Şimdi Ara

3 5 TANE DIŞINDA ÖZEL ÜNİ. AÇILMAMALIYDI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
2
Favori
1.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 25 binle devlet hukuka giremezken 4 sene önce arkadaşlarım 100-150-200 binle özel hukukta okuyorlar. Hala içim fena oluyor burada da "150 bininciyim hangi ozel hukuk fak.yazayim, 250 puanla hukuk fak.ne girebilir miyim"konularini gorunce. Kaliteli okullara hicbir sozum yok ama 5.sinif universitelerde bu kadar kolay diploma dagitilmamali hele ki hukuk tip vs. bolumlerde ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmalina

Ben 25 binle devlet hukuka giremezken 4 sene önce arkadaşlarım 100-150-200 binle özel hukukta okuyorlar. Hala içim fena oluyor burada da "150 bininciyim hangi ozel hukuk fak.yazayim, 250 puanla hukuk fak.ne girebilir miyim"konularini gorunce. Kaliteli okullara hicbir sozum yok ama 5.sinif universitelerde bu kadar kolay diploma dagitilmamali hele ki hukuk tip vs. bolumlerde ...

Çok haklısın yakında ülke diplomalı işsiz ordusu olacak

• Yok yav biz hükümetimizden memnunuz.
    Durmak yok yola devqaosdnasjdnasjdnakjnfjaksf
  • quote:

Orijinalden alıntı: ryoneasis

Yok yav biz hükümetimizden memnunuz.
    Durmak yok yola devqaosdnasjdnasjdnakjnfjaksf

• ne yapıcaksan ünide yapacaksın arkadaş. nitelikli eleman diye bir şey var sonuçta. ünide kendini geliştiren kazanır gerisi işsiz yada asgari
  • Zenginin malı, züğürdün çenesini yorar hesabı.

Çalışın girin o zaman adam akıllı ünilere sizde

hayır özel ünide okumuyorum
  • Lysde ygsde o kadar fark attığınızı düşünüp bu yorumları yazıyorsunuz iş hayatında da fark atarsınız takmayın bu kadar.

Ayrıca zenginin malı..

• Kardeşim fakir insan kıçını yırtarken o adamlar paranın gücüyle giriyorlar üniversiteye bize en çok koyan o

• maddi durumu iyi olmayan ailenin çocuğu devleti kazanıp ailesine yük olmamak için çabalarken, istediği yeri kazanamadığı için de bir yılını feda edip tekrar hazırlanırken... maddi durumu iyi olan ailenin çocuğu ise; arkadaşımızında dediği gibi 250 gibi bir puan ile özelde aynı bölümü okumakta (ki bazı özellerin eğitimi devletten daha iyi, buna ilave olarak sosyal olanaklarda aynı şekilde) ve ikisi de eşit şekilde mezun olmakta.
    ne yazık ki ülkemiz de bu konuda büyük bir adaletsizlik var, fakat elden birşey gelmez durum böyle iken, pes etmek yada yakınmak yerine, elimizden geleni yapıp daha iyi yerlere gelmeye çalışmalıyız. unutmayalım ki asıl hayat mezun olduktan sonra başlıyor, herşey bizim elimizde.

bu yıl gözüme çarpan birşeyi daha sizlerle paylaşmak istiyorum, özel üniversiteler de ki artıştan ziyade aşırı bir reklam var ve çok cüzi rakamlara kapatmaya çalışıyorlar, bunun nedeni sizce yeteri kadar tercih olmaması mı, yoksa özel üniversitelerin arasında ki rekabetten dolayı mı ? merak ediyorum.

