Şimdi Ara

3.500 TL'ye 2K 144hz+ Monitör Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Black Friday veya Kasım indirimlerinde indirimli veya kampanyalı fiyatı 3.500 ve altına düşecek bir monitör arayışındayım. Yani indirimsiz 4.000-5.000 TL bile olabilir ama indirimde 3.500 veya altına düşecek bir şey arıyorum.

8 KASIM İTİBARİYLE BÜTÇEMİ 4.200 TL'ye KADAR ÇIKARDIM.

Aradığım özellikler;

• 2K olması
    • 144hz ve üzeri olması. Yani 2K'da bana 144 veya daha üstü bir "hz" değeri vermeli.
    • En az 27 inç en fazla 32 inç olmalı
    • IPS panel istiyorum.
    • Gecikme değeri en fazla 2ms olabilir.
    • Kavisli(Curved) OLMASIN lütfen.
    • Öncelikli amacım oyun için olacağı için yüksek hz vermesi önemli. Ikinci önceliğimde video/dizi/film izlemek.
    • Kronik sıkıntılı veya sürekli arıza çıkaran veya internette adı çıkmış ürünler olmasın lütfen uğraşmak istemiyorum iade değişim işleriyle.

Bana yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mebxbirx -- 8 Kasım 2021; 20:9:57 >

• Aradığın monitör budur.

3.500 TL'ye 2K 144hz+ Monitör Tavsiyesi
    3.500 TL'ye 2K 144hz+ Monitör Tavsiyesiinventus
    VIEWSONIC VX2705-2KP-MHD 27 QHD IPS 1ms 144Hz HDMI+DP FreeSync/Gsync GAMING/Tasarım LCD ekran - inventus
    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=11601
  • Teşekkür ederim hocam önerin için. Bu monitörün ayağı sabit ve sağa sola yukarı aşağı dönme açısından çok rahat değil o yüzden ayağıda güzel bir ürün arıyorum. Bütçeyi 4.000 TL'ye kadar çıkardım ama halen bir şey bulamadım.

Ve özellikle satıcısı AMAZON veya HEPSIBURADA olan yerlerden almak istiyorum. Çünkü ölü piksel veya başka bir sorunda iade/değişim sürecinde sıkıntı yaşamak istemiyorum.

• Takip ediyorum konuyu. Bende arayış içerisindeyim, Vesa uyumlu bir monitör arıyorum bende minimum 27” . 1 veya 2 ms. 144hz, 2k veya 4k

Bir de beyaz çerçeve olursa süper olur:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PVH -- 8 Kasım 2021; 23:5:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bende monitor bakıyorum ama benim bütcem daha düsük, cok monitür baktım inceleme izledim senin için en iyisi bu LG Nano IPS cok övülüyor

Benm için biraz fazla aslında bunun 32" olanını daha iyi tabi tercih senin

Bende bir konu acagım 2 monitor arasında kaldım acaba kullananlardan tavsi eden olur mu diye.

3.500 TL'ye 2K 144hz+ Monitör Tavsiyesiwww.vatanbilgisayar.com
    LG 27" 27GN880-B  Nano IPS,1ms, 144hz, G-sync, FreeSync Premium Oyuncu Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/lg-27-27gn880-b-nano-ips-1ms-144hz-g-sync-freesync-premium-oyuncu-monitoru.html
    • 2K
    • 165Hz
    • 32 inç
    • IPS panel
    • Gecikme değeri 1ms
    • Düz pnel

https://www.hepsiburada.com/hp-x32-31-5-qhd-ips-165hz-2560x1440-1ms-freesync-gaming-monitor-2v7v4e9-p-HBCV00000U4TIQ

• ysnyzc kullanıcısına yanıt

PG278Q'den buna geçmeye yer mi?

• LG 27GN880-B monitörü aldım arkadaşlar. Monitör muazzam kaliteliydi. 3.800 TL'ye almıştım Kasım ayında ama benimle alakalı maddi nedenlerden dolayı iade ettim. Almak isteyen varsa bu monitörü kesinlikle tavsiye ederim ama şuan 5.000 TL altına bile bulmak zor malesef.

• 3.500 TL'ye 2K 144hz+ Monitör Tavsiyesi

ekim ayında ben de bu monitörü satın almıştım yazan fiyata. sepette indirim vb. ile.

şu an fiyatı 4k üzeri.

oyun değil iş amaçlı kullanıyorum(programlama amaçlı değil, daha ziyade internet, ms office, vb.).

memnunum, hdmi ile bağlarken arada 2-3sn.'lik kararma olup ekran geri geliyordu. display port'tan bağlayınca sorun düzeldi görünüyor.

• hocam senle aynı durumdayım hangi monitörü seçtin? @mebxbirx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imhotep_35 -- 21 Ocak 2022; 13:18:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten günümüzde o fiyata bu özelliklerde monitör mü var diye baktıydım sonra gördüm ki konu 2021'de açılmış.

• 2 yıl öncesi nostalji oluyor ne güzel 3.500 TL'ye 2K 144hz+ Monitör Tavsiyesi 

• Dostum bu ürünü VG249Q3A tavsiye ederim fiyat ve performans olarak çok iyi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.