Şimdi Ara

TURKCELL 3 Aralık İtibariyle 10GB 185TL - 20GB 235TL - 40GB 325TL - 60GB 390 TL (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
786
Cevap
37
Favori
41.342
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İliniz kampanyaya uygun değildir diyor ne yapabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kampanyanın son tarihi ne zaman olacak acaba?

• 10 sayfanın 9u Turkcell'e okunan belalardan oluşuyor

• Arkadaşlar bayilerde git gel yapamazsın diyen düşük zekalı arkadaslara inanmayın, cayma bedeliniz yoksa veya göze alıyorsanız, bimcell geçip, geri turkcelle gelin, bimcell geçişlerde 30 gün boyunca kullanabileceğiniz yurt içi her yöne 300 dakika, 300 SMS ve 9 GB cepten internet fırsatı! Veriyor, tekrar turkcele geçiş tamamlanırken mağduriyet yaşamaz ve ücret ödemezsiniz.

Ağustos ayında ki kampanyada 4 hat git gel yaptım sorunsuz kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn1905 -- 3 Aralık 2024; 3:34:29 >
  • Başvurumu yaptım 20'lik pakete ancak e devlet onay bölümünde onay bekleyen bir başvuru görünmüyor.Fiziksel hat teslim olmadan onay kısmına yansımıyor mu acaba? Vodafone'da direk yansıyor diye biliyorum.

• TeKNoYDN kullanıcısına yanıt
    Son günü ne harbiden siteye hiçbir. Bilgi girmemişler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sucre Maricruz kullanıcısına yanıt

Aynen hocam. Fiziksel kartın gelmesi lazım.

• legendim kullanıcısına yanıt
    Uygulamada yazıyor taahhüt kısmında

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hala belirli illerde mi diyor?
    Dün gece izin vermiyordu

• Devam eden numara taşıma talebiniz var diyor devam etmiyor, Adres Aksaray girdim kabul etmedi. Şimdi de böyle diyor.

• 38 gün önce turk telekoma geçtim 310tlye 20 gb şimdi Türk Telekom bana 423 TL cayma bedeli çıkartıyor acaba geçmek mantıklı olur mu

• Birkaç gün önce 310 TL 20 GB tarifesine geçmek için başvuru yapmıştım ve sim kart gelmişti. Sim kartı daha aktif etmedim aktif edince direk 310 TL olan tarife mi yükleniyor yoksa kendim mı seçiyorum tarifeyi bilgisi olan var mı?
    Kazık yedik çare yoksa ;(

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İstanbul da kapalı maalesef, geçmenin yolu yok gibi gözüküyor.

• Sistemde sıkıntı var bence, Aksaray iller arasında vardı Aksaray girerek almak istedim verdiğiniz adreste kampanya geçerli değil gibi bir hata verdi. Hata alınca tekrar başvuru da almıyor devam eden başvuru var diye, müşteri hizmetleri aradım iptal ettim yarıda kalan başvuruyu tekrar denemedim sistem düzelsin diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilcc -- 3 Aralık 2024; 8:22:54 >
  • Ya arkadaş Devam eden İşleminiz var diyor bu sefer de. Hiç başlamamış olanlar bir de uygulamada denesin sim kart seçimine kadar hatasız gidiyor. GB hediyesi yok yalnız sitedeki gibi. Sadece Fiziksel SIM seçiliyor.

• Arkadaşlar biraz bakındım ama göremedim. Turk telekom hattımı taşımak isiyorum ama geçişlerde cayma bedelini karşılama gibi bir durum var mıdır?

• Istanbulda gecerli degilmis yoksa saniyesinde gecmistim

• srcn1905 S kullanıcısına yanıt
    Hocam yeni hat alımlarında hediye verdiğini yazıyor. Lakin faturasız tarifeye geçişlerde veriyorsa yapılır. Teşekkürler.

• En hızlı nasıl numaramızı farklı operatöre taşıyıp geri gelebiliriz? Bayiiye gitmeden e-sim olarak yapabiliyor muyuz?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.