Şimdi Ara

TURKCELL 3 Aralık İtibariyle 10GB 185TL - 20GB 235TL - 40GB 325TL - 60GB 390 TL (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: alfa_147 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
553
Cevap
37
Favori
26.551
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy şu anda #6
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu bildiğin yeni geleni kazıklamaktır. Altın festival diye bir kampanya yapıyorsun 2025 de fiyatlar artar Turkcell kalitesi vs derken geçiyoruz kampanyaya bir bakmışsın aynı tarifeler 3-4 gün sonra 100 ile 50 TL arasında daha indirimli. Daha geçeli bir hafta olmadı dakika 1 gol 1.

Şimdi işin yoksa vodafone’a hat taşı tekrar Turkcell’e dön uğraş dur
  • Ben 60 GB Altın Festivale geçeli 1 hafta olmuştu,aradım geçemezsiniz dediler.Tekrar aradım mevcut paketi iptal ettirdim.190 TL cayma bedeli çıktı,onaylayıp iptal ettirdim.5 dk içinde 390 TL 60GB paketi uygulamada çıktı ve geçtim,konuyu açan arkadaşa buradan teşekkürler.

• feedyourhead. F kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim 🖐️
  • vodafone da yapar mı acaba .. taahhütüm bitmesine 10 gün kaldı. yapmaz ise turkcell e geçeceğim

• mr.heda M kullanıcısına yanıt
    hemen taşı açılsın tekrar başvur uğraşmaya değer bence benim hat yarın açılacak başvuruyu yapacam
  • Faturalı hatlarda Türk telekoma geçiş yapıp geri Turkcelle geldiğimizde Türk telekom cezai ücret alıyor mu?

• ChaosFİre C kullanıcısına yanıt

Gecen sene faturasız telekoma gecıp gerı geldıgımde almadı

• gomez_10 G kullanıcısına yanıt

Teşekkürler cevabın için ama faturasızlarda almıyorlar zaten faturalı sıkıntı  

• Düşünenadam07 kullanıcısına yanıt

2 gündür Turkcell bayilerindeki fahiş fiyatlı sözde kampanya broşürlerinden sonra babamın üzerine Telekom Kamu 20GB zamlanan 250 TL'lik tarifeye geçiş yaptım. Turkcell sağolsun, kazıklamayı çok sever. Geçen sene 31 Aralık'ta yeni yıl zamları falan fistan derken diye kazıklanmayayım diye dijital uygulamada sana özel fırsat diye 24GB'lık 330 TL'lük pakete taahhüt yaptım sonrasındaki 2-3 ayda o kadar resmi, vergi artışı, enflasyona rağmen daha düşük - cazip tarifeler sunarak insanı kerizlenmiş hissettirmekten kaçınmıyorlar. Dün bayilerdeki kampanya kağıtları sökülmüştü bende tren geçti diye düşünüyordum ama yeni kampanyalar gelecek diyeymiş meğersem.

• Traful T kullanıcısına yanıt

Bizim en büyük düşmanımız yine kendimiziz, biziz. Türkiye Cumhuriyeti Devletine, Ekonomisine, Anayasasını bireyinden topluma uymayan, uyulmamasına işimize geldiğinde ses etmeyen toplum olarak ne yazık ki kendimiziz.

• Merhaba 2 gün önce ttkom dan Vodafone geçiş oldu. Turkcell e geçsem cayma bedeli öder miyim
  • E sim başvurusu kac günde tamamlanıyor
  • KoşanBalık kullanıcısına yanıt

Turkcell de 15 Kasımda taahütüm bittiği için hemen 320 Liralık 10 gb paketine geçmiş oldum.

İlk olarak konuyu açan kişiye teşekkür ederim.

Başka konuların içine bu fiyat güncellenmesi eklenseydi görmem çok zordu.

Ardından en çok teşekkürü sana ederim. Telekom fiyat tarifesini paylaşmasaydın Turkcell e git gel 2 kere hamallık yapıcaktım.

Bayiye gittim hemen, normalde Tivibu paketide içeriğine şart koşuluyordu.

Bu sefer koşmamışlar şanslısın dedi ve hemen fiyat tarife listesini açtı.

15 GB ara paket vardı 155 TL onu seçtim ve geçişi tamamladık. 2-4 gün arası dedi.

Günün sonunda 310 TL lik taahütlü paketimi 1 gün dahi kullanamadan 210 TL cayma bedeli ödedim ve 155 TL lik pakete geçişimi yaptım.

• MALİ MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

Benim taahüt 19 gün sonra bitiyor. Farklı operatöre git-gel yapmadan bu şekilde yapabilirmiyim. Ama bende büyük festival çıkmıyor öneriler arasında

• darkstyle34 D kullanıcısına yanıt

Aynı durumdayız. Yanımda uygulamasında 225 TL. Çıkıyor.

• ChaosFİre C kullanıcısına yanıt

Geçen sene faturalıda Turkcell'den faturasız Telekom'a geçip hemen tekrar faturalı Turkcell'e geçtim. Bir sıkıntı olmadı...

• Halkçı2013 H kullanıcısına yanıt

Mevcut Turkcell kullanıyorsan yapamazsın sadece yeni hat ve geçişlere açık bu kampanya

• sakkin kullanıcısına yanıt

Nerden bakıyoruz tam olarak ? Tobiye sordum iptwl bedeli bulunmamaktadır diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: darkstyle34

Nerden bakıyoruz tam olarak ? Tobiye sordum iptwl bedeli bulunmamaktadır diyor

Şimdi Turkcell bayisini aradım 1 ay içinde değişirsen cayma ödemezsin diyor

• Git gel yapmanın ücreti ne kadar şu an?
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.