Şimdi Ara

2 sn de açılan bilgisayarım 5 dk da açılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_lenovo-legion-y520-i5-7300hq-16gb-1tb-128ssd-4gb-gtx-1050-80wk014ptx-laptop-1178529.html bu ürünü kullanıyorum 3 aydır.

Cihazda ssd var 2 sn de açılıyordu , açılıp şifreyi yazıp hazır hale geliyordu. Hiçbir değişiklik yapmadığım halde şifreyi yazdıktan sonra 2 gündür ekranda kalıyor , siyah ekranda. Ve 3-4 dk sonra masaüstü geliyor. Arada kilitleniyor bilgisayar vs. Sebebi ne olabilir bu durumun? Bir değişiklik yapmadım? Mesela denetim masasına girdim 3 dk dır bu şekilde kaldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hdtune programı ile ssdyi bir test et yazma okuma hızı ve de sağlık durumuna bak olmazsa recovery yap pcye öyle dene yine olmazsa ssd problemli gibi

• byhackermstf kullanıcısına yanıt
    Konuyu açtıktan sonra yapmıştım 1 tane bile bad sektor yok.
    Okuma yazma hızları gayet normal.
  • Sıfırlayacaksın yada sabret gelecek güncelleme ile düzelir yada zamanlada düzelebilir bu windowsun alışıla gelmiş saçma sorunlarından bazısı ama yinede bi ccleaner ile temizlik yap kayıt defteri temizliğini unutma böyle düzelebilir birde başlangıç programlarınk devre dışı bırakıp dene

• 5 dk mi? Benim makina 2 sn gec acilsin cakiyorum formati.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toshiba TL 100 ocz SSD im vardı 4 kere Windows çöktü geç açıldı aklına gelebilecek tüm harddisk sorunlarını yaşadım en sonunda garantiye yolladım ve en üst model olan tr200 ocz yolladılar eğer sorunların devam ederse garantiye yolla

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sistemin logları alınarak sorunuz kontrol edilebilir, gereği yapılabilir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.