• narcissus34 kullanıcısına yanıt
    Bence rekabetten dolayı en ucuz fiyatı verip öğrenciyi ben kapmalıyım diyorlar sonuçta üniversite sahibi karına bakar sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: acaip kuarkk

sen anneden zenginsin galiba

çalış sende gir keraneci ama zenginler parayla okuyo yhaaaa :( diye ağlayacağına. özel okulda burslu okuyan fakir yok mu? ee o zaman?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darius Widdershins -- 17 Temmuz 2014; 2:25:50 >
  • Eğitim konusunda dünya birincisiyiz
     3 5 TANE DIŞINDA ÖZEL ÜNİ. AÇILMAMALIYDI

• quote:

Orijinalden alıntı: narcissus34

maddi durumu iyi olmayan ailenin çocuğu devleti kazanıp ailesine yük olmamak için çabalarken, istediği yeri kazanamadığı için de bir yılını feda edip tekrar hazırlanırken... maddi durumu iyi olan ailenin çocuğu ise; arkadaşımızında dediği gibi 250 gibi bir puan ile özelde aynı bölümü okumakta (ki bazı özellerin eğitimi devletten daha iyi, buna ilave olarak sosyal olanaklarda aynı şekilde) ve ikisi de eşit şekilde mezun olmakta.
    ne yazık ki ülkemiz de bu konuda büyük bir adaletsizlik var, fakat elden birşey gelmez durum böyle iken, pes etmek yada yakınmak yerine, elimizden geleni yapıp daha iyi yerlere gelmeye çalışmalıyız. unutmayalım ki asıl hayat mezun olduktan sonra başlıyor, herşey bizim elimizde.

bu yıl gözüme çarpan birşeyi daha sizlerle paylaşmak istiyorum, özel üniversiteler de ki artıştan ziyade aşırı bir reklam var ve çok cüzi rakamlara kapatmaya çalışıyorlar, bunun nedeni sizce yeteri kadar tercih olmaması mı, yoksa özel üniversitelerin arasında ki rekabetten dolayı mı ? merak ediyorum.

Zamannda Ankaradan Adanaya 29 tl ye ucmustum biletide 4 gün önceden almstm.... Yani talep yok aynen bu sekilde özellere talep yok.... Sonra ne mi oldu ucak seferi kaldırıldı.... Yani birkac seneye kalmaz vakif üniversiteleri batmaya baslar

• brbrsalp B kullanıcısına yanıt
    Dediğin gibi olursa ondan sonra önüne gelen vakıf üniversitesi açmaya kalkışmaz ve çokta iyi olur

• herkes ders calıstığı için üniversite açılıyor zaten. 3 -5 yıl öncenin sorularına bakarsan 100 puan fazla alacağını farkedersin
  • diamemo D kullanıcısına yanıt
    Sonuçta yine önemli olan sıralama sıralaması tutan üniversiteye girseydi ve bu kadar vakıf üni. olmasaydı daha iyiydi

• quote:

Orijinalden alıntı: semihk123

Sonuçta yine önemli olan sıralama sıralaması tutan üniversiteye girseydi ve bu kadar vakıf üni. olmasaydı daha iyiydi

Öyle değil işte okuyan bu kadar fazla değildi 10 sene önce bile o yüzden kolaydı sorular okuyan arttıkça zorlaşıyor daha rahat eleyebilmek için .Üniversitelerin elinde olan bir şey değil bu kadar kişi okuyacağım hayalinde ortada bırakmak ne kadar doğru olur ? 10 yaşından herhangi bir mesleğe yönelmediler ki sap gibi ortada kalırlar ülke de geriye gider 20 yaşından sonra fırıncılığı öğrensen ne olur yapabilir mi o okumak isteyen ama tembel olan gençler ?
  • diamemo D kullanıcısına yanıt
    Haklısın kardeşim ülkenin eğitimi temelden bozuk öyle oluncada bu tür sorunlar ortaya çıkıyor

• Bu konu hakkında yorumlarınızı alalım beyler up

• bence özel üniversite açılmasında sorun yok esas sorun devlet ünisinde 420 puanla girilen yerlere para vererek 300 puanla girmelerinde. aynı puan olacaksa özel üniversitede okusun hiç sorun değil
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.