Şimdi Ara

TURKCELL 3 Aralık İtibariyle 10GB 185TL - 20GB 235TL - 40GB 325TL - 60GB 390 TL (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
786
Cevap
36
Favori
41.672
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şartlar güncellenmiş ancak yine de kabul etmedi. Sistemi de düzeltirler sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, e devlet onayları ile E sim için onayları tamamlayıp işlemleri tamamladım. Ne kadar süre içerisinde geçiş sağlanır? Bir de geçiş sonrası taahhüt fiyatlarından yararlanabilmek adına ne yapmam gerekiyor?

TURKCELL 3 Aralık İtibariyle 10GB 185TL - 20GB 235TL - 40GB 325TL - 60GB 390 TL

• Aslanor1940 kullanıcısına yanıt

Hangi ilden başvurdunuz

Bu ne acele hocam

Ben de iki hatti esim ile gecirdim aktivasyon bekliyorum bakalim (adanadan selamlar)

• sarkat kullanıcısına yanıt

Adana’dan başvurdum hocam

• Full_HD kullanıcısına yanıt

Hattımı taşımak için zaten arayış içerisindeydim, geçmeden foruma uğrayayım dedim. Güzel bir kampanya görünce ve sınırlı süre ibaresi olunca hemen işlemleri başlattım hocam :)

• Arkadaşlar Direkt E-Sim İsteyebiliyor Muyuz ? bıktım Bu E-Sim e Para Vermekten 🥲

• DHOlucusu2021 kullanıcısına yanıt

Selamlar hocam :) bu arada sormak istediğim bir şey var, bendeki Türk Telekom fiziki sim ve + olarak da e-sim Rus hattım var. Türkcell’e de e-sim ile geçtim ve cihaza tanıttım. Türkcell açınca Rus hattım kapanıyor, Rus hattını açınca Türkcell kapanıyor. Aynı anda iki adet e-sim aktif olarak kullanamıyor muyuz? Bilgisi olan cevaplayabilir mi lütfen.

Fizikiyi çıkarıp bir öyle deneyin isterseniz çünkü cihazda muhtemelen aynı anda iki hat kapasitesi vardır

• iPhone 13 ve üzeri cihazlarda iki adet e-sim aynı anda aktif kullanılıyormuş maalesef :) artık birinden birini fiziksele çevireceğiz :)

• Acaba netgsmden direk turkcelle geçerek bu paketlere geçiş yapabilir miyiz ki?

• Matias12 M kullanıcısına yanıt

E-Sim seçeneği var

• E-devletten 2 saatte teslim olayını anlayamadım nasıl bir yol izlemek lazım?
    E-sim devavantajı varmı? Yoksa hiç uğraşmayıp e-aimdenmi geçiş yapmalı kullananlar varmı esim tavsiye edermisiniz?

• mustafasc kullanıcısına yanıt

Olmuyor

• royalclass18 R kullanıcısına yanıt
    Ben türk telekom dayım, cayma bedel e nerede n bakıyoruz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kampanya süresi ne kadar acaba, türkcell taahhüt ayın 9 unda bitiyor. Vodafona şimdi geçsem sorun olur mu, illa ayın 9 unu beklemem gerekiyor mu? Tekrar turkcele dönmek için

• Şuan hali hazırda Türkceldeyim başka operatöre git gel yapacağım ama kontratın bitmesine 37 gün var ceza yememek için son kaç günde geçiliyordu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • EvErEsT0671 kullanıcısına yanıt

Konu içerisinde çoğu şeyi cevapladık. Ancak yine de söyliyeyim. 11 ay geçerli taahhütler. Son 30 gün kala istediğini yapabilirsin.

• Karingoo kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim 🙏

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.