Şimdi Ara

TURKCELL 3 Aralık İtibariyle 10GB 185TL - 20GB 235TL - 40GB 325TL - 60GB 390 TL (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
553
Cevap
37
Favori
26.547
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy şu anda #6
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yaptı yaptı :)

• Turkcell'in internetinin hızlı bittiği söyleniyor, yazlıyor. Bunu diğer operatörlerle karşılaştırmalı test eden oldu mu?

• fiiliyol kullanıcısına yanıt

Geçebilirsiniz, eski operatöre dönünce uyguna tarife vermiyor yeni müşteri saymıyor sadece.

Ek olarak sıfır hatta 3 aydan evvel taşınmaz dediler, vodafone hat aldım 45-50 gün sonra telekoma taşıdım. Şimdi oda indirimli fiyat yaptı.

• bimcell'den geçiş işlemlerini başlattık :)

• Turkcele geçiş işlemini iptal edemiyorum 20gb paket için tahmini ne kadar cayma çıkar acaba?
  • Legum Magister kullanıcısına yanıt
    Dün sabah başvuru yaptım akşam da e devlet aktivasyonunu tamamladım. Bugün mesaj geldi yarın 20.51'de açılacakmış. Ort 2 - 2.5 gün sürüyor sanırım. Vodafone'dan geçtim bu arada.
  • Vodafone 250 lira cayma bedeli çıkarıyor hey yavrum tek kazanan operatörler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 4 Aralık 2024; 17:20:33 >
  • Arkadaşlar net fiyatlar bunlar telsiz kullanım ücreti diye küçümsemeyin 21 5tl olacak 1 ayaTURKCELL 3 Aralık İtibariyle 10GB 185TL - 20GB 235TL - 40GB 325TL - 60GB 390 TL

• Ttkom’un sınırsız sosyal medya paketlerinde, sos medya kullanımlarında normal internetten kullanım yediği şikayetleri çok fazlaydı son zamanlarda. Bu biraz çekindiriyor insanı
  • batarist B kullanıcısına yanıt
    senelerdir aynı 2018 de Instagram paketi aldığımda yine normal internetten yiyordu düz hesap internet almak mantıklı
  • mydonose_2 kullanıcısına yanıt

TT yeni tarifelerini açıkladı gördün mü

• Şimdi gidip Türk telekom faturasıza numara taşıma başvurusu yapsak herhangi bir ücret ödemek gerekiyor mu aktivasyon vergi vs yoksa hiçbir şey ödemeden imzalayıp çıkıyor muyuz? bazen bayiler para istiyor.

• yigit+ Y kullanıcısına yanıt
    hayır ücret isteyen bayileri şikayet edin. faturasıza paket seçmeden boş bı şekilde geçebiliryorsunuz ben vodafoneye geçiş yaptım yarın açılıyor açılır açılmaz Turkcell 1000dk/250sms/40gb=346,5₺ hayırlı olsun
  • TURKCELL 3 Aralık İtibariyle 10GB 185TL - 20GB 235TL - 40GB 325TL - 60GB 390 TL
  • MALİ MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

sitede artı 30 gb yazmıyor

• Benim geçtiğim kampanya farklı bir kampanya yarın 20:00 da taşınacak hattım başvuruyla bunlar herhangi birine geçebilir miyim?
  • Arkadaşlar benimde ttnet te taahhüttüm 95 gün sonra bitiyor, müşt hiz. aradım 5,013 TL cayma bedeli çıkardı. 3 ay için bu kadar çıkması şaşırttı. Daha az meblağ çıksaydı bende Türkcelle geçecektim. Mecbur şubat ayını bekliyçez artık
  • Turkcell'i bu sene ucuz diye kullanırsınız ama seneye kesinlikle indirim yapmayacaklar siz hazır müşteri olduğunuz için. Bu sefer yine taşıyacaksınız ve sim bloke bilmem ne yine uğraşacaksınız.
    TT ve vodafone'da yine esneklik var bu konuda.

Bu detayı çok kişi atlıyor, geçecek arkadaşların aklında bulunsun.
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    yine git gel yaparız sorun yok
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    O sırada Ttnet yeni gelene çok uygun kampanya yapar millet ona geçer
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.