Şimdi Ara

TURKCELL 3 Aralık İtibariyle 10GB 185TL - 20GB 235TL - 40GB 325TL - 60GB 390 TL (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Aslanor1940 , kalender6276 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
554
Cevap
37
Favori
26.587
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy şu anda #6
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ne zaman geçiş oldu,tam tarihi yazabilir misiniz? Numara prefix nedir,0510 muydu?

• Tüm iller geçerli mi emin miyiz? Ve fiyat bilgisi ayrıntılarda böyle yazıyor? Güncellenecek mi

TURKCELL 3 Aralık İtibariyle 10GB 185TL - 20GB 235TL - 40GB 325TL - 60GB 390 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafasc -- 3 Aralık 2024; 0:16:57 >

• KacaKTV kullanıcısına yanıt
    235 TL olan paket için tahminen ne kadar fatura çıkar acaba?

Edit : Tarife detaylarında “Paket ücreti KDV, ÖİV dahil 439​ TL olacaktır. “ yazıyor. Bu gerçek mi? Fiyat neredeyse ikiye katlanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webkurdu47 -- 3 Aralık 2024; 0:21:17 >
  • Günlerden hafta içi Salı.
    Saat gece 00.19
    Yeni duyurulan Turkcell paket kampanyası konusunda 37 üye, 56 misafir kullanıcı var.

Forumda Turkcell'e tepki gösteren,kullanmayın diyenlerin Turkcell kullanmadığına inanmıyorum.

Ensar üff kaka, ÇYDD çilekli pasta diyenlerin çoğu Turkcell kullanıyor ama başkasına kullanmayın diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 3 Aralık 2024; 0:25:19 >
  • Verilen bilgilerde tüm illerde geçerli yazıyor. Eğer ile özel olsaydı afişte belirtirlerdi. Bence açılacaktır merak etmeyin. Yeni yıla kadar açık kalacağı söylendi ancak kontrol Turkcell’ de her zaman kapatabilir. Adres bilgilerinizi Kocaeli veya geçerli illerden biri olarak güncelleyin uygulamadan işe yarayabilir kesin değil ama denemek lazım.
  • Ben iki paket denedim şehir sekmesinde kaldı . İzmir için geçerli değil sanırım.
  • Şimdilik İstanbul’da geçerli değil diyor son aşamada
  • İle özel kampanya nasıl bir saçmalıktır yahu. Yap işte ülke geneli. Saçma sapan işler hep
  • Ben herhangi bir il uyarısı görmedim.
  • Bedava yapsalar gene geçmem zaten zor kurtuldum turkcell pişmanlıktır benim için

• Sabah düzelir arkadaşlar sakin olun sonuçta hattınız bu gece gelmeyecek ya.
  • LacWer kullanıcısına yanıt

Ayrıntılarda yazan İllerin tarihleri eski dikkatli bakarsak isterseniz 532 arayın netleştirin.

• Karingoo kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam ben yarın direk bi bayiye gidip soracağım umarım ile özel olmazda faydalanırız
  • Sabah güncellenebilir önceden aynı isimle illere özel vermişler sanırım.

• Fatura adresini ikametgah yerine memleket adresine yönlendirsek bir sorun çıkar mı?

• Hat taşıma işlemini Tarsus'tan yaptım herhangi bir il uyarısı vermedi.
  • Karingoo kullanıcısına yanıt
    Başvuru sırasında çıkıyor uyarı
  • Karabüke adres vermek istedim kabul etmedi. Komşu il bartına versem kurye arkadaşa teslim eder mi?
  • mustafasc kullanıcısına yanıt

Zaman var acele etmeyin. Turkcell bütün müşterileri kazanmak ister. Bir yanlışlık varsa düzeltilir.

• Düzeltildi sanırım. Tekrar deneyin. Anasayfaya eklenmiş kampanya.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.