< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
TURKCELL 3 Aralık İtibariyle 10GB 185TL - 20GB 235TL - 40GB 325TL - 60GB 390 TL (10. sayfa)
-
-
Bimcell gidip gelirsiniz en hızlı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Faturasız mı bahsettiğin ..sanırım bunda faturasızdan geçiş olmuyor
-
İl listesinin paylaşıldığı bir sayfa var mıdır?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Maalesef il sınırı var sanıyorum. Ben 2-3 kere hata aldım.
-
İl sınırı soran arkadaşlar bu paylaşıldı, ama şuan şartlarda yok olsa bile burada yazan ili de kabul etmiyor bilginiz olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilcc -- 3 Aralık 2024; 9:17:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vodafonedayım 15 GB için 173 TL ödüyorum baktım 28 Şubatta taahhüt bitiyormuş 345 TL cayma bedeli gösteriyor 100 TL civarı olsa geçerdim aslında Şubat'a uzatırlarsa güzel olur
-
Turkcell mobil uygulamasından sorunsuz başvurdum. Sim kart beklemesine geçtik.
Bence olmaz,forumu okuyup millet birbirinden etkileniyor..hani Turkcell eski Turkcell olsa neyse diyecem ama 350-400 lira cayma cezaları ödemeye değmez bence..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hangi ilden başvurdunuz hocam
-
İstanbul
Türktelekom dan Vodafone geçiş yaptım. Ayın 2 sinde sim kartı teslim aldım. Bugün Vodafone arayıp geçişi iptal edebilirmisiniz dedim. Evraklar onaylanmış dedi hattınız gece 12 den sonra açılacak dedi. Peki sonrasında geçiş yaparsam bir ücret çıkar mı dedim. Herhangi bir ücret çıkmaz dedi. 1 aylık deneme süreci var dedi.
Vodafone geçiş yapıp Türkcell geçiş yapmak isteyen arkadaşlara duyurulur.
-
Gece bakarken sitede 200 lira pasaj çeki yazıyordu şimdi devam eden başvuru var diye o adıma geçmiyor. Uygulamada da aynı hediyeler var mı acaba bilgilendirme ekrsnı falan var mı
-------
Daha fazla beklemeden uygulamadan kaydı açtım. 10 dk sonrasında Paket Taxi kuryesine vermişler dağıtıma çıktı. İstanbul'da olanlar uygulamadan başvursun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feedyourhead. -- 3 Aralık 2024; 10:25:42 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben saat 9'da başvurdum İstanbul/Mecidiyeköy konum, siparişinizi aldık yazıyor :D Sizin konum neresiydi hocam?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desident -- 3 Aralık 2024; 10:29:26 >
Bir kaç deneme sonrası hatta farklı farklı illeri denedim Bursa vermedi vermedi ama şuan siparişim alındı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
şaka mı bu ya? dün akşam valide için numara taşıma başvurduk adrese teslim kart istedik. böyle bir kampanya çıkmadı hiç. başvuruyu iptal edebilir miyim ki?
-
30 Kasımda vodafone geçtim bilsem buna geçerdim
-
Bende il hatası veriyor, sayfadan çıksam devam eden başvuru var diye tekrar yaptırmaz sayfa açıkken mi tekrar tekrar denediniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
son aşamada Antalya2yı seçiyorum Antalya'da geçerli değilmiş...
şuan Antalya seçebiliyorum, işlem tamamlandı bekleyip göreceğiz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StaNOnE -- 3 Aralık 2024; 10:40:24 > -
Hocam uygulama üzerinden yaptım sayfayı değişmeden de denedim sayfayı kapatıp açarakta denedim otomatik bilgileri getiriyor zaten son anda afyon denedim hata vermedi peşine Bursa'da da hata vermedim işlemi tamamladık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X