|
TURKCELL 3 Aralık İtibariyle 10GB 185TL - 20GB 235TL - 40GB 325TL - 60GB 390 TL (5. sayfa)
-
-
Turkcell çalışanı demiyelim Elçisiyiz diyelim. Değerli bilgilendirmelerin için teşekkür ederim. Kısa kısa konuda yazılanlara cevap vereceğim senin de aracılığın ile. Kampanya ay sonuna kadar olacak diye bilgi geldi. Netgsm’ den direkt geçiş yok. Araya başka operatör ekleyin zaman var ancak kampanyayı sonlandırmak Turkcell’e bağlı siz elinizi çabuk tutun. Diğer operatörler şikayet ederlerse BTK kapattırır kampanyayı. Eğer kampanyayı yeni yenileyenler emin olun geçtiğiniz tüm tarifelerin hepsinden daha iyi bu kampanya. Yani üçüne beşine bakmayın hertürlü kârdasınız. Faturasızdan şu an için direkt geçiş yok. Ya yeni hat ya da taşıma. Edevlet ile yapılan geçiş işlemleri sistemsel sebeplerden gecikebilir sorumluluk sizdedir. Ben bayiden yapılmasını öneriyorum. Mevcutta eğer kampanyanızın 12. Ayındaysanız cayma bedeli çıkmaz. Taahhütler 11 ay geçerlidir. Son ay dikkate alınmaz. Sorusu olanlar etiketlesin.
-
Hocam 30 kasımda 20gb 310tl'ye başvurdum. Henüz sim kart gelmedi. Bu tarifeye en kolay nasıl başvururum ne yapmam gerekir? Teşekkürler
-
Nerede olacak bu kampanya. Siteden mi takip edelim ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KacaKTV -- 2 Aralık 2024; 23:24:54 > -
Sayın hocam 12 ay boyunca sabit fiyatmı olucak acaba ? Birde mağazamı yoksa online geçiş yapılacak?
-
Ceza ne çıkıyor,git gel hemen oluyormu ? -
Turkcell'e geçiş yaptım. Henüz hattım açılmadı 3-4 gün sonra açılacak bu kampanyaya dahil edilir miyiz? Önceki kampanyadan başlatıp, yeni başvuruyu red mi ederler?
-
Faturalı hocam bu sözleşmesi 1 sene olur -
Hocam tt kom e-sim kullanıyorum. Buna intrrnet üzerinden geçişte hattım max kaç günde açılır -
Vodafoneden bıktım artık süre bitsin diye sabrediyordum. Fiyatlar gayet iyi şu şartlarda bende geçmeyi düşündüm şimdi. -
Ciddi talep olur bu fiyatlara, diğer operatörlerden cevap gelecek mi bakalım -
hocam selamlar
490 TLye 60gb pakete geçeli 1 hafta oluyor. Git gel yapsak çııkacak olan cayma bedeli ortalama ne kadar olur. -
Demek ki neymiş , yıl sonu gelmeden Turkcell'den paket yapmayacakmışız.
-
Hocam 12 boyunca fiyata zam yaparlarmi ? Fiyatta değişkenlik gösterirler mi rahat paketmi ne varmış oynak fiyat gibi birsey
-
-
son fatura dönemine girene ceza çıkmaz.
-
O başka bişi faturasız gibi. Bu sözleşmeli sabit -
turkcell çıkan cayma bedelini karşılıyor mu ?
-
4 gözle bekliyorum sayfada resmi olarak görünürse hemen hattımı taşıyorum 1 ay öncesinden Telekoma geçiş yaptım faturasız uygun faturalı tarifede cıkmadı pusu kurdum bekliyordum
-
Vallahi bende gectim 310luk tarifeye gecme sansimiz yokmu en kotu tahahhutu iptal ederiz bisey yapariz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X