. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryptix Ph.D -- 4 Aralık 2024; 8:59:47 > |
.
-
-
1 günde 2 yıldır savunduğun şeyi bir anda bıraktıran ne oldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sonununda doğru yolu bulmuşsun infernix.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cvlere bak:
şimdi gidip backend'ci, networkçü, siber güvenlikçi vs. olsam iş arkadaşlarım arasında pokemon yetiştirme üniversitesi bilgisayar programcılığı, bilmem ne üniversitesi çevre mühendisliği, lise mezunu alaylı vs. mezunları da olacak. işbankası, turkcell, trendyol gibi büyük firmalarda bile bu dediğim tiplerden bolca var. adamlar kendini yetiştirmiştir eyvallah da lisede ve üniversitede benim gösterdiğim eforun 10'da 1'ini göstermemiştir. bilkent'te hayvan gibi zor derslerde ortalama kasmanın anlamı ne o zaman? bu tipler dediğim alanlarda çalışamıyor mesela.
mesleki tatminlik için de çok önde. tamam para odaklıyım da prestij de önemli. computer vision ilgimi çeken bir alandı. CTIS'ten bu biraz zor olacak. ek dersler almam gerekecek master kabulü için. kendim de bazı cs konularını öğrenmem lazım. Ama günün sonunda mümkün, bölüm başkanı ile de konuştum.
Bence sen de CS kapsamındaki bir alana yönel, senin için daha doğru ve doğal bir yol. Yazılımcı olmak senin bölümünün odak noktası değil.
-
ctis yerine yütü trolü oluğun evreni hayal bile edemiyorum
-
la ben ctis trolü değilim. sıralamamın yettiği en mantıklı bölümdü ve bilkent istiyordum o kadar. odtü ceng geldi ben yazmadım sanki. ama bilkent ee ücretli yazmadığıma bi tık pişmanım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryptix Ph.D -- 3 Aralık 2024; 0:6:5 > -
sen ne yapcan la boun makineye geçecek misin
-
Evet %99.99
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sıralaman kaçtı, ben sınırdan girebildiğim bi yere (isim veremem) myp başvurusu yapmıştım yerleşemedim.
-
2k boun me 3.7k. Kaçıncı yedektin?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANTENFİKRET -- 3 Aralık 2024; 0:8:27 >
Ben zaten taaa en başından bunu düşünüyordum, yani backend işlerini seviyorum gerekirse de yaparım ama bu tip şeyleri şu an stajda öne çıkmak için öğreniyorum (programlama bilgisiyle de doğrudan alakalı vs)
Yoksa 3. 4.sınıfta bana o kadar seçmeli hakkı verecekler ve en başından ilgimi çeken bazı konular varken sadece Web bilmek bana asla yeterli gelmiyor (kişisel bir şey bu bu arada, yani yanımdaki adamın nereden olduğu beni ilgilendirmez ben seviyorum muyum işi meselesi)
Tabi şöyle bir şey de var, liseden beri AI isteyen birisinin AI müh gitmedi (ceng de değil ai direkt, alakasız dersler almıyorsun) daha isabet olur ama tabi benim böyle bir hedefim yoktu, muhtemelen çoğu kişinin de yok ki zamanında itü ai yerine burayı yazmamın en büyük sebebi bu, ki aldığım en iyi kararlardan biri olmuş olabilir, çünkü birçok alanı denemek istiyorum. Tabi gerisini 3. Sınıfa bırakacam şimdilik dediğim gibi ortalama + backendden devam, bu kadar uğraşmış ve cvde yer etmişken bırakmak istemiyorum, cs alanlarına zamanı gelince uğraşırız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 3 Aralık 2024; 0:10:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
girersin o zaman. ulan 1 soru daha yapsan boun ee geliyormuş.
kanka ona bakmadım yerleşemediniz'i görünce kapattım direkt.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryptix Ph.D -- 3 Aralık 2024; 0:9:55 > -
Yine büyük ihtimalle giderim yatay geçiş deneyeceğim sıralama yakın baya.
tek yol akademi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0AB236EA1 -- 3 Aralık 2024; 1:30:9 > -
akademi benlik ortam değil.
şımarık sıpalarla uğraşamam
-
tek yol phd
-
kısmet.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X