Şimdi Ara

TURKCELL 3 Aralık İtibariyle 10GB 185TL - 20GB 235TL - 40GB 325TL - 60GB 390 TL (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
786
Cevap
37
Favori
41.342
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    E-devlet aktivasyonu için yazıyordu 2 GB hediye de vardı. Şimdi şüpheye düştüm yazınca.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • PoleStar25 P kullanıcısına yanıt

Yanlış il seçerek adres hatalı olamayacak mı nasıl tekrar düzeltiriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trkocaer kullanıcısına yanıt

Ben gecen ayin 17'sinde Turkcell benim rahat tarifemi cok yukselttigi icin Vodafone'a gectim. 10GB 259TL sanirim... Simdi tekrar Turkcell'e gecebiliyor muyum ve Turkcell bu kampanyaya gecmeme izin verir mi? Turkcell galiba buna kisitlama yapiyormus. Vodafone'dan ne kadar ucret cikar (faturali)?

• halilcc kullanıcısına yanıt
    Hocam ben hiç tarayıcıdan yapmadım uygulamada ise sadece il denemesi yaptım afyon seçtim tekrar gir çık yaparak bursayı denedim olmayınca tekrar gir çık gibi sadece il denedim farklı içerik girmedim en son bursa uygun olunca adresi tamamladım

• freeyourmindtr F kullanıcısına yanıt

Benim anlattığım ttelekom>vodafone>turkcell geçiş için aldığım bilgiyi paylaştım.

Sizinkini bilmiyorum.

• kadillakkk kullanıcısına yanıt

Mesajımızı okursanız size faydası olabilir.

Bende bu sabah türk telekom dan vodafone geçiş yaptım. Müşteri hizmetlier 120 tl cayma bedeliniz var dedi. Kararsız kaldım

• Mobilde il hatası alıyordum bilgisayardan yaptım en ufak hata olmadı onaylandı 2 saat içerisinde sim gelecek edevlet üzerinden onay vereceğim bilginiz olsun

• Akid kullanıcısına yanıt

Bilgisayara geçince devam eden başvuru var hatası aldınız mı

• halilcc kullanıcısına yanıt

Hata almadım tam tersi bütün bilgileri otomatik girdi 2 sn’de tamamladı.

• Sorgulama yapamıyorum uygulama üzerinde sorgulama adımı nerede acaba bilgisi olan var mı

• Akid kullanıcısına yanıt
    Bende de uygulamada her denememde bilgileri otomatik doldurdu hep

• PoleStar25 P kullanıcısına yanıt
    Yeni sim kartı aktifle butonunda telefon numarasını girip kontrol edebilirsiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • trkmhmt8860 T kullanıcısına yanıt

Bana da çıkmaz 1 ay deneme süresi var dedi. :)

• Desident D kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
    Ama hata veriyor numaram doğru onay kodu geliyor oda doğru ama hata veriyor
    Hata
    Lütfen sipariş numaranızı doğru girdiğinizde emin olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoleStar25 -- 3 Aralık 2024; 11:4:38 >
  • Uygulama üzerinden İstanbul için başvuru yapabildim ancak e-sim seçeneği uygulamada çıkmıyor, mağazadan aktifleştirin diye seçtim. Hediyeleri alamadım dolayısıyla ama çok da önemli değldi benim için. 2. hattımı taşıdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 3 Aralık 2024; 11:5:35 >
  • Ben de mobilden başvurdum fakat işin garibi kargo durumu siparişinizi aldık gözüküyor. Sipariş durumu ise sim kartınız kargo tarafından teslim edilmiştir diyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Siz vodafone iptal edip geçeçek misiniz peki turkcele. Ben kararsız kaldım cayma bedeli ile beraber aylık 20 tl fark için deyip değmiyeceğine.

• Fiziki sim kart ile başvurdum mobilden, e-sim seçeneği çıkmıyordu. Ben hattımı e-sim olarak kullanacağım. Mağazada teslim alırken e-sim e çevirebilir miyim? tecrübesi olan var mıdır bu konuda?

• Halkçı2013 H kullanıcısına yanıt

Bimcelle gidip, Turkcell faturaliya geleceksiniz hocam. Geldiğiniz yerde faturalı ya da faturasız olmanız bir şeyi değiştirmez. Önemli olan Turkcell gelirken neyi seçtiğiniz

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.