Şimdi Ara

TURKCELL 3 Aralık İtibariyle 10GB 185TL - 20GB 235TL - 40GB 325TL - 60GB 390 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
751
Cevap
41
Favori
36.758
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Averell Dalton kullanıcısına yanıt
    Türk Telekoma geçmiştim hocam, yarın 13. gün geçiş için başvurduğum tarih esas alınır değil mi hocam, geçiş 2 gün falan sürse 15. Gün olmuş olur. Bu defa cayma bedeli çıkabilir.
  • rockclimber kullanıcısına yanıt
    Hattın kapanıp diğer operatörde açıldığı gün baz alınır bence.
  • Merhaba başvuruyu son gün son saat yaptım hat ulaşmadı henüz iptal edip yenisine başvurabilir miyim ?
  • Pttcell deyim. Şimdi baktım 480 TL cayma bedelim var. 25 GB a 235 ödüyorum. Yeni teklifleri 30 gb için 327 TL. Açıkçası cazip geliyor cayma bedelini ödemek.
  • Netgsmden geçiş olur mu? Aynı baz istasyonunu kullanıyorlar ama farklı operatör sayılması lazım değil mi? PTTcellden filan telekoma geçilmiyordu sanki o yüzden sordum.

• Vodafone yeni geçtim. Tekrar Turkcell’e geçebilir miyim?
  • Sahap08 S kullanıcısına yanıt
    Neye istinaden o kadar istiyorlarmış acaba 1 ay bile kullansanız 20 GB paket için konuşuyorum 189 TL cayma bedeli isteyebilirler taahhütlü fiyatı 310 TL taahhütsüz fiyatı 499 TL çünkü. Cayma bedelindeki amaç paketin taahhütsüz fiyatından hesap yapmaktır.
    TURKCELL 3 Aralık İtibariyle 10GB 185TL - 20GB 235TL - 40GB 325TL - 60GB 390 TL
  • rockclimber kullanıcısına yanıt

Turk Telekomda ilk faturan kesilmeden başka operatöre geçiş yaparsan cayma bedeli yansımaz. Yalnız ilk fatura kesilmeden başka operatörde hattın açılmış olmalı.

Bir diğer önemli kriter,Turk Telekomda GB-Dakika-SMS içeriklerinden herhangi biri bitirilmemiş olmalı. Mesela tarifende 5GB var,sen 5 GB`ı bitirdin ve başka operatöre hattını ilk faturan kesilmeden taşıdın. Turk Telekomda 3 gün kalmış olsan bile tam ay faturası yansır tarifedeki içeriklerden birini bitirdiğin için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 2 Aralık 2024; 22:38:47 >
  • TT taahhüt bitti 2 dönemli kampanya olmadığından bi güzel güncel tarifeden kaktırdılar. Vodafone geçecektim VPAY iadeleriyle iyi olacaktı kaçırdım bu çok iyi geldi.
  • Boyle bir kampanyanın varlığı bile yok nasıl iş bu anlamadım?
  • Averell Dalton kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam, lakin 1,5 ay olmuş. En fazla 200 TL olsun. Anlamadım.
  • Turkcell'e geçeli 1 hafta oldu 60 GB 490 TLden taşıdık. Rezalet şimdi git gel yapacaz mecbur.

• Full_HD kullanıcısına yanıt

Konuyu açan arkadaş Turkcell kampanyalarını 1 gün önceden öğrenebiliyor. Önceden duyurduğu kampanyalar hep doğru çıktı. Yani Turkcell çalışanı diyebiliriz dedektiflik yaparsak. 1 gün önceden Turkcell kampanyalarını öğrenmek için Turkcell çalışanı olmaya gerek yok. Bunun farklı imkanları da var. Arkadaş diğer imkanlarla da önceden öğreniyor olabilir. Sonuçta öğreniyor,burada duyurdukları hep doğru çıkıyor.

• ssabakan S kullanıcısına yanıt

Geçersin. İster hemen yarın ister 3 gün sonra.

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir ek ücret çıkar mı?

Peki hocam 12 ay sabit fiyat garantisi olucakmu bu kampanya da ?

• kesbi kullanıcısına yanıt

NetGSM>BimCell yada başka operatör>Turkcell yapın. Uğraşmayın,NETGSM`den Turkcell`e geçişler reddediliyor şikayetleri var.

• royalclass18 R kullanıcısına yanıt

Nereden nereye başvuru yapmıştınız. Online başvuru muydu? Simkartı kurye mi getirecek,sim kart nerede?

Annemin telefonunu netgsm den turkcell e gecisinde sorun olmadi
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.