1000-60 bayağı iyiymiş. |
TURKCELL 3 Aralık İtibariyle 10GB 185TL - 20GB 235TL - 40GB 325TL - 60GB 390 TL (4. sayfa)
-
-
Türk Telekoma geçmiştim hocam, yarın 13. gün geçiş için başvurduğum tarih esas alınır değil mi hocam, geçiş 2 gün falan sürse 15. Gün olmuş olur. Bu defa cayma bedeli çıkabilir. -
Hattın kapanıp diğer operatörde açıldığı gün baz alınır bence. -
Merhaba başvuruyu son gün son saat yaptım hat ulaşmadı henüz iptal edip yenisine başvurabilir miyim ? -
Pttcell deyim. Şimdi baktım 480 TL cayma bedelim var. 25 GB a 235 ödüyorum. Yeni teklifleri 30 gb için 327 TL. Açıkçası cazip geliyor cayma bedelini ödemek. -
Netgsmden geçiş olur mu? Aynı baz istasyonunu kullanıyorlar ama farklı operatör sayılması lazım değil mi? PTTcellden filan telekoma geçilmiyordu sanki o yüzden sordum.
-
Vodafone yeni geçtim. Tekrar Turkcell’e geçebilir miyim? -
-
Turk Telekomda ilk faturan kesilmeden başka operatöre geçiş yaparsan cayma bedeli yansımaz. Yalnız ilk fatura kesilmeden başka operatörde hattın açılmış olmalı.
Bir diğer önemli kriter,Turk Telekomda GB-Dakika-SMS içeriklerinden herhangi biri bitirilmemiş olmalı. Mesela tarifende 5GB var,sen 5 GB`ı bitirdin ve başka operatöre hattını ilk faturan kesilmeden taşıdın. Turk Telekomda 3 gün kalmış olsan bile tam ay faturası yansır tarifedeki içeriklerden birini bitirdiğin için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 2 Aralık 2024; 22:38:47 > -
TT taahhüt bitti 2 dönemli kampanya olmadığından bi güzel güncel tarifeden kaktırdılar. Vodafone geçecektim VPAY iadeleriyle iyi olacaktı kaçırdım bu çok iyi geldi. -
Boyle bir kampanyanın varlığı bile yok nasıl iş bu anlamadım? -
Aynen hocam, lakin 1,5 ay olmuş. En fazla 200 TL olsun. Anlamadım. -
Turkcell'e geçeli 1 hafta oldu 60 GB 490 TLden taşıdık. Rezalet şimdi git gel yapacaz mecbur.
-
Konuyu açan arkadaş Turkcell kampanyalarını 1 gün önceden öğrenebiliyor. Önceden duyurduğu kampanyalar hep doğru çıktı. Yani Turkcell çalışanı diyebiliriz dedektiflik yaparsak. 1 gün önceden Turkcell kampanyalarını öğrenmek için Turkcell çalışanı olmaya gerek yok. Bunun farklı imkanları da var. Arkadaş diğer imkanlarla da önceden öğreniyor olabilir. Sonuçta öğreniyor,burada duyurdukları hep doğru çıkıyor.
-
Geçersin. İster hemen yarın ister 3 gün sonra.
-
Herhangi bir ek ücret çıkar mı? -
Peki hocam 12 ay sabit fiyat garantisi olucakmu bu kampanya da ?
-
NetGSM>BimCell yada başka operatör>Turkcell yapın. Uğraşmayın,NETGSM`den Turkcell`e geçişler reddediliyor şikayetleri var.
-
Nereden nereye başvuru yapmıştınız. Online başvuru muydu? Simkartı kurye mi getirecek,sim kart nerede?
-
Annemin telefonunu netgsm den turkcell e gecisinde sorun olmadi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X