Şimdi Ara

3.500 tl ile 5.600 tl arası Oyuncu laptop'u tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2018 ve daha önceki tarihlerde çıkmış Pc oyunlarından Assasin creed serisi,Call of duty,Savaş,Aksiyon,Macera ve Spor oyunlarını kaldırabilecek ve kasmadan rahat bir şekilde oynatabilecek bir oyun laptop'u almayı düşünüyorum.Yardım eder misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşekkür ederim ama ben başka bir marka laptop almayı düşünüyorum.

• Başka yardımcı olacak kimse yok mu?

• Teşekkür ederim içinde windows işletim sistemi yüklü olan bir oyun laptobu arıyorum?Birde freedos olan laptoplardan alsam windows işletim sistemini kendim ücretsiz bir şekilde bulup kurabilir miyim? Freedos olmasının dezavantajları nedir?

• Oyun laptobu tavsiyesinde bulunacak başka biri yok mu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    50.000 TL'ye Kadar Laptop Önerisi
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Laptop un freedos olmasının dezavantajları nelerdir? Windows işletim sistemini ücretsiz bir şekilde bulup kendim kurabilir miyim?

• Hocam kurarsın hatta 20 liraya falan lisans satılıyor internette gg falan oralardan alabilirsin aktive olur boşuna Windows var diye para verme

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teşekkür ederim, windows işletim sistemli bir laptopla,freedos laptop arasındaki fiyat farkı kaç tl dir. Benim biraz yeni bilgisayarlarla ilgili bilgim az.Bir de oyuncu laptoplarında cd room sürücüsü var mı?Yani laptop a cd ve dvd takabiliyor muyuz?

• atomtolga1745 A kullanıcısına yanıt
    Fiyat değişir hocam onlarda ucuz alıyo Windows’u ama bazen baya ekliyorlar sen hangisi ucuzsa onu alacaksın öyle takılmadan. CD roomda yoktur büyük ihtimal daha kullanılmadığı için

• Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atomtolga1745 -- 29 Ocak 2020; 23:9:24 >
  • www.teknosa.com
    Asus X571GD-AL143T i5-9300H 8GB 512GB PCIE NVIDIA GTX1050 4GB FHD(120Mhz) W10 Notebook Fiyatı ve Özellikleri
    https://www.teknosa.com/asus-x571gdal143t-i59300h-8gb-512gb-pcie-nvidia-gtx1050-4gb-fhd120mhz-w10-notebook-p-125035524

Asus X571GD-AL143T Intel Core i5 9300H 8GB 512GB SSD GTX1050 Windows 10 Home 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar

Bu işinizi görebilir.

• Teşekkürler.

• Arkadaşlar bende freedos monster laptop alacamda nasil win10 kurabilirim acaba?

Ekran kartı 1650den aşağı alma hocam 6.5 verip 1050 falan hayatta alma

• brnk kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler peki freedos lu laptop aldığımda Laptop un bütün sisteminin,parçalarının driverlarını(sürücülerini) nereden bulabilirim?Driverlar cd ile laptop un yanında gelmezse internetten driverlarını bulabilir miyim?İnternetten bulması ve yüklemesi uzun sürer mi?

Laptopun markası neyse onun sitesine girip bulursun kolay iş

• brnk kullanıcısına yanıt
    Yardım ettiğin için teşekkür ederim.

hocam windows 10 takacağın son şeylerden biri olsun. youtubede videoları var gerçekten çok kolay. 6 tlye aldım windows 10 pro keyi gittigidiyordan.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.