Şimdi Ara

TURKCELL 3 Aralık İtibariyle 10GB 185TL - 20GB 235TL - 40GB 325TL - 60GB 390 TL (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: xymox , ersyno , ztalan Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
549
Cevap
36
Favori
26.188
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy şu anda #6
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Vodafone Yanımda uygulamasına giriş yaptıktan sonra; paket bilgilerim bölümü bulunuyor.

• KoşanBalık kullanıcısına yanıt

Vodafone da cayma bedelim şu an 345 TL taahhüt Şubatta bitiyor bu kampanyada muhtemelen 31 Aralık son olur Turkcell için emin değildim ama Türk telekom için ay sonuna doğru cayma bedelini yakabilirim.

• Arkadaşlar 02.12.24 saat 19.53 itibari ile hattımı Altın Festival 20gb 325tl paketine taşıdım. 15dk önce Mh arayıp sözleşmeyi iptal ettirerek aynı içerik ve 100tl daha uygun olan Büyük Festival 20gb paketine geçirdim. Benim gibi ilk faturanız henüz kesilmedi ise siz de bu seçeneği değerlendirebilirsiniz.

İlk 30 gün cayma bedeli çıkmadığı için cayma bedeli 0tl.

TURKCELL 3 Aralık İtibariyle 10GB 185TL - 20GB 235TL - 40GB 325TL - 60GB 390 TL

Bu arada paketler 15.12.24 tarihine kadarmış, Mh öyle söyledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mokenn -- 4 Aralık 2024; 15:7:24 >

• juve212 J kullanıcısına yanıt

Cayma bedeli fatura dönemine göre hesaplanıyor hocam. Diyelim ayın 10'unda faturanız kesildiyse cayma bedeliniz bir tık daha düşecektir ay sonunu beklemenize gerek kalmaz.

• Frk_Plt kullanıcısına yanıt

Git-Gel yani numara taşıma işlemi ücretsiz. Operatörünüzde taahhüt bozarsanız sadece taahhüt bozma ücreti yansır ek olarak son faturanıza.

• kadillakkk kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Taahhüt tam 28 Şubatta bitiyormuş fatura kesimine baktım ayın 1 i olarak gösteriyor o zaman 25 Aralıkta da geçiş yapsam cayma bedeli aynı olacaktır diyebiliriz 345 TL

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt
    Belirli bir zaman geçmeden kısa sürede git gel yapanlardan bir bedel alınıyordu. Artık alınmıyor mu?
    Teşekkürler.
  • Arkadaşlar sim kart kurye ile geldi aktivasyondan sonra kaçıncı gün geçiş tamamlanıyor. Cuma günü değil de en erken cumartesi geçişin gerçekleşmesi gerekiyor. Bugün aktive etsem cuma mı geçiş tamamlanır sizce

• Legum Magister kullanıcısına yanıt

Cumartesi gece aktive ettim pazartesi sabah 7 de aktivasyon gerçekleşti. Sanırım geçiş yaptığınız servis sağlayıcı ile de ilgili biraz. Benimkiler vodafone du.

• hodoras H kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam birkaç kişiden daha 2 günde geçtiği duydum yarın akşam aktife edersem cumartesi sabahına kalır sanırım
  • Ne dersiniz. Türkcell 60 gb mı 390 TL, ttkom 40 gb + sınırsız sosyal medya olan mı 320 TL.
    Sos medya , int kullanımı falan 60 yeter gibi sanki. Türkcell çekim kalitesi vb de içine katarsak. Ttkom sınırsız sos medya ile öne çıkıyor ama bilemedim. Evde internette var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batarist -- 4 Aralık 2024; 15:36:29 >
  • batarist B kullanıcısına yanıt
    Fiyat aynıysa Turkcell derim. Paycell faturana yansıt kampanyaları cabası
  • MALİ MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

yok hocam her yöntemi denedim aynı cevabı aldım. muhtemelen önce ilk türkcellim tarifesine geçmiştim. sonra altın tarifeye geçtim ondan kaynaklanıyor. yinede toplam 26 gün için fazla. türktelekoma geri döneceğim cayma bedelini ödeyip. zaten netgsm olayından rahatsız olmuştum.

• arkadaşlar 1 yıllık tahaattür yaptım turkcell uygulamasında. cayıp değiştirebilir miyim? ttkom ve turkcel faturalı yapıp yeni kampanyalardan yararlanmak istiyorum
  • İlk ay içinde operatör değiştiren yok mu bir bilgi verse cayma bedeli geldi mi ?
  • darkstyle34 D kullanıcısına yanıt
    Ben değiştirdim cayma bedeli çıkmadı
  • M S G kullanıcısına yanıt
    Hangi operatordeydiniz ne kadar kaldınız hangisine geçtiniz taahhüt var mıydı
  • zeroone kullanıcısına yanıt
    vodafonedeydim geçiş yaptım , türkcellde altın festival60 a geçmiştim 490 a sonra onuda iptal ettim dün 390 olan büyük festival60 a geçtim
  • M S G kullanıcısına yanıt
    Ben vodafone a geçeli 4 gün oldu yaklaşık 400 tl cayma bedeli gösteriyor. Cayma bedeli ilk ay oluyor muydu
  • Düşünenadam07 kullanıcısına yanıt

Turktelekomda 40gb tarifesine taşıyın hattınızı. Turkcellin interneti aşırı hızlı bitiyor, turktelekom çekim ve internet hızında çok iyi. İstanbul ve rizede aktif kullanıyorum sorunsuz.

Vodafone ve turkcell denedim, vodafone görüşme bile yapılamıyor. Ses gitmiyor-gelmiyor gibi tesadifi problemler var. Turkcell ise su gibi internet bitiriyor.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.