Şimdi Ara

3 5 TANE DIŞINDA ÖZEL ÜNİ. AÇILMAMALIYDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
83
Cevap
2
Favori
1.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim düşüncem böyle bence türkiyede iki elin parmağından fazla özel üniversite olmamalıydı, her önüne gelen üniversite bitirmemeliydi, gerçekten çalışan üniversite okumalıydı, herkes hukuk'un pdr'nin halini biliyor ben eminim ki yakında psikoloji bölümü de öyle olacak ilerde tıp bile olur kim bilebilir, bu ülkede yarın ne olacağı belli değil ama tabi ki görüşümü çok saçma bulabilirsiniz herkesin düşüncesine saygım var, ben ne yazık ki dershane kadar özel üniversite olmasına üzülüyorum

• 250 puan+para = diploma formülünü uygulayan birine karşı kendini saygılı hissetmek zorunda bırakma hocam. kesinlikle o bir elin parmaklarını geçmeyen özel okullar da devlet üniversitesi olmalıydı bir şekilde. var mı böyle bir dünya 100bininci olan biri elini kolunu sallayarak hukuk okuyor. durumu olmayan 100bininci hayatından bir sene daha feda etmek zorunda kalıyor.

kesinlikle kesinlikle özel üniversiteler beşik ulemalığı olayına benziyor. özelde hukuk okuyanların çoğu avukat bebesi, diğer bölümlerde de aynı şekilde devamı niteliğinde. anne baba ne iş yapıyorsa çocuk o işi yapsın diye parayı basıp özele gidiyor!!! sonuçta vasıfsız mezun olan çocuk anne babasının çevresini, işini ele alıp para kazanıyor. zenginler ve fakirler arasındaki uçurum böylece artıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihk123

benim düşüncem böyle bence türkiyede iki elin parmağından fazla özel üniversite olmamalıydı, her önüne gelen üniversite bitirmemeliydi, gerçekten çalışan üniversite okumalıydı, herkes hukuk'un pdr'nin halini biliyor ben eminim ki yakında psikoloji bölümü de öyle olacak ilerde tıp bile olur kim bilebilir, bu ülkede yarın ne olacağı belli değil ama tabi ki görüşümü çok saçma bulabilirsiniz herkesin düşüncesine saygım var, ben ne yazık ki dershane kadar özel üniversite olmasına üzülüyorum

+1
  • flurry. kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle haklısın hocam bu ülkede parası olan her türlü okur ama vay parası olmayan çocuğun haline o da devlet üniversitesi okuycam diye bi taraflarını yırtar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtdışında daha beter bu durum. Orada da para geçiyor.
  • semihk123 kullanıcısına yanıt
    kerizlerin yolunmaya ihtiyacı var kesinlikle daha fazla açılmalı hatta
  • Para her yerde paradır, paran varsa maalesef her yerde kral sensin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • acaip kuarkk kullanıcısına yanıt
    Bence kerizler daha farklı yolla yolunmalıydı ama zaten bu üniversite işinde kaç milyon kişinin hakkı yeniyor belli değil şifreli sınav konusuna girmiyorum bile

• parayla diploma almak
  • quote:

Orijinalden alıntı: HollyGolightly

parayla diploma almak

Garip bir şey değildir.

Amerikada ücretsiz üniversite diye bir şey yok.
  • Tıpta okuldan atılıp kendine muayenehane açıp doktorum diye iş yapanlar bile varmış bu ülkede öyle duydum

• ÖmerI Ö kullanıcısına yanıt
    Bence de değil ama istanbula şaçma sapan o kadar çok açıldı ki bir şehirde benim bildiğim kadarıyla 47 üniversite var ve sürekli açılıyor
  • semihk123 kullanıcısına yanıt
    hocam nası bi hak yenmesinden bahsediyosunuz ? bence işimize bile geliyor çünkü bursa bilmemneye koşuyor millet kaliteli devlet unilerinin sıralaması düşüyor :)
  • Keske vakiflar olmasaydi sadece devletler olsaydi cok ciddiyim
    Bu ne ya her sene yeni universite
    Hem vakiflar olmasaydi su an tercih listemde
    Selcuk
    Ktu
    Trakya
    Karabuk
    Erciyes
    Akdeniz

Vb.devlet universiteleri olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lalelim -- 16 Temmuz 2014; 20:37:03 >
  • HollyGolightly kullanıcısına yanıt
    Televizyona sürekli reklam verip insanları arayıp ünimize gelin diyen üniversiteler var cidden ülkenin eğitimi yerlerde artık

• acaip kuarkk kullanıcısına yanıt
    Ben parayı basanın istediği bölümü okumasından rahatsızım hocam

• herkesin bu konudaki yorumunu bekliyorum up
  • Bence egitim kalitesi kontrolu yapilmali
    o kontrolde basarili olamayan universiteler kapatilmali

• lalelim kullanıcısına yanıt
    Çok iyi olur ama onunda bir yolunu bulurlar

• quote:

Orijinalden alıntı: semihk123

Ben parayı basanın istediği bölümü okumasından rahatsızım hocam

aynen

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.