onlari yicem cay olsun |
3 adet kiymali pide aldim
-
-
Lezzetli görünüyorlar, tanesi 40 50 tl civarı mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
30 gayme
-
Oldukça iyi, son aldığımda 20 gaymeydi çok artmaması sevindirdi. Beni doyurmuyor onlar ama ara öğün olarak güzel gidiyor
acıktım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Oha cok güzel görünüyo ya canım cekti allah belanı vermesin neyse afiyet olsun
Kır pidesi.. Kıymalı Pide böyle bir şey değil.
-
Kır pidesi değil miydi bu
Bir de şu bardağı yıka bence artık o nasıl görüntü, şeker de fazla şerbet gibi olur
çiğ köftelerin gözü yaşlı..
-
Kıyma varmı gerçekten içinde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Full garibanlık hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
konuyu açan forum bireyi, mideye indireceği bu kır pidesini, kıymali pide sana dursun, içinde de gerçekten kıyma olduğuna çok emin bir şekilde inanıyor... halbuse o kıymanın içi hayvanat bahçesi gibi olmasın sakın...
o deel de, bit pazarında dünyanın çöpüne ederinden çok daha fazlasını hiç acımadan, içi sızlamadan, sokaktan parayı bulmuşcasına gözünün bile yaşına bakmadan bir çırpıda harcayan bu herüfün, boğazına gelince içinde son derece cimri olup, hayvanat bahçesi gibi olan sözüm ona kıymadan yapılmış kır pidesi gibi anca kedi yawrusuna verilecek şeylerle beslenmesi bu nassı bi qafadır böyne dedirtiyor ve şaşırtıyor ve kendi boğazına bit pazarındaki leş eşyalar kadar bile değer vermiyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 6 Aralık 2024; 11:10:30 > -
yok reiz içine eser miktarda kıyma koyduklarından çalmaya tenezzül etmiyorlar zaten... kıyma aromalı soğanlı bir pide aslen. mide yanması garantili..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 6 Aralık 2024; 11:19:55 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X