TÜM İLLERDE GEÇERLİDİR. NUMARA TAŞIMA VE YENİ HAT ALANLARA. www.turkcell.com.tr Numaranızı Turkcell'e Taşımanın ve Yeni Hat Almanın Tam Zamanı! https://www.turkcell.com.tr/tr/turkcellli-olmak/paket-secimi?packagetype=postpaid&sort=default&card_group=sinirlisureli< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karingoo -- 3 Aralık 2024; 0:39:22 > |
TURKCELL 3 Aralık İtibariyle 10GB 185TL - 20GB 235TL - 40GB 325TL - 60GB 390 TL
-
-
Nerde geçerli bu sayfasında yok -
gerçekten iyiymiş bende göremedim, 3 aralıkta mı çıkacak acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SecurityMJ -- 2 Aralık 2024; 18:13:48 > -
ah be hocam. konu başlığını okumadın mı ? 3 Aralık diyorum gece yarısı siteye koyarlar.
-
Şaka mı bu? Ekim ve Kasım’da sabırla kampanya bekledik. En son dayanamadık yine fiyatı uygun diye 20 GB tarifeye 310 TL anlaştık. Şimdiki yaptığı kampanyaya bak.
Turkcell pişmanlıktır diyorum, başka bir şey demiyorum. -
İl bazında diye biliyorum.
-
3 aralıktan ne zamana kadar geçerli?
Ve en hızlı git - gel yapabileceğimiz operatör hangisi bilgisi olan var mı? -
Kontrol ettiriyorum ancak il bazlı diye yazarlardı. En hızlı git gel farketmez hepsi hemen hemen 3 gün sürüyor. En hızlı Turkcell 'e taşınıyor 2 güne geçiyor genelde.
-
Yarın saat 13.00 de geçiş olacak. Bunu iptal etme veya değişme şansım var mı?
-
Mega paket bitmesine yakın çok iyi denk geldi. İnşallah ay sonuna kadar sürer. Haber için teşekkürler -
Hayır iptal olmaz. Tekrar git gel yapabilirsin.
-
Faturasızdan geçişte yok mu? Sadece taşıma ve yeni hat mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTeeH -- 2 Aralık 2024; 18:36:7 > -
Ulan Turkcell
Bimcell e geçtik daha ucuzu çıktı
90 gün dolmadan geçiş kapalı de mi? -
Bana Turkcell den sim kart geldi ancak daha açıp aktif hale getirmedim. Tekrar bu kampanya için başvurabilir miyim acaba? -
Yanlış bilmiyorsam aynı gün bile tekrar taşıma yapabilirsiniz
-
Faturasızdan geçiş için birşey yazmıyor. Olursa süper olacak. -
Geçen ayki kampanyada kazıklandık :( 310 lira idi 235 liraya düşürmüşler. -
90 gün sınırı sıfırdan alınan yeni hatlar için geçerli.quote:
Orijinalden alıntı: fiiliyol
Ulan Turkcell
Bimcell e geçtik daha ucuzu çıktı
90 gün dolmadan geçiş kapalı de mi? -
Git gel yaparak alabilirsiniz. Faturasızdan geçiş olmaz.quote:
Orijinalden alıntı: FaTeeH
Faturasızdan geçiş için birşey yazmıyor. Olursa süper olacak. -
Kazıklandık.quote:
Orijinalden alıntı: Düşünenadam07
Şaka mı bu? Ekim ve Kasım’da sabırla kampanya bekledik. En son dayanamadık yine fiyatı uygun diye 20 GB tarifeye 310 TL anlaştık. Şimdiki yaptığı kampanyaya bak.
Turkcell pişmanlıktır diyorum, başka bir şey demiyorum.
Turkcell pişmanlıktır diyorum, başka bir şey demiyorum. |
Amazon neden buyuk firma. İste tam da bu yuzden. Boyle bir sey olsa hemen 310 tl den alanlarin farkini oder ve yeni pakete gecirirdi ugrastirmazdi insanlari. Turkcell 1 liranin hesabini yapar cok ayip bu. Ben son gun gectim bir de sordum baska kampanya baslayacak ki diye daha ucuza olmaz dediler.
|
Turkcell çalışanı demiyelim Elçisiyiz diyelim. Değerli bilgilendirmelerin için teşekkür ederim. Kısa kısa konuda yazılanlara cevap vereceğim senin de aracılığın ile. Kampanya ay sonuna kadar olacak diye bilgi geldi. Netgsm’ den direkt geçiş yok. Araya başka operatör ekleyin zaman var ancak kampanyayı sonlandırmak Turkcell’e bağlı siz elinizi çabuk tutun. Diğer operatörler şikayet ederlerse BTK kapattırır kampanyayı. Eğer kampanyayı yeni yenileyenler emin olun geçtiğiniz tüm tarifelerin hepsinden daha iyi bu kampanya. Yani üçüne beşine bakmayın hertürlü kârdasınız. Faturasızdan şu an için direkt geçiş yok. Ya yeni hat ya da taşıma. Edevlet ile yapılan geçiş işlemleri sistemsel sebeplerden gecikebilir sorumluluk sizdedir. Ben bayiden yapılmasını öneriyorum. Mevcutta eğer kampanyanızın 12. Ayındaysanız cayma bedeli çıkmaz. Taahhütler 11 ay geçerlidir. Son ay dikkate alınmaz. Sorusu olanlar etiketlesin. |
Amazon ile Turkcell ne alaka onu anlayamadım.
|
Konuyu açan arkadaş Turkcell kampanyalarını 1 gün önceden öğrenebiliyor. Önceden duyurduğu kampanyalar hep doğru çıktı. Yani Turkcell çalışanı diyebiliriz dedektiflik yaparsak. 1 gün önceden Turkcell kampanyalarını öğrenmek için Turkcell çalışanı olmaya gerek yok. Bunun farklı imkanları da var. Arkadaş diğer imkanlarla da önceden öğreniyor olabilir. Sonuçta öğreniyor,burada duyurdukları hep doğru çıkıyor. |
Alakasi musteriye karsi olan yaklasimlari. Ayni isi yapiyor olmak zorunda degiller musteriye deger vermeleri icin. |
Bayilerdekiler genelde uyuzluk çıkarıyor millete. Paket satmaya çalışan , faturalıya taşıyalım boş verin diyen. Bimde dümdüz taşı geç
|
Benzer içerikler
- turkcell efsane yeniden
- tobi 3gb
- bimcell hediye internet
- vodafone 1 gb hediye nasıl alinir
- yanımda premium
- telegram indirim kanalları
- kasım indirimleri ne zaman
- siber pazartesi
- samsung öğrenci indirimi ne kadar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X