Seagate 1 tb 7200 rpm harddisk aldım 7 ay önce. Mavi ekran hatası veriyordu sürekli. Hata "Unexpected store exception".uefi w10 pro olarak kullanıyordum gpt biçiminde. Format atıyordum 1 gün durup sonra tekrar disk kullanımı gerektiren bir şey açınca bu hatayı veriyordu. 6-7 kere format attım ama her defasında sonuç aynıydı. Bu yüzden garantiye yolladım. 2 hafta sonra garantiden geldi. Garanti raporunda sorun bulunamadı yazıyor. Tekrar hdd i bilgisayara taktım . İlk önce bi 10 dakika disk başlatılmamış ve biçimlendirilmemiş şekilde gözüktü. Sonra bilgisayar açıkken disk yönetiminden hepten gitti hdd. Şuan taktığım zaman hdd gözükmüyor bağlı olarak. Farklı sata kablolarıyla ve portlarıyla farklı güç girişleriyle denedim yine gözükmüyor hdd. CMD diskpart tada gözükmüyor. Başka bilgisayarda deneyemedim şuan. Acaba garantide özel bi sıfırlama işlemimi yapıldı bir şeymi yapmam gerek ? Yardımcı olursanız sevinirim.
BIOS'dan diski kontrol edin eğer BIOS'da görünmüyorsa kablo ve elektrik sorunu yoksa yeniden garantiye gönderin. Teknik servis en fazla tüm partition'ları siler yani diskpart'da list disk komutunu verdikten sonra görünmüyorsa Windows'da birşey yapamazsınız zaten.