Şimdi Ara

3 Araç arasında kaldım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arabayı alasıya kadar galiba site kullanıcılarını çok rahatsız edecem.Şimdiden bu ve önceki konularda yardımlarınız için herkese teşekkür ederim.

1.Araba

2004 model skoda fabia 1.4 tdi dizel 135.000 km tek boya arka tamponda.ABS-Hız Sabitleyici-Geri Dönüş Kamerası-Sunroof gibi özellikleri var Fiyat:22.000 tl

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-sahibinden-orjinal-fabia-176756644/detay/

2.Araba

2006 model Seat İbiza 1.4 tdi Stylance dizel 145.000 km tek boya sağ arka kapı Fiyat:23.750 tl

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-2006-model-tertemiz-dizel-153674641/detay/

3.Araba

2006 model Seat İbiza 1.4 signo dizel 135.000 km 3 boya var.Araç alınırken özel siparişle alınmış.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-orjinal-temiz-ikinci-sahibinden-seat-ibiza-tdi-173705599/detay/

• alayının kmsyile oynanmış.

iyice baktırmadan almayın sakın.
  • 3. aracın nesi özel sipariş anlamadım
  • araç normalde ruhsatla reference diye geçiyor eğer ilana baktıysan direksiyon tuşları var normalde 2006 ibizalarda yok.yani o araçta reference da olmayan özellikler var.adamda o yüzden signo yazmış.benim anlamadığım yorum yazmak zorunda değilsiniz ki anlamıyorsanız kalabalık etmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

alayının kmsyile oynanmış.

kilometre içinde nasıl önlem alınır bilmiyorum o konuda bildiğim tek şey muayeneye giriş kilometreleri.ama isteyen adam onda da bi dalavere yapıyor.servis desem onlarda pek bilemiyormuş galiba km nin oynandığını
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42patriot42

quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

alayının kmsyile oynanmış.

kilometre içinde nasıl önlem alınır bilmiyorum o konuda bildiğim tek şey muayeneye giriş kilometreleri.ama isteyen adam onda da bi dalavere yapıyor.servis desem onlarda pek bilemiyormuş galiba km nin oynandığını

zahmet edip bu araçlara bakma bile.

bu yaşta dizeli unut. ancak çok iyi bildiğin aracın ilk sahibi tanıdığı olur ondan al ama sahibinden.comdan 5-10 yaşında dizel alma.

150-200 bin yasağı var bu dizellerde asla bu kmleri geçemezler

• Usta o seatlar muthis sesli calisiyor. Traktor daha sessiz inan bana Bilgin olsun diye soyluyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlk ilani geç 2004 modele 22 verilmez bide hizbsabitleyici falan yok onda en boşu o.

İkinci ilan signo ful makyajsiz kasa

Üçüncüsü makyajli ama ama jant yok 2 cam otomatik buna rağmendigital klima ve hiz sabitleyici var. İlla birisi olacaksa ben 2.ilani severdim. Yalniz o kadar parayi ben 2004 2006 modele baglamazdim. 2004 2005 laguna primera al lpgli o kadar param varsa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neden dizel?
  • bu benim ilk aracım.daha önce babamın olan iki üç araba kullandım onlarda hep dizeldi o yüzden bir dizel tutkusudur gidiyor.birinci araba 2004 fabiayı çok övüyorlar normalde 2004 almam ama hız sabitleyici falan sordum var dedi sunroof var yani 2004 arabanın doluluğu çekti beni kendine.2 ile 3 de karışık.bide şunu anlamıyorum fabia ile ibiza aynı motor ama ibiza herkesin diline traktör diye geçmiş kullanıcıları da herşeyi iyi hoş da sesi biraz fazla diyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.