım bide bağzen elektrikler gidiyor o zaman kapanır :) -
Tüm arkadaşlara ilgilerinden dolayı teşekkür ederim, kafamda olan soru işaretleri kalktı. -
Isınma sorunu yoksa problemde yok demektir elektrik parası dışında.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X