< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TURKCELL 3 Aralık İtibariyle 10GB 185TL - 20GB 235TL - 40GB 325TL - 60GB 390 TL (12. sayfa)
-
-
Ben turkcelle başvurada bulundum fakat şikayervar da ilk ay cayma bedeli ile ilgili şikayetler var.
Yarın sabah tekrar vodafone ile görüşüp cayma bedelini teyit edip sonuca göre turkcell ile iletişime geçeceğim.
Size de 120 TL cayma bedeli denmiş. Turkcell 20 lik paketinin fiyatı çok uygun. Cayma bedeli çıkmazsa turkcell e geçerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkocaer -- 3 Aralık 2024; 11:38:38 > -
Bekle hocam öyle geç.
-
Son 30 gün ceza falan yok hocam zaten geçiş işlemi 3 gün sürüyor ortalama
-
Hocam ben geçen yıl sürpriz mega 70 gb tarifesini kullanıyordum şu anda kontratım bitti. Ben şu an faturasız mı oldum artık?
-
Teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadbul -- 3 Aralık 2024; 11:58:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İl uyarısı alan arkadaşlar önbelleklerinizi temizleyin ya da işlem yapmadığınız bir cihazdan işlem yapmaya çalışın. İllere özel bir kampanya DEĞİL. Herkese açıktır. Birbirinizi yanıltmayın lütfen. Konunun içinde bir çok kez aynı soruları cevapladık. Biraz gezin konuda.
-
Geçiş için başvuru yaptık. Hat açıldıktan sonra ekstra bişiler var mı hoşgeldin 10 gb vs 😬😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
esim ücretlimi ? acaba başvuru?
Yahu ne sorular var sayfada ya🤦♂️ aynı şey on kere sorulmaz ki, bu yaşa kadar iyi gelmiş bazı arkadaşlar:)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
e-Sim cüreti olmaması lazım. Ben bugün mağazaya uğrayıp netleştirmeye çalışacağım
-
1400 lira cayma bedeli çıkıyor.
Az once samsun city mal turkcel magazadan 20 gb için gecis başvurusu yaptım.vodafone den
Güzel kampanya. Şaşırttı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam sizde herhangi bir gelişme var mı? Benim başvuru öylece kaldı. Sipariş numarası mesajı geldi ama ne hat taşındı,ne de ne zaman aktif olacağı ile ilgili mesaj gelmedi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Geçen ay 410 TLye Altın Festival 40 Gb. aldım.532 müşteri hizmetlerini aradım cayma bedelinin (175 TL gibi ) kabul ederek 325 TL ye Büyük Festival 40 gb. tanımladılar. Git Gel yapmaktan kurtuldum.
-
ayın kaçında geçtiniz ki ilk 30 gün çıkmıyordu cayma bedeli
-
Vodafone bakalım buna cevap verecek mi? Birkaç gün bekleyelim bakalım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne yaptıysam bu hatayı geçemedim. Defalarca denedim, ön bellek sildim olmadı.
Bayiden başvursanız olmuyor mu? Bilgim yok online için ayrı bir kampanya ek hediye mi var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X