1 ay olmadı ama dediğim çıkacağını söyledi. git gel yapmadık cayma umrumda değil açıkcası |
TURKCELL 3 Aralık İtibariyle 10GB 185TL - 20GB 235TL - 40GB 325TL - 60GB 390 TL (13. sayfa)
-
-
bende şansımı deneyeyim diye aradım ama tanımlama yapamıyoruz operatör geçişlerine özel dedi, ayın 5inde faturasızdan faturalıya geçmiştim cayma bedeli çıkmıyormuş.
git gel yapacağız mecbur, operatör farkediyor mu acaba genelde bimcell diyorlar o daha mı hızlı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 3 Aralık 2024; 12:33:10 > -
Esim aktiflesmedi hala, bekliyoruz
-
ben faturasız tt geçmiştim hızlı olmuştu baya hemde ücretsiz
-
seninki olmaz zaten sen hiç vakit kaybetme git gel kampanyayı sonlandırıverirler.
-
Arkadaşlar Nisan'a kadar türk telekom'da faturalı taahhütüm var,
Turkcell'e geçmek için cayma bedeli çıkmayacak şekilde hangi yolu izleyebilirim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cayma bedelinin bir kismini karsiliyor mu turkcel? Ben vodafone hattina sahibim ve 1600 lira cayma bedeli cikiyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Öyle bir seçenek yok :)
nezamana kadar geçerli bu kampanya 31 ocakta bitiyor tahütüm
-
Turkcell karşılamaz malesef. Öyle bir kampanya yok şimdilik. Kendiniz geçmek istediğiniz tarifenin fiyatı ve şu an ki tarifenin fiyatını mükayese edin.
-
Diyelim ki bimcell'e geçtik bimcell hattı hemen açılıyor mu ? bimcell'e geçince herhangibir ücret ödüyormuyuz bimcell tarafında ? ve bimcell'e geçtiğimiz aynı gün turkcelle geçebilirmiyiz
-
Bitiş tarihini belli mi reis? Onu da soracak herkes. İlk sayfaya eklersen seviniriz
Kendilerince yeterli sayıya ulaştıklarında bitirirler bence belli bir tarih olmaz gibi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bitiş tarihini belirtmediler. Biraz önce tekrar sordum bilen yok :)
-
Bayiden işlem yapan var mı?
-
Sim kart teslimat durumunu nereden takip ederiz
www.turkcell.com.trYeni Hat Başvurusu Sorgulamahttps://www.turkcell.com.tr/yardim/dijitalde-turkcellli-olmak/tik-diye-turkcellli-olmak/numara-tasima-sorgulama-formu
Bilgi için teşekkürler. Ben de az önce aradım. Ceza bedeli 188 lira diye sesli yanıt sisteminden öğrendim. Temsilciye bağlandım. O şekilde mümkün değil maalesef. Taşımanız lazım dediler. Kampanya 15 Aralık'ta bitecek dediler.quote:
Orijinalden alıntı: dvjbpmGeçen ay 410 TLye Altın Festival 40 Gb. aldım.532 müşteri hizmetlerini aradım cayma bedelinin (175 TL gibi ) kabul ederek 325 TL ye Büyük Festival 40 gb. tanımladılar. Git Gel yapmaktan kurtuldum.
Yıl sonu olduğu için geçiş rakamlarını yüksek tutmaya çalışırlar. Bu nedenle ay sonuna kadar geçerli olacaktır diye düşünüyorum. Vodafone ve ttkom da benzer kampanyalar açıklayacaktır bir iki güne.
edit
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EditörünSeçimi -- 3 Aralık 2024; 14:9:43 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X