< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TURKCELL 3 Aralık İtibariyle 10GB 185TL - 20GB 235TL - 40GB 325TL - 60GB 390 TL (8. sayfa)

-
-
-
Hangi ilden başvurdunuz
-
Bu ne acele hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de iki hatti esim ile gecirdim aktivasyon bekliyorum bakalim (adanadan selamlar)
-
Adana’dan başvurdum hocam
Hattımı taşımak için zaten arayış içerisindeydim, geçmeden foruma uğrayayım dedim. Güzel bir kampanya görünce ve sınırlı süre ibaresi olunca hemen işlemleri başlattım hocam :)
Arkadaşlar Direkt E-Sim İsteyebiliyor Muyuz ? bıktım Bu E-Sim e Para Vermekten 🥲
Selamlar hocam :) bu arada sormak istediğim bir şey var, bendeki Türk Telekom fiziki sim ve + olarak da e-sim Rus hattım var. Türkcell’e de e-sim ile geçtim ve cihaza tanıttım. Türkcell açınca Rus hattım kapanıyor, Rus hattını açınca Türkcell kapanıyor. Aynı anda iki adet e-sim aktif olarak kullanamıyor muyuz? Bilgisi olan cevaplayabilir mi lütfen.
Fizikiyi çıkarıp bir öyle deneyin isterseniz çünkü cihazda muhtemelen aynı anda iki hat kapasitesi vardır
-
iPhone 13 ve üzeri cihazlarda iki adet e-sim aynı anda aktif kullanılıyormuş maalesef :) artık birinden birini fiziksele çevireceğiz :)
Acaba netgsmden direk turkcelle geçerek bu paketlere geçiş yapabilir miyiz ki?
E-Sim seçeneği var
-
E-devletten 2 saatte teslim olayını anlayamadım nasıl bir yol izlemek lazım?
E-sim devavantajı varmı? Yoksa hiç uğraşmayıp e-aimdenmi geçiş yapmalı kullananlar varmı esim tavsiye edermisiniz?
Olmuyor
-
Ben türk telekom dayım, cayma bedel e nerede n bakıyoruz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kampanya süresi ne kadar acaba, türkcell taahhüt ayın 9 unda bitiyor. Vodafona şimdi geçsem sorun olur mu, illa ayın 9 unu beklemem gerekiyor mu? Tekrar turkcele dönmek için
Şuan hali hazırda Türkceldeyim başka operatöre git gel yapacağım ama kontratın bitmesine 37 gün var ceza yememek için son kaç günde geçiliyordu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Konu içerisinde çoğu şeyi cevapladık. Ancak yine de söyliyeyim. 11 ay geçerli taahhütler. Son 30 gün kala istediğini yapabilirsin.
Cevabınız için teşekkür ederim 🙏
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X