Merhaba arkadaşlar, Acer 5520G laptopumu bugün açmaya çalıştığımda 3-4 saniyede bir makina tekrar tekrar açılıp kapanıyor, biosa giremiyor. Battaryalı/bataryasız tekrar tekrar denedim, sonuç aynı.
Bunu sabah bilgisayarımı acele ile kapatmama bağlıdım, sanıyorum tam kapanmadan ekranı kapattım.
Laptopu içini açtım, RAM'leri ve hardiski çıarıp yendiden taktım, sonuç değişmedi. Laptopu bir de bu şekilde çalıştırdım, ilk açılışta işlemci fanı çalıştığını ve ilk açılışı takiben tekrarlayan resetlerde fanın çalışmadığını fark ettim.
Sizce sorun fanda mı, yoksa başka bir problem mi var?
Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
HDD yi çıkarıp bir açmayı dener misin? aynı sorun devam edecek mi bakalım. Bir de birden fazla Ram var ise teki ile çalıştırmayı da dene. Fan çalışmadığından yapması olasılığı da çok yüksek.
ikisini de denedim, maalasef sonuç yok :( Sanıyorum fandan kaynaklanıyor. İlginiz için teşekkürler.
kapağı hızlı kapadıysanız donanımlardan herhangi birisinin bağlantı filmi yerinden çıkmış olabilir.
fan ile guc kaynagi arasindaki baglantilari kontrol et
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme